reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzien dobry dziewczynki 😘ja właśnie powolutku sie szykuje do kliniki na histero. Troszkę się denerwuje jak to bedzie 🙄 wczoraj sie troszke odstresowalam bo poszlismy na obiadek ze znajoma ktora poznalam w klinice . Mialysmy puncje razem i tak zaczelysmy sobie gadac. Bylo na prawde super. Chlopaki sobie delikatnie popili a my przy soczkach(ona w ciazy) dobrze mi to zrobilo bo nie mialam czasu żeby myslec o dzisiejszym dniu 😉 milego dnia kochane. Trzymajcie kciuki😘😘😘
Trzymam kciuki! ✊🏻✊🏻✊🏻😘

Oglądacie dziewczyny "Królowe zycia" czasami? Ja dość często, ale jak pokazują Gabriela i Rafała... No z tego Rafała to ja nie mogę.. niby jestem tolerancyjna ale flaki mi sie przywracają.. brakuje mi nawet słów, żeby opisać o co mi chodzi..
@Murawa może ich spotka[emoji6] oni są z Głogowa[emoji6] czasem ich widuję w lidlu, no design miewają boski[emoji23]

Nooo. To jest masakra. Ale wczoraj szybko padłam i dziś dopiero o 4 pobudka i tylko dlatego, ze kot mi mordę wąchał i mnie wąsami pomiział [emoji23] zeby to człowiek jeszczw mógł w dzień zasnąć.. na początku zasypialam w dzień w moment ale już minęło..
U mnie tak było do końca. Więc nie zdążyłam się wyspać[emoji23]

Przestawil mi na 31 marca histeroskopie. Wiec znowu wszystko sie opozni😭
Wiem ze to czekanie dobija. Ale naprawde warto zrobic ta histero tym bardziej ze masz jakies bakterie... Bedziemy czekac razem z toba... Jeden miesiac to nie jeat az tak dlugo. Zobacz jak czas szybko leci ❤Trzymaj sie moja kochana, wracaj do szogunka i mocno sie do niego przytul ...

Jej;( kurde!!! Dlaczego wczesniej nie powiedzieli,że będzie robiony jakis wymaz? Mi nic lekarka nie robila przed... nie sprawdzała. Ale wiem,ze jak mialam laparoskopie i mialam miec wtedy tez histeroskopie to wcześniej przez tydzień sama sobie aplikowalam profilaktycznie iladian. Byłam kiedys świadkiem jak dziewczynę tez wzięli na zabieg i zrobili jej tylko laparoskopie bo jej tez coś wyszło. Mialam to w głowie i dlatego tak zrobiłam. Chyba to,ze w listopadzie mnie wzięła z marszu bez badania troche mnie uspilo, bo o tym zapomnialam A bym Ci napisala. Ale zla jestem na siebie!
Kochana ty nie przejmuj się. Ja trochę dalam dupy... bo zrobilam biocenoze w czwartek i zapomniałam mu pokazać . Myslalam ze to tylko potrzebne na transfer a nie na histero. Wogole nie wzielam tego pod uwage😭 teraz bede bardziej czujna. Ja myslalam ze jak zrobilam u nich ten wymaz to dali by mi znac ze cos nie tak. A tu dopiero dzisiaj jak sprawdzili. Niewiem narazie siedze i rycze 😭niby to jeden miesiac ale dla mnie az jeden miesiac 😭

reklama
Do góry