reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Cześć dziewczynki , trzymam kciuki za weryfikacje bet i za resztę aby było ok .

Bazylka możesz oficjalnie mnie wpisać na 3.4 wizyta w klinice po receptę do stymulacji . Jeszcze przed świetami będę robić zastrzyki . Mogę nie robić przerwy w tabsach i skrócić opakowania do 21 tabletek . I idealnie wyjdzie

reklama
@Czarna1985 tak mi przykro 😓 mnie też szlag trafia jak mi się coś o miesiąc przesunie. A jeszcze Wy mieszkając w Anglii... Kup od razu bilety może będzie taniej 😘 miesiąc nam szybko zleci... Trzymaj się 😘
Dziekuje kochana. Juz wszystko ogarnal moj mąż. Jeszcze tylko mieszkanko albo hotel zostalo. Narazie to w szoku jestem😭

Dziewczyny do którego tyg ciąży bierzecie leki? Dziś mam 13dpt beta z wczoraj 384,
Progesteron 60...
Dzwonie dziś do kliniki, że w niedzielę kończą mi się leki, a położna, ze beta dobrze rokuje więc jak się skoncza to już nje brać...
Biorę Encorton 2x1
Luteina pod język 3x2
Crinone dopochwowo 1x1...
I tak z dnia na dzień mam wszystko odstawić? Trochę się boję

Dziewczyny do którego tyg ciąży bierzecie leki? Dziś mam 13dpt beta z wczoraj 384,
Progesteron 60...
Dzwonie dziś do kliniki, że w niedzielę kończą mi się leki, a położna, ze beta dobrze rokuje więc jak się skoncza to już nje brać...
Biorę Encorton 2x1
Luteina pod język 3x2
Koleżanko nie rozpędzaj się tak 😂 ja skończyłam brać progesteron w zeszłym tygodniu czyli w 16 tc 😎
Jeżeli miałaś sztuczny cykl to nie możesz nic odstawić.. nie miałaś ciałka żółtego (Produkowane przy owulacji) i Twój organizm nie wytwarza progesteronu, czyli nie utrzyma bez tego ciąży.

Progesteron 60...
Biorę Encorton 2x1
Luteina pod język 3x2
Ja dziś jestem 22dpt i dalej biore jak bralam wszystko. Tak lekarz napisał w weekend,ze wsyztsko bez zmian. Ja zamiast encortonu mam metypred,moim zdaniem zdecydowanie za wcześnie na odstawienie sterydu,na ogol sie go bierze do 9-11 tyg,zalezy od przypadku.
Sorry ale moim zdaniem ta położna sie myli i moze Ci narobic klopotow!napisz do lekarza!

reklama
Ale @Alicja90 chyba miała świeży transfer :) więc jeśli świeży i na cyklu naturalnym to organizm sobie sam poradzi... Criotransfer czy cykl sztuczny to co innego, wtedy trzeba dostarczać hormonów minimum do 12TC.
Jedynie co to steryd mnie zastanawia bo rzeczywiście sterydu nie odstawia się z dnia na dzień , ja już encortolon kończę (15TC+2) ale od 4 tygodni zmniejszam dawkę i powoli z niego schodzę.

Do góry