reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Co ja mam teraz zrobić? 😫 Wizytę mam dopiero 16 marca, wcześniej nie dostanę się nigdzie, polski lekarz raz w miesiącu przyjeżdża i bd dopiero 16-tego
To niech ktoś pójdzie do rodzinnego albo do Twojej kliniki po receptę i przekaże komuś kto leci do Uk. Jeżeli nie masz nikogo to zostaje „łapanka” na lotnisku. Ja tak sobie radziłam 🤷🏼‍♀️

reklama
Jej;( kurde!!! Dlaczego wczesniej nie powiedzieli,że będzie robiony jakis wymaz? Mi nic lekarka nie robila przed... nie sprawdzała. Ale wiem,ze jak mialam laparoskopie i mialam miec wtedy tez histeroskopie to wcześniej przez tydzień sama sobie aplikowalam profilaktycznie iladian. Byłam kiedys świadkiem jak dziewczynę tez wzięli na zabieg i zrobili jej tylko laparoskopie bo jej tez coś wyszło. Mialam to w głowie i dlatego tak zrobiłam. Chyba to,ze w listopadzie mnie wzięła z marszu bez badania troche mnie uspilo, bo o tym zapomnialam A bym Ci napisala. Ale zla jestem na siebie!
Badanie stanu czystości a nawet wymaz jest obowiązkowy. Można mieć poważne problemy jeśli bakterie czy grzyby rozjeda się głębiej.

Sciskam cie mocno [emoji173] czas szybko leci. Wkrecisz sie w wir roboty i nawet nie zauważysz jak minął miesiąc.. Juz tyle czekasz i dajesz radę to ten miesiąc też wytrzymasz. Ale rozumiem ze placzesz... Ja bym pewnie dodatkowo rzucała kurwami [emoji12]
Ooooo, widzę rzucanie kurwami... Czyżby koleżanka po fachu [emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Kochane dziekuje za wsparcie[emoji173]jesteście zastąpione [emoji8][emoji8][emoji8]juz mi trochę lepiej. Kupilam sobie pysznego pączusia na poprawe humoru . A pozniej mam nadzieję na pyszny obiadek z @Aduś16 [emoji8][emoji8][emoji8]
Superrrr dziewczyny [emoji8] Uściskaj ją ode mnie mocno[emoji8][emoji8][emoji8]. A ja właśnie głodna [emoji39][emoji39][emoji39]

Do góry