Netiaskitchen
Fanka BB :)
Nie napisałaś ze wchodzisz cała na biało, ale my i tak to wiemy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie napisałaś ze wchodzisz cała na biało, ale my i tak to wiemy
Ale pozory zachowujeszco tam w środku siedzi to już troszkę wiemyNo co Wy , ze mnie taka paryżanka jak z koziej dupy....
Nie bój się kochana. I nie nakręcaj się proszę. Przecież każdy ma inne objawy ciąży. Jesteś pewna, ze to nie był ból np jelit? Ja dziś też mialam takie bóle, od razu zaaplikowalam czopka, załatwiłam się i po bolu. Zarwardzonko w jelitach swoje zrobilo. Przepraszam,ze tak bezpośrednio.
A prosze Cie bardzo, ale wrzuce okolice w promieniu 100km czytaj Costa Brava, bo u mnie na wsi tez malo ciekawie [emoji1787] (co widac na ostatnim zdjeciu)A może ty kochana Nieagatko jakieś zdjątko okolicy nam wrzucisz [emoji8][emoji8][emoji8]. Bo u mnie to błoto kuźwa wszędzie i nic ciekawego [emoji12]
Ja bym robiła jutro (znaczy ja tez będę robiła jutro, ale myślę ze na Twoim miejscu bym tak zrobiła tylko to trochę wersja dla odważnych ☺ale skoro tu jesteś to na pewno zebrałaś już odwagę )
No bo jutro będzie 10dpt dwudniowego zarodka Zakladamy zwykle przy 5dniowych zarodkach ze 6dpt jest taką dolną granicą i jest juz widać betę i jak jest dwucyfrowa to super.U ciebie 10dpt to jakby 7dpt blastki (dobrze kombinuję?)
Tylko ważne pytanie, czy miałaś albo kiedy miałaś i w jakiej dawce zastrzyk z hcg (ovitrelle, pregnyl czy coś)?
Bo jeśli jeszcze się utrzymuje we krwi to zaburzy cały ten misterny plan.Na razie nie planuj odstawiania leków. Zmierz się z betą. I ode mnie mocne
Ale mnie też cycki nie bolą i tez wcale nie nabrzmialy. To nie jest wyznacznik. A będziesz robiła poziom progesteronu na wizytę? Powiedz O tym lekarzowi, może zmieni luteine. Może na nią jakoś źle reagujesz.Ja już takie bóle mam od tygodnia zawsze zaczynaja się rano po aplikacji progesteronu, tak jakby coś mnie uciskalo ale ból taki sam jak podczas okresu. Aż się słabo robiło. Ogólnie zawsze miałam bolące miesiączki. Zastanawiają mnie tylko teraz piersi bo przestałam je całkiem czuć... są flaczki.
Też latałam co miesiąc (a czasami nawet 2 razy) przez cały zeszły rok.Współczuję. My latamy co miesiąc i ja mam dość
Jacie... Ale macie widoki [emoji7][emoji7][emoji7]A prosze Cie bardzo, ale wrzuce okolice w promieniu 100km czytaj Costa Brava, bo u mnie na wsi tez malo ciekawie [emoji1787] (co widac na ostatnim zdjeciu) Zobacz załącznik 1087053Zobacz załącznik 1087054Zobacz załącznik 1087055