bazylia128
Fanka BB :)
Tiiiaaaaa@Camilleka nie wierz jej ☺ze mną niby wstydziła się gadać to taka ściemniara jest ☺
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tiiiaaaaa@Camilleka nie wierz jej ☺ze mną niby wstydziła się gadać to taka ściemniara jest ☺
A wiesz że właśnie miałam do ciebie pisać co się u ciebie dzieje, bo tak jakoś mi cię brak na forum....@Camilleka nie wierz jej [emoji3526]ze mną niby wstydziła się gadać [emoji38][emoji38][emoji38]to taka ściemniara jest [emoji3526]
TakO. Dziękuję. A jesteś z Trójmiasta?
Mnie to już nic nie zdziwi na tym forum więc nie przepraszaj [emoji12]Nie bój się kochana. I nie nakręcaj się proszę. Przecież każdy ma inne objawy ciąży. Jesteś pewna, ze to nie był ból np jelit? Ja dziś też mialam takie bóle, od razu zaaplikowalam czopka, załatwiłam się i po bolu. Zarwardzonko w jelitach swoje zrobilo. Przepraszam,ze tak bezpośrednio.
Nooooo, i to jest moja Necia i jej poczucie humoru [emoji8][emoji8][emoji8]Nie napisałaś ze wchodzisz cała na biało, ale my i tak to wiemy [emoji3][emoji8]
No i ciebie tez sobie inaczej wyobrazalam Ale cycora to ty tez masz fajnegoA prosze Cie bardzo, ale wrzuce okolice w promieniu 100km czytaj Costa Brava, bo u mnie na wsi tez malo ciekawie [emoji1787] (co widac na ostatnim zdjeciu) Zobacz załącznik 1087053Zobacz załącznik 1087054Zobacz załącznik 1087055
To ja myślę, ze może po nocy jest macica jakos inaczej ułożona , wstajesz, zaczynas chodzić i daje się we znaki. No bo nie wiem czemu tak może być, ze tylko rano A potem jest już ok... Nie martw się. Wizyta już niedługo i wszystkiego sie dowieszTu nie robią żadnych badań na wizytę. Biorę cały czas utrogestan i estradiol - nic wiecej od nich nie dostałam. Od siebie jeden duphaston na noc - bo już mam resztę i zaraz mi się skończy.
Edit
Dodatkowo przecież biorę utrogestan 3 razy dziennie i potem mnie nic nie boli tylko rano i tylko jak wstaje do pracy. W weekend dobrze się czułam
Super. Jak sobie nie poradzę to na pewno się odezwę
Ojej to ja muszę sobie dawkować [emoji33]ale ja jak się wciągnę to muszę jednym tchem [emoji39]
Tak zrobię ,masz rację .dziękujęJa zrobiłam sobie smsa badanie prgesteronu w 3dpt i wiedziałam czy mam niski czy wysoki, może warto że ja też zrobiła?