reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Czarna1985 Kochana z okazji Twojego święta życzę Ci samych wspaniałości! Spełnienia najpiękniejszego marzenia, a co za tym idzie, samych pięknych chwil z życiu. Pociechy z najbliższych, realizacji zamierzonych celów [emoji7][emoji173][emoji511][emoji510][emoji517][emoji513][emoji512][emoji516] Bądz ciągle silna, piękna, uśmiechnięta A słoneczko niech nigdy nad Tobą nie zachodzi !!! Pięknego dnia [emoji173][emoji173][emoji173]
Dziekuje bardzo kochana ❤❤❤

Dziewczyny mam do Was pytanie czy borykała się któraś z Was z podwyższonym tsh w ciąży. 12 Tc tsh 3.7. Było ładnie ładnie i skoczyło. Aktualna dawka zwiększona o 25 przez lekarza na 125. W poniedzialek wizyta.
Zagraża to ciąży w jakiś sposób?
A ft3 i ft4 do tego jakie masz?

Czytalam trochę o tych badaniach sanco harmony panorama i oprócz tego ile sie czeka na wynik i jakie laboratorium robi te badania to roznicy w nich nie widze:/ ktos wyjasni?
Nie ma miedzy nimi znaczacych roznic. Po prostu roznia sie producentem. Np panorama i harmony jest tez w Hiszpanii, nifty nie, a jest chyba w PL najpopularniejszy. Ja robilam Neobona, ktorego w PL chyba nie ma, wynik mialam po 3 dniach.

Melduje się 💁🏼‍♀️
Tak więc dzisiaj wychodzę (ciekawe czy załapie się jeszcze na obiad 😂). Standardowa śpiewka- w mojej sytuacji krwawienia to nic nadzwyczajnego 😑, ale już powiedzieli, że za dużo tego mam. Dostanę zwolnienie jakoś do 7.04 - bo wtedy mam wizytę u ginekologa (@bazylia128 możesz mnie wpisać słońce 😍, 17.03 wizyta u położnej). Tak więc pierwszy raz dostałam na tak długi okres zwolnienie. Jeżeli łożysko się nie podniesie i dalej będą krwawienia to do pracy nie wracam ;) (Ale bym się obraziła 😎). Narazie nie leci ze mnie, tyle dobrego. Pewnie tabsy, które mi dali zrobiły swoje. Ale myśle, że jeszcze poleci ;)
Super, że dostałaś zwolnienie na dłuższy czas. W szpitalu nic by nie zrobili, poza tym co możesz sama w.domu- czyli odpoczywać, leżeć i myśleć pozytywnie :) a to wszystko w domu jest dużo przyjemniejsze. Dobrze, że Andrzejek cały i zdrowy, ja myślę, że do połówkowych sytuacja się unormuje ☺️ ✊

Za tydzień usg, prenatalne wg standardu nfz bo i tak łapię się już na darmochę[emoji23]. No i na pewno coś z krwi, muszę tylko prześledzić czy sanco czy coś innego.

Wszystko wszystkim ale wpieprzam jak głupia... i to słodkie!!! Nie wiem czy to przez leki czy jaki ciul ale tym tempem to ja będę ogromna...
To jak wymyślisz jakie te badania z krwi bedziesz robić to daj znać. Ja jakoś do tego sanco nie jestem przekonana,a sama bede coś robić na pewno.
Ja z kolei pierwszy raz doswiadczam mdłości i słodkie mi nie wchodzi. Ale po południu idę do sklepu to zakupię ogorki kiszone i chipsy ovenbaked☺️

Ostatnia edycja:
Melduje się [emoji2276]
Tak więc dzisiaj wychodzę (ciekawe czy załapie się jeszcze na obiad [emoji23]). Standardowa śpiewka- w mojej sytuacji krwawienia to nic nadzwyczajnego [emoji58], ale już powiedzieli, że za dużo tego mam. Dostanę zwolnienie jakoś do 7.04 - bo wtedy mam wizytę u ginekologa (@bazylia128 możesz mnie wpisać słońce [emoji7], 17.03 wizyta u położnej). Tak więc pierwszy raz dostałam na tak długi okres zwolnienie. Jeżeli łożysko się nie podniesie i dalej będą krwawienia to do pracy nie wracam ;) (Ale bym się obraziła [emoji41]). Narazie nie leci ze mnie, tyle dobrego. Pewnie tabsy, które mi dali zrobiły swoje. Ale myśle, że jeszcze poleci ;)
Najważniejsze, ze z Dzidziulkiem wszystko ok [emoji8] i dobrze,ze dali zwolnienie. Będziesz leżeć i pachnieć;)
P.s tak tylko się mówi.. Ja wyglądam jak kupa..
Pol roku bez farbowania włosów, tyle mi siwych nawychodzilo ostatnio.. blada, nie dość ,ze wąsata z natury to teraz mi sie mocniejszy włos rzucił.. jak dzidzia wyjdzie na świat to się własnej matki wystraszy [emoji1787][emoji85]

Ostatnia edycja:
reklama
Za tydzień usg, prenatalne wg standardu nfz bo i tak łapię się już na darmochę[emoji23]. No i na pewno coś z krwi, muszę tylko prześledzić czy sanco czy coś innego.

Wszystko wszystkim ale wpieprzam jak głupia... i to słodkie!!! Nie wiem czy to przez leki czy jaki ciul ale tym tempem to ja będę ogromna...
Jak masz ochotę to jedz;) chyba będzie druga córka;) potem szybko zrzucicsz przy dwojeczce i tych wszystkich owieczakach;)

Do góry