Czarna1985
Fanka BB :)
Kurcze mam tylko duphaston i lutenie dowcipna. A to wszystko jest na recepte? A masz szanse gdzies załatwić e recepte?Luteina pod język, Encorton, crinone
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurcze mam tylko duphaston i lutenie dowcipna. A to wszystko jest na recepte? A masz szanse gdzies załatwić e recepte?Luteina pod język, Encorton, crinone
Już napisałam Ci priv, kochana w pracy jestem dlatego tak odpisuje@Alicja90 odezwij się kochana do mnie jak najszybciej
Odpisalam ci wyzej. Kurcze moge ci wyslac jutro luteine i duphaston. Bedziesz miala w środę rano ? Szkoda ze wczoraj nie wiedzialam poprosila bym mojego lekarzaJuż napisałam Ci priv, kochana w pracy jestem dlatego tak odpisuje
Tak. Jestem najwulgarniejszą osobą w rodzinie nawet czasem w pracy sie wszyscy za głowę łapią dziadkowie też już mi nie zwracają uwagi tylko się śmieją z moich wiązanekOoooo, widzę rzucanie kurwami... Czyżby koleżanka po fachu [emoji23][emoji23][emoji23]
Tez tak mam i jak ktos (np mama) zwraca mi uwage to mowie, ze lubie klac i bede to robic. Choc fakt, przy dziecku troche sie ograniczylam. [emoji4]Tak. Jestem najwulgarniejszą osobą w rodzinie nawet czasem w pracy sie wszyscy za głowę łapią [emoji12] dziadkowie też już mi nie zwracają uwagi tylko się śmieją z moich wiązanek [emoji1750][emoji86]
Poprzednio gdzieś do 12tc schodzilam z leków...Dziewczyny do którego tyg ciąży bierzecie leki? Dziś mam 13dpt beta z wczoraj 384,
Progesteron 60...
Dzwonie dziś do kliniki, że w niedzielę kończą mi się leki, a położna, ze beta dobrze rokuje więc jak się skoncza to już nje brać...
Biorę Encorton 2x1
Luteina pod język 3x2
Crinone dopochwowo 1x1...
I tak z dnia na dzień mam wszystko odstawić? Trochę się boję
Przytulam Cię z całych sił;* wiem, nam się wydaje,że miesiac to bardzo duzo.. Ale zobaczysz, szybko zleci. Nie masz już na to wpływu. Powinni to sprawdzić, też dali ciała. Najważniejsze to wyleczyć teraz te bakterie. Dali jakies leki od razu?Kochana ty nie przejmuj się. Ja trochę dalam dupy... bo zrobilam biocenoze w czwartek i zapomniałam mu pokazać . Myslalam ze to tylko potrzebne na transfer a nie na histero. Wogole nie wzielam tego pod uwage[emoji24] teraz bede bardziej czujna. Ja myslalam ze jak zrobilam u nich ten wymaz to dali by mi znac ze cos nie tak. A tu dopiero dzisiaj jak sprawdzili. Niewiem narazie siedze i rycze [emoji24]niby to jeden miesiac ale dla mnie az jeden miesiac [emoji24]
Ja mam już ponad 8t i dalej biore. Nie wiem jako mam poziom progesteronu. Mam sprawdzić przed wizytą.Dziewczyny do którego tyg ciąży bierzecie leki? Dziś mam 13dpt beta z wczoraj 384,
Progesteron 60...
Dzwonie dziś do kliniki, że w niedzielę kończą mi się leki, a położna, ze beta dobrze rokuje więc jak się skoncza to już nje brać...
Biorę Encorton 2x1
Luteina pod język 3x2
Crinone dopochwowo 1x1...
I tak z dnia na dzień mam wszystko odstawić? Trochę się boję
Tak dostalam pimafucorti jakies globulki dopochwowe . Kurcze najgorsze jesto ze caly wyjazd poszedl w dupe. Znowu bilety ,hotel, parking, samochod i kupe kasy trzeba wywalic ale nic takie zycie powinnam sie przyzwyczaić ze zawsze mnie kopie w dupe. Przepraszam ze dzisiaj tak narzekam ale dola mamPrzytulam Cię z całych sił;* wiem, nam się wydaje,że miesiac to bardzo duzo.. Ale zobaczysz, szybko zleci. Nie masz już na to wpływu. Powinni to sprawdzić, też dali ciała. Najważniejsze to wyleczyć teraz te bakterie. Dali jakies leki od razu?
Cieszę się, że Ci lepiej. Pamiętaj, co się odwlecze... miłego popołudnia. Ucałuj od nas Aduśkę. I nie martw się! To wszystko dzieje się po coś!Kochane dziekuje za wsparcie[emoji173]jesteście zastąpione [emoji8][emoji8][emoji8]juz mi trochę lepiej. Kupilam sobie pysznego pączusia na poprawe humoru . A pozniej mam nadzieję na pyszny obiadek z @Aduś16 [emoji8][emoji8][emoji8]