reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kochana ja też nie mam PCO, jestem chuda jak patyk.... A jednak... Mój też się śmiał jak o tym wspomniałam, zrobiłam na własną rękę i baaaardzo się z tego cieszę... Zresztą późno sam powiedzial, że dobrze ze zrobiłam 😊
A jaki masz ten Homa Ir? Ja mam 0,97, nie mam Pcos i tez jestem szczupła- nie chcą mi dać tej metforminy pomimo, ze insulina nie spadła po 2 godzinach tylko wzrosła ( ale dalej jest w normie podobno)...

reklama
Ja jakiś miesiąc temu odkryłam, ze mamy HGTV i zwariowałam ze szczęścia [emoji7] bo ja uwielbiam Maje w ogrodzie, wszystkie przeróbki ogrodów i remonty domów- ten kanał może u mnie iść non stop [emoji23] tylko mąż się wkurza, bo on uwielbia boks, sporty, zabójstwa i katastrofy lotnicze...trochę się różnimy [emoji23][emoji23][emoji23]
Trochę się różnimy [emoji12]. Ja tu widzę ogień i woda [emoji12].
Też lubię Maję [emoji8]

Mam wyniki, może to i dobrze, że jestem po usg bo inaczej to bym chyba zeszła to tej 17...
Kalkulator pokazuje niby że przyrost jest w normie. Oby tak było. Dziś 17dpt.
10dpt bylo 278. Przyrost już nie taki kosmiczny, liczyłam na ponad 3tys.
Oby było ok.

Załączniki

• Screenshot_20200303_094311_com.google.android.apps.docs.jpg
    Screenshot_20200303_094311_com.google.android.apps.docs.jpg
    190,1 KB · Wyświetleń: 90
A jaki masz ten Homa Ir? Ja mam 0,97, nie mam Pcos i tez jestem szczupła- nie chcą mi dać tej metforminy pomimo, ze insulina nie spadła po 2 godzinach tylko wzrosła ( ale dalej jest w normie podobno)...
Nie.. Ten 3 punkt u ciebie nie jest w normie. Troche ponad norme ale juz sie w widelkach nie miesci...

A ja już wrocilam z oddania krwi na progesteron. Maz zabral auto, to poszlam wolniutkim spacerkiem. Jejku, od tego siedzenia i leżenia już 3 tydzień nie mam w ogole siły. Czulam sie jak stara baba jak szłam, jakaś masakra. Muszę częściej okna otwierać i powietrza wciagac. Do tego jak założyłam na siebie dżinsy.. schudłam troche od początku ciazy, jakieś 3 kg w zasadzie A nie wymiotuje i raczej jej normalnie bo się zmuszam. Blada taka jestem, normalnie lepiej się nie pokazywać ludziom [emoji85][emoji85][emoji85] pani w ambulatorium do mnie z taka litością,ze jak przyjdę za tydzień to mam podejść bez kolejki.. Ale na progesteron nie trzeba być naczczo wiec pojde jak dzisiaj koło 9 i nie było w ogole ludzi.
Po 15 mam wpaść na oddział do mojej dr to zrobi mi usg. Też się denerwuje. Ale wolę sprawdzić niz nie, wizyta dopiero 11tego.. A teraz nie wiem czy włączyć telefonistki, czy za książkę sie złapać jakas.. nic mi się nie chce.

Mam wyniki, może to i dobrze, że jestem po usg bo inaczej to bym chyba zeszła to tej 17...
Kalkulator pokazuje niby że przyrost jest w normie. Oby tak było. Dziś 17dpt.
10dpt bylo 278. Przyrost już nie taki kosmiczny, liczyłam na ponad 3tys.
Oby było ok.
Bardzo ladne wyniki. Ja w 15dpt mialam 2279. A jaki masz ładny progesteron [emoji7]

Nie.. Ten 3 punkt u ciebie nie jest w normie. Troche ponad norme ale juz sie w widelkach nie miesci...
Wiesz ja mam wrazenie ze ci diabetolodzy nie zdasja sobie sprawy z tego jak wazna jest u nas kazda szczegółowa diadnoza i ile lepszego niz gorszego mogla by wniesc meta. Dlatego gin mysle ze da bez problemu bo jest brdziej obcykany w tym jakie korzysci moze przyniesc meta. Ja mialam tak wysoą IO ze nawet diabetolog sie nad tym nie zastanawiala ;)

reklama
Do góry