A jaki masz ten Homa Ir? Ja mam 0,97, nie mam Pcos i tez jestem szczupła- nie chcą mi dać tej metforminy pomimo, ze insulina nie spadła po 2 godzinach tylko wzrosła ( ale dalej jest w normie podobno)...Kochana ja też nie mam PCO, jestem chuda jak patyk.... A jednak... Mój też się śmiał jak o tym wspomniałam, zrobiłam na własną rękę i baaaardzo się z tego cieszę... Zresztą późno sam powiedzial, że dobrze ze zrobiłam
reklama
Trochę się różnimy [emoji12]. Ja tu widzę ogień i woda [emoji12].Ja jakiś miesiąc temu odkryłam, ze mamy HGTV i zwariowałam ze szczęścia [emoji7] bo ja uwielbiam Maje w ogrodzie, wszystkie przeróbki ogrodów i remonty domów- ten kanał może u mnie iść non stop [emoji23] tylko mąż się wkurza, bo on uwielbia boks, sporty, zabójstwa i katastrofy lotnicze...trochę się różnimy [emoji23][emoji23][emoji23]
Też lubię Maję [emoji8]
Netiaskitchen
Fanka BB :)
Mam wyniki, może to i dobrze, że jestem po usg bo inaczej to bym chyba zeszła to tej 17...
Kalkulator pokazuje niby że przyrost jest w normie. Oby tak było. Dziś 17dpt.
10dpt bylo 278. Przyrost już nie taki kosmiczny, liczyłam na ponad 3tys.
Oby było ok.
Oby było ok.
Załączniki
@Netiaskitchen ja też zaraz śniadanko ale niestety nie z takim widokiem jak twój [emoji8].
bazylia128
Nie.. Ten 3 punkt u ciebie nie jest w normie. Troche ponad norme ale juz sie w widelkach nie miesci...A jaki masz ten Homa Ir? Ja mam 0,97, nie mam Pcos i tez jestem szczupła- nie chcą mi dać tej metforminy pomimo, ze insulina nie spadła po 2 godzinach tylko wzrosła ( ale dalej jest w normie podobno)...
Liliana87
A ja już wrocilam z oddania krwi na progesteron. Maz zabral auto, to poszlam wolniutkim spacerkiem. Jejku, od tego siedzenia i leżenia już 3 tydzień nie mam w ogole siły. Czulam sie jak stara baba jak szłam, jakaś masakra. Muszę częściej okna otwierać i powietrza wciagac. Do tego jak założyłam na siebie dżinsy.. schudłam troche od początku ciazy, jakieś 3 kg w zasadzie A nie wymiotuje i raczej jej normalnie bo się zmuszam. Blada taka jestem, normalnie lepiej się nie pokazywać ludziom [emoji85][emoji85][emoji85] pani w ambulatorium do mnie z taka litością,ze jak przyjdę za tydzień to mam podejść bez kolejki.. Ale na progesteron nie trzeba być naczczo wiec pojde jak dzisiaj koło 9 i nie było w ogole ludzi.
Po 15 mam wpaść na oddział do mojej dr to zrobi mi usg. Też się denerwuje. Ale wolę sprawdzić niz nie, wizyta dopiero 11tego.. A teraz nie wiem czy włączyć telefonistki, czy za książkę sie złapać jakas.. nic mi się nie chce.
Po 15 mam wpaść na oddział do mojej dr to zrobi mi usg. Też się denerwuje. Ale wolę sprawdzić niz nie, wizyta dopiero 11tego.. A teraz nie wiem czy włączyć telefonistki, czy za książkę sie złapać jakas.. nic mi się nie chce.
Liliana87
Bardzo ladne wyniki. Ja w 15dpt mialam 2279. A jaki masz ładny progesteron [emoji7]Mam wyniki, może to i dobrze, że jestem po usg bo inaczej to bym chyba zeszła to tej 17...
Oby było ok.
bazylia128
Wiesz ja mam wrazenie ze ci diabetolodzy nie zdasja sobie sprawy z tego jak wazna jest u nas kazda szczegółowa diadnoza i ile lepszego niz gorszego mogla by wniesc meta. Dlatego gin mysle ze da bez problemu bo jest brdziej obcykany w tym jakie korzysci moze przyniesc meta. Ja mialam tak wysoą IO ze nawet diabetolog sie nad tym nie zastanawialaNie.. Ten 3 punkt u ciebie nie jest w normie. Troche ponad norme ale juz sie w widelkach nie miesci...
Ruda08
Ja już miałam serduszkoZa tydzień kolejne usg. Zobaczymy czy będzie.To będzie wtedy 24dpt.
reklama
Ruda08
No to ładnie sobie zarabiająNie miałam pojęcia, myślałam że cena porównywalna... Wysyłka z Polski oczywiście
Podziel się: