reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jak to co? Oczy w sufit. Dziś się obudziłam o 1.40... I tak do prawie 4. Potem zasnęłam i o 6 znow oczy jak 5 zł. A teraz sobie leżymy.Zobacz załącznik 1086559
Znam to. Nigdy lepiej obtrzaskanego fejsa nie miałam jak w ciąży [emoji23] i czytanie z latarką w telefonie, bo w którymś momencie oczy już od niego bolały[emoji23] liczenie baranów i zmiany pozycji i nawet gotowanie[emoji23]

Dziewczyny odwolali mi zabieg[emoji24][emoji24][emoji24]jakies grzyby mi znalezli i musze je wyleczyc [emoji24][emoji24][emoji24]
Jej;( kurde!!! Dlaczego wczesniej nie powiedzieli,że będzie robiony jakis wymaz? Mi nic lekarka nie robila przed... nie sprawdzała. Ale wiem,ze jak mialam laparoskopie i mialam miec wtedy tez histeroskopie to wcześniej przez tydzień sama sobie aplikowalam profilaktycznie iladian. Byłam kiedys świadkiem jak dziewczynę tez wzięli na zabieg i zrobili jej tylko laparoskopie bo jej tez coś wyszło. Mialam to w głowie i dlatego tak zrobiłam. Chyba to,ze w listopadzie mnie wzięła z marszu bez badania troche mnie uspilo, bo o tym zapomnialam A bym Ci napisala. Ale zla jestem na siebie!

Znam to. Nigdy lepiej obtrzaskanego fejsa nie miałam jak w ciąży [emoji23] i czytanie z latarką w telefonie, bo w którymś momencie oczy już od niego bolały[emoji23] liczenie baranów i zmiany pozycji i nawet gotowanie[emoji23]
Nooo. To jest masakra. Ale wczoraj szybko padłam i dziś dopiero o 4 pobudka i tylko dlatego, ze kot mi mordę wąchał i mnie wąsami pomiział [emoji23] zeby to człowiek jeszczw mógł w dzień zasnąć.. na początku zasypialam w dzień w moment ale już minęło..

reklama
Do góry