Liliana87
Fanka BB :)
Kumpelo moja od brązowego palca [emoji23] rozumisz mnie doskonale [emoji23]Mnie to już nic nie zdziwi na tym forum więc nie przepraszaj [emoji12]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kumpelo moja od brązowego palca [emoji23] rozumisz mnie doskonale [emoji23]Mnie to już nic nie zdziwi na tym forum więc nie przepraszaj [emoji12]
Uuu, a już się bałam że mnie zjebiesz [emoji23]. Kuźwa, takie zdjęcia piękne a za oknem lepiej nie pisać co widzę...Mojego męża widzę, bo do mnie sapie przez okno że na forum siedzę [emoji23][emoji23][emoji23].A prosze Cie bardzo, ale wrzuce okolice w promieniu 100km czytaj Costa Brava, bo u mnie na wsi tez malo ciekawie [emoji1787] (co widac na ostatnim zdjeciu) Zobacz załącznik 1087053Zobacz załącznik 1087054Zobacz załącznik 1087055
Ja dziś zaczelam oglądać pierwszy odcinek ale go nie skończyłam. Może jutro wrócę.Ja jakoś w 3 dni wszystkie sezony ogarnelam i wkurzyłam się na końcu ze niema kolejnego .
O hu....[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]@Camilleka kochana, nasze koleżanki tak Ci tutaj delikatnie cisną, żetę...
A jak już Paryż to mi się tylko jedno skojarzyło [emoji85][emoji85][emoji85] wybacz, ale uwielbiam tego mema[emoji23][emoji1787]Zobacz załącznik 1087056
To Neci koty są [emoji23]@Camilleka kochana, nasze koleżanki tak Ci tutaj delikatnie cisną, żetę...
A jak już Paryż to mi się tylko jedno skojarzyło [emoji85][emoji85][emoji85] wybacz, ale uwielbiam tego mema[emoji23][emoji1787]Zobacz załącznik 1087056
Dzięki bejbe
12dptA który masz dpt?
Mmie się po punkcji przesunełam jakieś 5 dni ostatnio też byłam w szokuKochane moje już o to pytałam ale chyba nikt nie odpowiedział. Czy to możliwe żeby cykl po punkcji był bezowulacyjny ? Dziś 16dc a test owulacyjny dalej negatywny. Robię je od 11 dc. Jeszcze mi się nie zdarzyło by nie mieć owulacji ...ahhh starania były ale naturalnego cudu nie będzie bo nie było owulacji. Od wczoraj brzuch mnie boli jak na okres a do niego jeszcze 12 dni conajmniej. Nie wiem może stymulacja mnie tak rozregulowała ...
zawsze sobie tak mysle „ kurde szkoda ze mój m to nie ginekolog o nie mamy usg w domu znając mnie to bym sobie dama robiła 3 razy dziennie bo ja to zawsze wiem lepiej i nawet lekarzom nie ufam
Kiedyś mi ginekolog powiedział że mogą być 2 cykle bez owulacji w roku. Ale na 100% to mu nie wierzęKochane moje już o to pytałam ale chyba nikt nie odpowiedział. Czy to możliwe żeby cykl po punkcji był bezowulacyjny ? Dziś 16dc a test owulacyjny dalej negatywny. Robię je od 11 dc. Jeszcze mi się nie zdarzyło by nie mieć owulacji ...ahhh starania były ale naturalnego cudu nie będzie bo nie było owulacji. Od wczoraj brzuch mnie boli jak na okres a do niego jeszcze 12 dni conajmniej. Nie wiem może stymulacja mnie tak rozregulowała ...
zawsze sobie tak mysle „ kurde szkoda ze mój m to nie ginekolog o nie mamy usg w domu [emoji23][emoji23][emoji23] znając mnie to bym sobie dama robiła 3 razy dziennie [emoji23][emoji23] bo ja to zawsze wiem lepiej i nawet lekarzom nie ufam [emoji23]
Kuwa, masz coś to mnie?[emoji23]Nie caly czas myslalam ze taka blondyneczka z lekkimi zmarszkami przy oczach od smiania