reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

No to zaczynam dzień od dobrych wiadomości!!! 😍😍😍
Jest pecherzyk w jamie macicy!!! Prawidłowy jak na ten moment bo dziś 17dpt. Popłakałam się na tym samolocie😊☺️☺️
Załączam fotkę, i przedstawiam Wam Kropka lub Kropkę❤️Uff, emocje od rana.
Pałaszewski podobno wraca od 9.03.Takie info mają w klinice jak na ten moment.
Łooo super 😍coś pięknego ❤️
Nie mogę się doczekać żeby zobaczyć u mnie 🙂

reklama
Przeżyłam pierwszy zastrzyk 😆nie uciekłam..ha ha. Teraz tylko do soboty na pierwszy podgląd. Powiedzcie mi proszę jak Wy się czujecie/czułyście podczas stymulacji? Na co muszę się przygotować. Teraz jestem w pracy ale czy myślicie że będę musiała brać l4?? Pozdrawiam 😆
@anjaa25 Ja pod koniec stymulacji też odczuwalam dyskomfort. Czułam takie pobolewanie podczas chodzenia A jeszcze praca stojącą. Pod koniec to już widać było po mnie zmęczenie. Ale dałam radę. I ten ostatni zastrzyk musiałam robić w pracy, a on był lodówkowy 😱

Aniu, to ja się czuje zaszczycona że Was poznałam, w rzeczywistości nie mogłam się oprzeć wrażeniu jaka pozytywna z Was para ale też jak fajna osoba jest każde z Was indywidualnie ;) Do tego nie potrzeba lat znajomości aby wiedzieć że trafiło się na wyjątkowych ludzi. Wasze dziecko będzie szczęściarzem :p
A ja drogie koleżanki byłam na MEZOTERAPII w Invikcie jak kolwiek dziwacznie to brzmi :laugh2: Mam nadzieję że moje jajniki będą teraz z 10 lat młodsze niż ich właścicielka hahahaha.... A tak na serio to na cuda nie licze, może jakiś jeden zarodek chociaż z tych eksperymentów się uda sklecic! Może złożę na Wielkanoc koszyk pełen jaj to na wydmuszki kilka zostanie :laugh2: Mina mojego lekarza bezcenna jak mu wymienilam listę suplementów jakie przyjmuje do tego :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Dopytalam wreszcie lekarza czy mogę zbadać krzywą cukrową żeby wykluczyć IO ale się aż zaczął sśmiać że u mnie to na pewno nie jest problem.. Nie mam PCO, nadwagi itd.. Myślę że wie co mówi..
Kochana ja też nie mam PCO, jestem chuda jak patyk.... A jednak... Mój też się śmiał jak o tym wspomniałam, zrobiłam na własną rękę i baaaardzo się z tego cieszę... Zresztą późno sam powiedzial, że dobrze ze zrobiłam 😊

reklama
Do góry