reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
A prosze Cie bardzo, ale wrzuce okolice w promieniu 100km czytaj Costa Brava, bo u mnie na wsi tez malo ciekawie [emoji1787] (co widac na ostatnim zdjeciu) Zobacz załącznik 1087053Zobacz załącznik 1087054Zobacz załącznik 1087055
Uuu, a już się bałam że mnie zjebiesz [emoji23]. Kuźwa, takie zdjęcia piękne a za oknem lepiej nie pisać co widzę...Mojego męża widzę, bo do mnie sapie przez okno że na forum siedzę [emoji23][emoji23][emoji23].
Ale masz tam czad[emoji3590][emoji3590][emoji3590]. Super wyglądasz, powiem ci [emoji8]. Ale twój mąż to taki przytulaśny misiek, że szok [emoji1]. Ja też wolę takich niż napakowanych cwaniaczków w rurkach [emoji8]
Zazdroszczę takiej rodzinki w komplecie [emoji3590]

Kochane moje już o to pytałam ale chyba nikt nie odpowiedział. Czy to możliwe żeby cykl po punkcji był bezowulacyjny ? Dziś 16dc a test owulacyjny dalej negatywny. Robię je od 11 dc. Jeszcze mi się nie zdarzyło by nie mieć owulacji ...ahhh starania były ale naturalnego cudu nie będzie bo nie było owulacji. Od wczoraj brzuch mnie boli jak na okres a do niego jeszcze 12 dni conajmniej. Nie wiem może stymulacja mnie tak rozregulowała ...
zawsze sobie tak mysle „ kurde szkoda ze mój m to nie ginekolog o nie mamy usg w domu 😂😂😂 znając mnie to bym sobie dama robiła 3 razy dziennie 😂😂 bo ja to zawsze wiem lepiej i nawet lekarzom nie ufam 😂
Mmie się po punkcji przesunełam jakieś 5 dni ostatnio też byłam w szoku

Kochane moje już o to pytałam ale chyba nikt nie odpowiedział. Czy to możliwe żeby cykl po punkcji był bezowulacyjny ? Dziś 16dc a test owulacyjny dalej negatywny. Robię je od 11 dc. Jeszcze mi się nie zdarzyło by nie mieć owulacji ...ahhh starania były ale naturalnego cudu nie będzie bo nie było owulacji. Od wczoraj brzuch mnie boli jak na okres a do niego jeszcze 12 dni conajmniej. Nie wiem może stymulacja mnie tak rozregulowała ...
zawsze sobie tak mysle „ kurde szkoda ze mój m to nie ginekolog o nie mamy usg w domu [emoji23][emoji23][emoji23] znając mnie to bym sobie dama robiła 3 razy dziennie [emoji23][emoji23] bo ja to zawsze wiem lepiej i nawet lekarzom nie ufam [emoji23]
Kiedyś mi ginekolog powiedział że mogą być 2 cykle bez owulacji w roku. Ale na 100% to mu nie wierzę

reklama
Do góry