reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
No to zaczynam dzień od dobrych wiadomości!!! 😍😍😍
Jest pecherzyk w jamie macicy!!! Prawidłowy jak na ten moment bo dziś 17dpt. Popłakałam się na tym samolocie😊☺☺
Załączam fotkę, i przedstawiam Wam Kropka lub Kropkę❤Uff, emocje od rana.
Pałaszewski podobno wraca od 9.03.Takie info mają w klinice jak na ten moment.
Suuuper cieszę się!!! 🥳

Przeżyłam pierwszy zastrzyk 😆nie uciekłam..ha ha. Teraz tylko do soboty na pierwszy podgląd. Powiedzcie mi proszę jak Wy się czujecie/czułyście podczas stymulacji? Na co muszę się przygotować. Teraz jestem w pracy ale czy myślicie że będę musiała brać l4?? Pozdrawiam 😆
Pierwszy jest chyba najgorszy 😄, ale później jak będziesz np w gościach, to już zrobisz sobie nawet na szybciutko w toalecie 😜. Przygotuj się ze będziesz czuła jak jajeczka się produkują na wysokich obrotach, możesz czuć delikatne ciągniecie i bóle jajników, ale nie myśle żebyś potrzebowała L4, po punkcji to nie jest zły pomysł, ja np byłam na zwolnieniu i myśle ze dobrze, bo jednak jest się trochę zmęczonym, a niektóre dziewczyny czuja się zle. Powodzenia i dużo jajeczek 😊

No to zaczynam dzień od dobrych wiadomości!!! 😍😍😍
Jest pecherzyk w jamie macicy!!! Prawidłowy jak na ten moment bo dziś 17dpt. Popłakałam się na tym samolocie😊☺️☺️
Załączam fotkę, i przedstawiam Wam Kropka lub Kropkę❤️Uff, emocje od rana.
Pałaszewski podobno wraca od 9.03.Takie info mają w klinice jak na ten moment.
Cudownie 😍

reklama
B
Pierwszy jest chyba najgorszy 😄, ale później jak będziesz np w gościach, to już zrobisz sobie nawet na szybciutko w toalecie 😜. Przygotuj się ze będziesz czuła jak jajeczka się produkują na wysokich obrotach, możesz czuć delikatne ciągniecie i bóle jajników, ale nie myśle żebyś potrzebowała L4, po punkcji to nie jest zły pomysł, ja np byłam na zwolnieniu i myśle ze dobrze, bo jednak jest się trochę zmęczonym, a niektóre dziewczyny czuja się zle. Powodzenia i dużo jajeczek 😊
Potwierdzam! Pod konuec stymulacji to juz mi bylo ciezko usiąść z bólu. I chodzić też musiałam ostrożnie po miałam wrazenie ze mi wszystko pęknie 😉 ale są twardzielki które odvzuwają tylko lekki dyskomfort i tego Ci życzę ✌

Do góry