Kończysz stymulację, dostajesz zastrzyk na uwolnienie komórek i punkcja po 36h. Ja zawsze na następny dzień po punkcji jestem w pracy, chociaż dziś za dobrze to się nie czuję (punkcję miałam wczoraj). Ale do przeżycia.Dziewczynki mam jeszcze pytanie. Ile od zakonczenia stymulacji krotkim protokołem miałyście punkcję? I czy po pobraniu funkcjonowałyście normalnie? Czy potrzebny będzie dzień wolny w pracy?
reklama
Liliana87
Fanka BB :)
Super. Trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]Dziewczyny [emoji3526]właśnie dostałam telefon ,że nasz kropus ma się dobrze [emoji3531][emoji3531]i o 11:50 zabieramy do domku [emoji177][emoji177][emoji177]
Tasza
Dziecko nie współpracowało i mam tylko to, coś jeszcze potem wrzucę[emoji6]Nooooo, i to rozumiem [emoji8][emoji8][emoji8]
Wszystko w porządku u ciebie? Nic nie boli?
Edit już poniżej przeczytałam jak się czujesz [emoji8]
Liliana87
Ale super pomizialabym te owieczki A Lilke bym wysciskalaDziecko nie współpracowało i mam tylko to, coś jeszcze potem wrzucę[emoji6]Zobacz załącznik 1087983Zobacz załącznik 1087984Zobacz załącznik 1087985
Netiaskitchen
Ale tam macie zwierzyniec Młoda ślicznotka widać ze dobrze się bawiDziecko nie współpracowało i mam tylko to, coś jeszcze potem wrzucę[emoji6]Zobacz załącznik 1087983Zobacz załącznik 1087984Zobacz załącznik 1087985
Ruda08
Melduje się
Tak więc dzisiaj wychodzę (ciekawe czy załapie się jeszcze na obiad ). Standardowa śpiewka- w mojej sytuacji krwawienia to nic nadzwyczajnego , ale już powiedzieli, że za dużo tego mam. Dostanę zwolnienie jakoś do 7.04 - bo wtedy mam wizytę u ginekologa (@bazylia128 możesz mnie wpisać słońce , 17.03 wizyta u położnej). Tak więc pierwszy raz dostałam na tak długi okres zwolnienie. Jeżeli łożysko się nie podniesie i dalej będą krwawienia to do pracy nie wracam (Ale bym się obraziła ). Narazie nie leci ze mnie, tyle dobrego. Pewnie tabsy, które mi dali zrobiły swoje. Ale myśle, że jeszcze poleci
Tak więc dzisiaj wychodzę (ciekawe czy załapie się jeszcze na obiad ). Standardowa śpiewka- w mojej sytuacji krwawienia to nic nadzwyczajnego , ale już powiedzieli, że za dużo tego mam. Dostanę zwolnienie jakoś do 7.04 - bo wtedy mam wizytę u ginekologa (@bazylia128 możesz mnie wpisać słońce , 17.03 wizyta u położnej). Tak więc pierwszy raz dostałam na tak długi okres zwolnienie. Jeżeli łożysko się nie podniesie i dalej będą krwawienia to do pracy nie wracam (Ale bym się obraziła ). Narazie nie leci ze mnie, tyle dobrego. Pewnie tabsy, które mi dali zrobiły swoje. Ale myśle, że jeszcze poleci
Tasza
Za tydzień usg, prenatalne wg standardu nfz bo i tak łapię się już na darmochę[emoji23]. No i na pewno coś z krwi, muszę tylko prześledzić czy sanco czy coś innego.No to super[emoji3526]Byle do przodu [emoji3590]
Kiedy masz jakieś kolejne usg? Jakie bedziesz robić badania prenatalne?
te cycki to i u mnie i one dają mi spokój w tym calym wariactwie [emoji6]
Wszystko wszystkim ale wpieprzam jak głupia... i to słodkie!!! Nie wiem czy to przez leki czy jaki ciul ale tym tempem to ja będę ogromna...
nieagatka
Moje drogie mysle, ze ze mozecie czuc sie spokojne w zwiazku z koronawirusem, skoro nad Wami czuwa ktos taki [emoji16][emoji38][emoji23]
Przepraszam, musialam [emoji12][emoji23][emoji23]
Przepraszam, musialam [emoji12][emoji23][emoji23]
reklama
NadziejaJest
Czytalam trochę o tych badaniach sanco harmony panorama i oprócz tego ile sie czeka na wynik i jakie laboratorium robi te badania to roznicy w nich nie widze:/ ktos wyjasni?Za tydzień usg, prenatalne wg standardu nfz bo i tak łapię się już na darmochę[emoji23]. No i na pewno coś z krwi, muszę tylko prześledzić czy sanco czy coś innego.
Wszystko wszystkim ale wpieprzam jak głupia... i to słodkie!!! Nie wiem czy to przez leki czy jaki ciul ale tym tempem to ja będę ogromna...
Podziel się: