Czarna1985
Fanka BB :)
Podziwiam bo ja od ponad roku tak latam i juz jestem tym zmęczonaTeż latałam co miesiąc (a czasami nawet 2 razy) przez cały zeszły rok.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Podziwiam bo ja od ponad roku tak latam i juz jestem tym zmęczonaTeż latałam co miesiąc (a czasami nawet 2 razy) przez cały zeszły rok.
Ja zrobiłam sobie sama badanie prgesteronu w 3dpt i wiedziałam czy mam niski czy wysoki, może warto że ja też zrobiła?Dziękuję .No właśnie nic nie mam zaleconego .W czwartek dostałam tylko pregnyl na pęknięcie pęcherzyka . I dlatego tak doszukuje się co z tym progesteronem . wezmę tak jak Tobie zalecili i zacznę już od dzisiaj . Zaszkodzić nie zaszkodzę a może pomogę trzymam mocno kciuki za Ciebie . Ostatnio dużo było dobrego tutaj ,to może to podtrzymamy ☺Ty masz kropusie pięciodniowe a u nas jeszcze po rozmrożeniu muszą dotrwać do tej piatej ...
Ja myślę,ze to bardzo możliwe. Nie każdy cykl musi być owulacyjny A myślę,że leki do stymulacji potrafią niezle namieszać.Kochane moje już o to pytałam ale chyba nikt nie odpowiedział. Czy to możliwe żeby cykl po punkcji był bezowulacyjny ? Dziś 16dc a test owulacyjny dalej negatywny. Robię je od 11 dc. Jeszcze mi się nie zdarzyło by nie mieć owulacji ...ahhh starania były ale naturalnego cudu nie będzie bo nie było owulacji. Od wczoraj brzuch mnie boli jak na okres a do niego jeszcze 12 dni conajmniej. Nie wiem może stymulacja mnie tak rozregulowała ...
zawsze sobie tak mysle „ kurde szkoda ze mój m to nie ginekolog o nie mamy usg w domu [emoji23][emoji23][emoji23] znając mnie to bym sobie dama robiła 3 razy dziennie [emoji23][emoji23] bo ja to zawsze wiem lepiej i nawet lekarzom nie ufam [emoji23]
Psy na miejscach??? Pokaż
Nie caly czas myslalam ze taka blondyneczka z lekkimi zmarszkami przy oczach od smianiaNo dobra powiedz ze myślałaś ze taka blondyna na full zrobiona A tu psikus, tylko brwi zrobione
Ale mnie też cycki nie bolą i tez wcale nie nabrzmialy. To nie jest wyznacznik. A będziesz robiła poziom progesteronu na wizytę? Powiedz O tym lekarzowi, może zmieni luteine. Może na nią jakoś źle reagujesz.
Dziś 9 dpt. Gdzieś po forum krąży rozpiska z informacją co się dzieje z zarpdkami w jakim dniu. Wrzućcie ktoś ja nje mam ;(
Wiem, sama byłam .. ale to zostanie wynagrodzonePodziwiam bo ja od ponad roku tak latam i juz jestem tym zmęczona
Opowiedz nam troszke o sobie i skoro nas juz tak podczytujesz to udzielja sie wiecejDziękuję Ci bardzo!
I gratuluję wszystkim którym się udało i trzymam kciuki za wszystkie staraczki ☺