reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
To jak wymyślisz jakje te badania z krwi bedziesz robić to daj znać. Ja jakoś do tego sanco nie jestem przekonana,a sama bede coś robić na pewno.
Ja z kolei pierwszy raz doswiadczam mdłości i słodkie mi nie wchodzi. Ale po polusniu ide do sklepu to zakupie ogorki kiszone i chipsy ovenbaked[emoji3526]
Dziewczyny a powiecie troche wiecej o tych badaniach? Bo ja się kompletnie nie znam. Moja kuzynka mi tylko opowiadała, ze miala usg i pappa i jej wyszlo 1;291 i musiala miec amniopunkcje czy jakoś tak. Ale wyszło dobrze. Mowila,ze krew miala tydzien wczesniej niz usg i byla wtedy przeziębiona i może dlatego. A ja jestem umówiona na to usg i mówili mi,ze robia od razu pappa. Ale dopytam teraz jak będę. A powinnam robić jakies inne badania? Czy jasne tych cos wyjdzie nie tak?? Mam 33 lata.

A dziękuję, ja to jak tak nadal się będę czuć, to całe życie mogłabym chodzić w ciąży 😉 brzuszek rośnie, piersi też już większe, jakieś brzydkie żyły na nich coraz bardziej widoczne 🙄 i z nowych rzeczy to od kilku dni towarzyszy mi zgaga- chyba, bo ja nigdy w życiu nie miałam zgagi, a od kilku dni mam tak że mnie piecze w przełyku i ciężej mi wtedy złapać oddech, ale nie jest to jakoś bardzo uciążliwe. I tyle.. z leków to już za 3 dni zostanie mi tylko fraxiparine, acard i prenatal Duo, bo za 3 dni kończę już encortolon... Także o tyle mniej tego będzie :) dziś już 15T+5d.
A jak u Ciebie? Unormowała się sytuacja z plamieniami? Który to już tydzień?

Wpisz w yt Koronawirus w Slubicach [emoji23]
Konferencja szefowej sanepidu, masakra [emoji12][emoji38]
Obejrzałam [emoji23][emoji23][emoji23]
Najważniejsze że karetki są ubrane w sposób właściwy [emoji23][emoji23][emoji23]. I żona tego męża, a może raczej była żona its[emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Do góry