reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczynki mam jeszcze pytanie. Ile od zakonczenia stymulacji krotkim protokołem miałyście punkcję? I czy po pobraniu funkcjonowałyście normalnie? Czy potrzebny będzie dzień wolny w pracy?
Kończysz stymulację, dostajesz zastrzyk na uwolnienie komórek i punkcja po 36h. Ja zawsze na następny dzień po punkcji jestem w pracy, chociaż dziś za dobrze to się nie czuję (punkcję miałam wczoraj). Ale do przeżycia.

reklama
Nooooo, i to rozumiem [emoji8][emoji8][emoji8]
Wszystko w porządku u ciebie? Nic nie boli?
Edit już poniżej przeczytałam jak się czujesz [emoji8]
Dziecko nie współpracowało i mam tylko to, coś jeszcze potem wrzucę[emoji6]
20200305_090151.jpeg
20200305_090747.jpeg
20200305_091822.jpeg

Melduje się 💁🏼‍♀️
Tak więc dzisiaj wychodzę (ciekawe czy załapie się jeszcze na obiad 😂). Standardowa śpiewka- w mojej sytuacji krwawienia to nic nadzwyczajnego 😑, ale już powiedzieli, że za dużo tego mam. Dostanę zwolnienie jakoś do 7.04 - bo wtedy mam wizytę u ginekologa (@bazylia128 możesz mnie wpisać słońce 😍, 17.03 wizyta u położnej). Tak więc pierwszy raz dostałam na tak długi okres zwolnienie. Jeżeli łożysko się nie podniesie i dalej będą krwawienia to do pracy nie wracam ;) (Ale bym się obraziła 😎). Narazie nie leci ze mnie, tyle dobrego. Pewnie tabsy, które mi dali zrobiły swoje. Ale myśle, że jeszcze poleci ;)

No to super[emoji3526]Byle do przodu [emoji3590]
Kiedy masz jakieś kolejne usg? Jakie bedziesz robić badania prenatalne?
te cycki to i u mnie i one dają mi spokój w tym calym wariactwie [emoji6]
Za tydzień usg, prenatalne wg standardu nfz bo i tak łapię się już na darmochę[emoji23]. No i na pewno coś z krwi, muszę tylko prześledzić czy sanco czy coś innego.

Wszystko wszystkim ale wpieprzam jak głupia... i to słodkie!!! Nie wiem czy to przez leki czy jaki ciul ale tym tempem to ja będę ogromna...

reklama
Za tydzień usg, prenatalne wg standardu nfz bo i tak łapię się już na darmochę[emoji23]. No i na pewno coś z krwi, muszę tylko prześledzić czy sanco czy coś innego.

Wszystko wszystkim ale wpieprzam jak głupia... i to słodkie!!! Nie wiem czy to przez leki czy jaki ciul ale tym tempem to ja będę ogromna...
Czytalam trochę o tych badaniach sanco harmony panorama i oprócz tego ile sie czeka na wynik i jakie laboratorium robi te badania to roznicy w nich nie widze:/ ktos wyjasni?

Do góry