Boże, kochanie, wiem że jesteś mega rozżalona i zła [emoji22][emoji22][emoji22]. I na dodatek nie mieszkasz w Polsce....Przytulam [emoji22]Przestawil mi na 31 marca histeroskopie. Wiec znowu wszystko sie opozni[emoji24]
reklama
Trzymam kciuki!Dzien dobry dziewczynki ja właśnie powolutku sie szykuje do kliniki na histero. Troszkę się denerwuje jak to bedzie wczoraj sie troszke odstresowalam bo poszlismy na obiadek ze znajoma ktora poznalam w klinice . Mialysmy puncje razem i tak zaczelysmy sobie gadac. Bylo na prawde super. Chlopaki sobie delikatnie popili a my przy soczkach(ona w ciazy) dobrze mi to zrobilo bo nie mialam czasu żeby myslec o dzisiejszym dniu milego dnia kochane. Trzymajcie kciuki
Netiaskitchen
Fanka BB :)
Współczuję. Jakie to wszystko skomplikowane musi bycDziewczyny odwolali mi zabiegjakies grzyby mi znalezli i musze je wyleczyc
Tasza
@Murawa może ich spotka[emoji6] oni są z Głogowa[emoji6] czasem ich widuję w lidlu, no design miewają boski[emoji23]Oglądacie dziewczyny "Królowe zycia" czasami? Ja dość często, ale jak pokazują Gabriela i Rafała... No z tego Rafała to ja nie mogę.. niby jestem tolerancyjna ale flaki mi sie przywracają.. brakuje mi nawet słów, żeby opisać o co mi chodzi..
Tasza
Ojej. A długo to potrwa?Dziewczyny odwolali mi zabieg[emoji24][emoji24][emoji24]jakies grzyby mi znalezli i musze je wyleczyc [emoji24][emoji24][emoji24]
Tasza
U mnie tak było do końca. Więc nie zdążyłam się wyspać[emoji23]Nooo. To jest masakra. Ale wczoraj szybko padłam i dziś dopiero o 4 pobudka i tylko dlatego, ze kot mi mordę wąchał i mnie wąsami pomiział [emoji23] zeby to człowiek jeszczw mógł w dzień zasnąć.. na początku zasypialam w dzień w moment ale już minęło..
bazylia128
Wiem ze to czekanie dobija. Ale naprawde warto zrobic ta histero tym bardziej ze masz jakies bakterie... Bedziemy czekac razem z toba... Jeden miesiac to nie jeat az tak dlugo. Zobacz jak czas szybko leci ❤Trzymaj sie moja kochana, wracaj do szogunka i mocno sie do niego przytul ...Przestawil mi na 31 marca histeroskopie. Wiec znowu wszystko sie opozni
@Czarna1985 tak mi przykro mnie też szlag trafia jak mi się coś o miesiąc przesunie. A jeszcze Wy mieszkając w Anglii... Kup od razu bilety może będzie taniej miesiąc nam szybko zleci... Trzymaj się
Czarna1985
Kochana ty nie przejmuj się. Ja trochę dalam dupy... bo zrobilam biocenoze w czwartek i zapomniałam mu pokazać . Myslalam ze to tylko potrzebne na transfer a nie na histero. Wogole nie wzielam tego pod uwage teraz bede bardziej czujna. Ja myslalam ze jak zrobilam u nich ten wymaz to dali by mi znac ze cos nie tak. A tu dopiero dzisiaj jak sprawdzili. Niewiem narazie siedze i rycze niby to jeden miesiac ale dla mnie az jeden miesiacJej;( kurde!!! Dlaczego wczesniej nie powiedzieli,że będzie robiony jakis wymaz? Mi nic lekarka nie robila przed... nie sprawdzała. Ale wiem,ze jak mialam laparoskopie i mialam miec wtedy tez histeroskopie to wcześniej przez tydzień sama sobie aplikowalam profilaktycznie iladian. Byłam kiedys świadkiem jak dziewczynę tez wzięli na zabieg i zrobili jej tylko laparoskopie bo jej tez coś wyszło. Mialam to w głowie i dlatego tak zrobiłam. Chyba to,ze w listopadzie mnie wzięła z marszu bez badania troche mnie uspilo, bo o tym zapomnialam A bym Ci napisala. Ale zla jestem na siebie!
reklama
Czarna1985
Siedze i rycze jak głupia juz kupilam bilety. Przylatujemy 30 marca. Nic musze jakos to wszystko przetrawicBoże, kochanie, wiem że jesteś mega rozżalona i zła [emoji22][emoji22][emoji22]. I na dodatek nie mieszkasz w Polsce....Przytulam [emoji22]
Podziel się: