O kuźwa, toś ty ranczerka pełną gębą [emoji33][emoji33][emoji33]. Nie spodziewałam się takiej ilości krówek, swoją drogą piękne są te brązowe [emoji7]. U nas kiedyś tylko czarno białe były, a te brązowe to są mięsne?Dziecko nie współpracowało i mam tylko to, coś jeszcze potem wrzucę[emoji6]Zobacz załącznik 1087983Zobacz załącznik 1087984Zobacz załącznik 1087985
reklama
Czarna1985
Fanka BB :)
Dziekuje bardzo kochana ❤❤❤@Czarna1985 Kochana z okazji Twojego święta życzę Ci samych wspaniałości! Spełnienia najpiękniejszego marzenia, a co za tym idzie, samych pięknych chwil z życiu. Pociechy z najbliższych, realizacji zamierzonych celów [emoji7][emoji173][emoji511][emoji510][emoji517][emoji513][emoji512][emoji516] Bądz ciągle silna, piękna, uśmiechnięta A słoneczko niech nigdy nad Tobą nie zachodzi !!! Pięknego dnia [emoji173][emoji173][emoji173]
Czarna1985
Dziękuję bardzo moja kochana ❤Zobacz załącznik 1087911
@Czarna1985 kochanie moje dzisiaj masz urodzinki. Wytrwalości, zdrówka i usmiechu jeszcze wiesz czego Ci najbardziej zycze ❤❤❤❤❤ Wszystkiego najlpeszego piękna
Czarna1985
Dz
Dziekuje bardzo kochana ❤@Czarna1985 wszystkiego najlepszego ty moja pięknotko[emoji8][emoji8][emoji8]. Wiadomo czego ci życzę.... Nowego piesa [emoji23]. Żarcik [emoji12]Życzę Ci aby wszystkie twoje marzenia pieluszkowe się wreszcie spełniły a troski odeszły w niepamięć[emoji3590][emoji3590][emoji3590].
Tasza
A ft3 i ft4 do tego jakie masz?Dziewczyny mam do Was pytanie czy borykała się któraś z Was z podwyższonym tsh w ciąży. 12 Tc tsh 3.7. Było ładnie ładnie i skoczyło. Aktualna dawka zwiększona o 25 przez lekarza na 125. W poniedzialek wizyta.
Zagraża to ciąży w jakiś sposób?
nieagatka
Nie ma miedzy nimi znaczacych roznic. Po prostu roznia sie producentem. Np panorama i harmony jest tez w Hiszpanii, nifty nie, a jest chyba w PL najpopularniejszy. Ja robilam Neobona, ktorego w PL chyba nie ma, wynik mialam po 3 dniach.Czytalam trochę o tych badaniach sanco harmony panorama i oprócz tego ile sie czeka na wynik i jakie laboratorium robi te badania to roznicy w nich nie widze:/ ktos wyjasni?
Super, że dostałaś zwolnienie na dłuższy czas. W szpitalu nic by nie zrobili, poza tym co możesz sama w.domu- czyli odpoczywać, leżeć i myśleć pozytywnie a to wszystko w domu jest dużo przyjemniejsze. Dobrze, że Andrzejek cały i zdrowy, ja myślę, że do połówkowych sytuacja się unormujeMelduje się
Tak więc dzisiaj wychodzę (ciekawe czy załapie się jeszcze na obiad ). Standardowa śpiewka- w mojej sytuacji krwawienia to nic nadzwyczajnego , ale już powiedzieli, że za dużo tego mam. Dostanę zwolnienie jakoś do 7.04 - bo wtedy mam wizytę u ginekologa (@bazylia128 możesz mnie wpisać słońce , 17.03 wizyta u położnej). Tak więc pierwszy raz dostałam na tak długi okres zwolnienie. Jeżeli łożysko się nie podniesie i dalej będą krwawienia to do pracy nie wracam (Ale bym się obraziła ). Narazie nie leci ze mnie, tyle dobrego. Pewnie tabsy, które mi dali zrobiły swoje. Ale myśle, że jeszcze poleci
Netiaskitchen
To jak wymyślisz jakie te badania z krwi bedziesz robić to daj znać. Ja jakoś do tego sanco nie jestem przekonana,a sama bede coś robić na pewno.Za tydzień usg, prenatalne wg standardu nfz bo i tak łapię się już na darmochę[emoji23]. No i na pewno coś z krwi, muszę tylko prześledzić czy sanco czy coś innego.
Wszystko wszystkim ale wpieprzam jak głupia... i to słodkie!!! Nie wiem czy to przez leki czy jaki ciul ale tym tempem to ja będę ogromna...
Ja z kolei pierwszy raz doswiadczam mdłości i słodkie mi nie wchodzi. Ale po południu idę do sklepu to zakupię ogorki kiszone i chipsy ovenbaked
Ostatnia edycja:
Liliana87
Najważniejsze, ze z Dzidziulkiem wszystko ok [emoji8] i dobrze,ze dali zwolnienie. Będziesz leżeć i pachniećMelduje się [emoji2276]
Tak więc dzisiaj wychodzę (ciekawe czy załapie się jeszcze na obiad [emoji23]). Standardowa śpiewka- w mojej sytuacji krwawienia to nic nadzwyczajnego [emoji58], ale już powiedzieli, że za dużo tego mam. Dostanę zwolnienie jakoś do 7.04 - bo wtedy mam wizytę u ginekologa (@bazylia128 możesz mnie wpisać słońce [emoji7], 17.03 wizyta u położnej). Tak więc pierwszy raz dostałam na tak długi okres zwolnienie. Jeżeli łożysko się nie podniesie i dalej będą krwawienia to do pracy nie wracam (Ale bym się obraziła [emoji41]). Narazie nie leci ze mnie, tyle dobrego. Pewnie tabsy, które mi dali zrobiły swoje. Ale myśle, że jeszcze poleci
P.s tak tylko się mówi.. Ja wyglądam jak kupa..
Pol roku bez farbowania włosów, tyle mi siwych nawychodzilo ostatnio.. blada, nie dość ,ze wąsata z natury to teraz mi sie mocniejszy włos rzucił.. jak dzidzia wyjdzie na świat to się własnej matki wystraszy [emoji1787][emoji85]
Ostatnia edycja:
reklama
Liliana87
Jak masz ochotę to jedz chyba będzie druga córka potem szybko zrzucicsz przy dwojeczce i tych wszystkich owieczakachZa tydzień usg, prenatalne wg standardu nfz bo i tak łapię się już na darmochę[emoji23]. No i na pewno coś z krwi, muszę tylko prześledzić czy sanco czy coś innego.
Wszystko wszystkim ale wpieprzam jak głupia... i to słodkie!!! Nie wiem czy to przez leki czy jaki ciul ale tym tempem to ja będę ogromna...
Podziel się: