reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
No moja mama to oglada [emoji7] i ciagle mi to opowiada jak jedziemy np do kliniki ze jakis tam ktos schudl 130 kg :o Moja mama lubie ze mna jezdzic do kliniki bo zawsze pozniej jezdzimy po ciuchach. Przeciez w Rzgowie jest najwieksze zaglebie hurtowni odziezowej PTAK ;) Poza tym ja tez lubie z nia jezdzic bo przynajmniej spedzamy ze soba duzo czasu a w tygodniu ciezko mi do nich podskoczyc codziennie ;) chodze co trzeci dzien ;) Wogole moja mama jest moja najlpsza przyjaciolka jak sie nie widzimy ze trzy dni to zwyczajnie tesknie ;)
Fajnie masz [emoji173]
Byłam kupę lat temu, raz , w PTAKU ale nic nie kupiłam bo wtedy sprzedawali tylko hurtowo. Tadam.

To tylko pozazdrościć takich kontaktów [emoji7][emoji7][emoji7]. Też taki miałam ze swoją, ale przez mojego ojca już ze 2 lata się u nich nie pokazuję. Mój tata to taki tyran z chorymi zasadami i się pokłóciliśmy o głupotę. Mama za nim stoi jak ta niewolnica Izaura co kiedyś o niej pisałyście. I teraz to porozmawiamy raz w miesiącu chwilę przez telefon bo kontakty się baaaardzo rozluźniły. Zresztą ona ma moją siostrę i wnuka teraz, a za tydzień drugi wnuk się urodzi[emoji849]. Ja to w odstawkę poszłam a nie mam zamiaru się płaszczyć jak nie moja wina
Przykre to jest. Ale powiem Ci,ze chyba w każdej rodzinie są takie kwiatki. Albo przynajmniej w większości. My tez mamy z rodzicami wzloty i upadki. Takie zycie, kiedy dzieci mają swoje zdanie i je bronią A nie muszą robić i myslec tak jak kiedyś ich wychowywali. Ja z moim tatą czesto się spinam, bo mam zupełnie inne spojrzenie na świat. No ale on już chyba powoli się przyzwyczaja ;)

To tylko pozazdrościć takich kontaktów [emoji7][emoji7][emoji7]. Też taki miałam ze swoją, ale przez mojego ojca już ze 2 lata się u nich nie pokazuję. Mój tata to taki tyran z chorymi zasadami i się pokłóciliśmy o głupotę. Mama za nim stoi jak ta niewolnica Izaura co kiedyś o niej pisałyście. I teraz to porozmawiamy raz w miesiącu chwilę przez telefon bo kontakty się baaaardzo rozluźniły. Zresztą ona ma moją siostrę i wnuka teraz, a za tydzień drugi wnuk się urodzi[emoji849]. Ja to w odstawkę poszłam a nie mam zamiaru się płaszczyć jak nie moja wina
Moja droga Weronisiu ❤ Mysle ze w takiej sytuacji mamie napewno ciezko i powinnas sie troszke przelamac ;) Przeciez Ciebie nie mozna NIE KOCHAC ❤ Poza tym ty i twoj maz to tez rodzina. Bedziecie ja sobie teraz powiekszac i jak urodzisz dzidziusia to poczujesz to co czuje twoja mama do ciebie ;) Tylko nie mow ze sie polocilscie o polityke ;) Ja ogladam telefonistki i jednak @sandra777.12 powoli sie wciagam ;)

Przykre to jest. Ale powiem Ci,ze chyba w każdej rodzinie są takie kwiatki. Albo przynajmniej w większości. My tez mamy z rodzicami wzloty i upadki. Takie zycie, kiedy dzieci mają swoje zdanie i je bronią A nie muszą robić i myslec tak jak kiedyś ich wychowywali. Ja z moim tatą czesto się spinam, bo mam zupełnie inne spojrzenie na świat. No ale on już chyba powoli się przyzwyczaja ;)
Masz rację, każdy dźwiga swój bagaż [emoji853].
Na początku byłam rozżalona ta sytuacją, potem wściekła a teraz to już mi to wisi.

Nooooo, też bym chciała zobaczyć ich miny [emoji23][emoji23][emoji23]. Przykro pisać , ale mój mąż to właśnie taki homofob [emoji853]. Może kiedyś mu się odmieni
Spoko, moj tez jest homofobem, chociaz ma przyjaciela geja. Choc i tak wiekszego rasisty i homofoba niz moja tfu tesciowa nie znam, co tylko utwierdza mnie w teorii o ograniczeniu [emoji23]

Miałam w zeszły czwartek rano. I tak dziwnie, bo w piątek zrobiłam test i byl negatywny a w sobotę już pozytywny. No i dzisiaj negatywny
No to rzeczywiście bardzo dziwne 😳 ale wydaje mi się że to mógł być zastrzyk jednak.. W jeden dzien beta by tak chyba nie spadła... A testy mialas takie same czy dwa inne? Bo z nimi to też bywa baaaardzo różnie 😉

Gdzie się leczysz?

reklama
Moj chyba tez. Mowi ze na lesbijki mogl by patrzec jak sie caluja ale na facetow NIE DA RADY ;)
To jeszcze nie homofobia. Mnie na rowni obrzydza lizaca sie publicznie para homo co hetero. I nie mowie tu o dawaniu sobie buziaka czy chodzeniu w objeciach, tylko o oblesnym lizaniu. A co kto robi w domu i w lozku to jest mi mega totalnie obojetne.
Ale fakt, najlepsze dyskoteki w Barcelonie to te gejowskie i takie ciacha jakie tam maja i to w dodatku polnagie to maskra, szkoda ze sie marnuja majac inna orientacje, ale co zrobic [emoji38][emoji23][emoji1787]

Do góry