reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nie bój się kochana. I nie nakręcaj się proszę. Przecież każdy ma inne objawy ciąży. Jesteś pewna, ze to nie był ból np jelit? Ja dziś też mialam takie bóle, od razu zaaplikowalam czopka, załatwiłam się i po bolu. Zarwardzonko w jelitach swoje zrobilo. Przepraszam,ze tak bezpośrednio.
Mnie to już nic nie zdziwi na tym forum więc nie przepraszaj [emoji12]

Tu nie robią żadnych badań na wizytę. Biorę cały czas utrogestan i estradiol - nic wiecej od nich nie dostałam. Od siebie jeden duphaston na noc - bo już mam resztę i zaraz mi się skończy.

Edit
Dodatkowo przecież biorę utrogestan 3 razy dziennie i potem mnie nic nie boli tylko rano i tylko jak wstaje do pracy. W weekend dobrze się czułam
To ja myślę, ze może po nocy jest macica jakos inaczej ułożona , wstajesz, zaczynas chodzić i daje się we znaki. No bo nie wiem czemu tak może być, ze tylko rano A potem jest już ok... Nie martw się. Wizyta już niedługo i wszystkiego sie dowiesz;)

reklama
Do góry