Encortonu nie można odstawić z dnia na dzień, trzeba zmniejszać dawkiDziewczyny do którego tyg ciąży bierzecie leki? Dziś mam 13dpt beta z wczoraj 384,
Progesteron 60...
Dzwonie dziś do kliniki, że w niedzielę kończą mi się leki, a położna, ze beta dobrze rokuje więc jak się skoncza to już nje brać...
Biorę Encorton 2x1
Luteina pod język 3x2
Crinone dopochwowo 1x1...
I tak z dnia na dzień mam wszystko odstawić? Trochę się boję
reklama
No właśnie tak pomyślałam, ale ona pow że lekarz tak kazałKoleżanko nie rozpędzaj się tak ja skończyłam brać progesteron w zeszłym tygodniu czyli w 16 tc
Jeżeli miałaś sztuczny cykl to nie możesz nic odstawić.. nie miałaś ciałka żółtego (Produkowane przy owulacji) i Twój organizm nie wytwarza progesteronu, czyli nie utrzyma bez tego ciąży.
Miałaś świeży ale na sztucznym cykluAle @Alicja90 chyba miała świeży transfer więc jeśli świeży i na cyklu naturalnym to organizm sobie sam poradzi... Criotransfer czy cykl sztuczny to co innego, wtedy trzeba dostarczać hormonów minimum do 12TC.
Jedynie co to steryd mnie zastanawia bo rzeczywiście sterydu nie odstawia się z dnia na dzień , ja już encortolon kończę (15TC+2) ale od 4 tygodni zmniejszam dawkę i powoli z niego schodzę.
No to tak jak dziewczyny wcześniej pisały, chyba jednak powinnaś progesteron suplementować do 12TC, dziwne dlaczego już miałabyś kończyćMiałaś świeży ale na sztucznym cyklu
Czarna1985
Fanka BB :)
Dziekuje kochana. Juz mi trochę lepiejWiem, że to ciężkie .. sama przechodziłam to czekanie miedzy transferami, ale wiem, że to popłaca !! Tobie też się uda, musisz w to wierzyć
Co ja mam teraz zrobić? Wizytę mam dopiero 16 marca, wcześniej nie dostanę się nigdzie, polski lekarz raz w miesiącu przyjeżdża i bd dopiero 16-tegoNo to tak jak dziewczyny wcześniej pisały, chyba jednak powinnaś progesteron suplementować do 12TC, dziwne dlaczego już miałabyś kończyć
Sciskam cie mocno ❤ czas szybko leci. Wkrecisz sie w wir roboty i nawet nie zauważysz jak minął miesiąc.. Juz tyle czekasz i dajesz radę to ten miesiąc też wytrzymasz. Ale rozumiem ze placzesz... Ja bym pewnie dodatkowo rzucała kurwamiNiestety narazie musze ochłonąć bo ciagle cos. Musze sie wziasc w garść. Wiem ze to tylko kolejny miesiac ale ja juz czekam 4 miechy na transfer i musze czekac jeszcze dwa
Dostałam antybiotyk i musze czekac do konca marca
Ruda08
Ale jaki miałaś cykl ? Naturalny czy sztuczny ? Brałaś przed transferem estrofem ?No właśnie tak pomyślałam, ale ona pow że lekarz tak kazał
Sztuczny, nie nie brałam... Antyki później gonapeptyl i menopur tylkoAle jaki miałaś cykl ? Naturalny czy sztuczny ? Brałaś przed transferem estrofem ?
reklama
Czarna1985
Ja rzucalam kurwami jak tylko wyszlam z klinikiaz z mężem sie poklocilam a potem zaczelam ryczec jak glupia. Dziekuje dziewczyny za wsparcie❤Juz mi troche lepiejSciskam cie mocno ❤ czas szybko leci. Wkrecisz sie w wir roboty i nawet nie zauważysz jak minął miesiąc.. Juz tyle czekasz i dajesz radę to ten miesiąc też wytrzymasz. Ale rozumiem ze placzesz... Ja bym pewnie dodatkowo rzucała kurwami
Podziel się: