Liliana87
Fanka BB :)
No wlasnie chyba już wiem co mnie irytuje! Ten glos! "No gabrijjjjeeeelll" [emoji23]Ja oglądam [emoji6] no Rafał to nawet głos ma odpowiedni do swojej roli że tak powiem [emoji1]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No wlasnie chyba już wiem co mnie irytuje! Ten glos! "No gabrijjjjeeeelll" [emoji23]Ja oglądam [emoji6] no Rafał to nawet głos ma odpowiedni do swojej roli że tak powiem [emoji1]
Fajnie masz [emoji173]No moja mama to oglada [emoji7] i ciagle mi to opowiada jak jedziemy np do kliniki ze jakis tam ktos schudl 130 kg Moja mama lubie ze mna jezdzic do kliniki bo zawsze pozniej jezdzimy po ciuchach. Przeciez w Rzgowie jest najwieksze zaglebie hurtowni odziezowej PTAK Poza tym ja tez lubie z nia jezdzic bo przynajmniej spedzamy ze soba duzo czasu a w tygodniu ciezko mi do nich podskoczyc codziennie chodze co trzeci dzien Wogole moja mama jest moja najlpsza przyjaciolka jak sie nie widzimy ze trzy dni to zwyczajnie tesknie
Przykre to jest. Ale powiem Ci,ze chyba w każdej rodzinie są takie kwiatki. Albo przynajmniej w większości. My tez mamy z rodzicami wzloty i upadki. Takie zycie, kiedy dzieci mają swoje zdanie i je bronią A nie muszą robić i myslec tak jak kiedyś ich wychowywali. Ja z moim tatą czesto się spinam, bo mam zupełnie inne spojrzenie na świat. No ale on już chyba powoli się przyzwyczajaTo tylko pozazdrościć takich kontaktów [emoji7][emoji7][emoji7]. Też taki miałam ze swoją, ale przez mojego ojca już ze 2 lata się u nich nie pokazuję. Mój tata to taki tyran z chorymi zasadami i się pokłóciliśmy o głupotę. Mama za nim stoi jak ta niewolnica Izaura co kiedyś o niej pisałyście. I teraz to porozmawiamy raz w miesiącu chwilę przez telefon bo kontakty się baaaardzo rozluźniły. Zresztą ona ma moją siostrę i wnuka teraz, a za tydzień drugi wnuk się urodzi[emoji849]. Ja to w odstawkę poszłam a nie mam zamiaru się płaszczyć jak nie moja wina
Moja droga Weronisiu ❤ Mysle ze w takiej sytuacji mamie napewno ciezko i powinnas sie troszke przelamac Przeciez Ciebie nie mozna NIE KOCHAC ❤ Poza tym ty i twoj maz to tez rodzina. Bedziecie ja sobie teraz powiekszac i jak urodzisz dzidziusia to poczujesz to co czuje twoja mama do ciebie Tylko nie mow ze sie polocilscie o polityke Ja ogladam telefonistki i jednak @sandra777.12 powoli sie wciagamTo tylko pozazdrościć takich kontaktów [emoji7][emoji7][emoji7]. Też taki miałam ze swoją, ale przez mojego ojca już ze 2 lata się u nich nie pokazuję. Mój tata to taki tyran z chorymi zasadami i się pokłóciliśmy o głupotę. Mama za nim stoi jak ta niewolnica Izaura co kiedyś o niej pisałyście. I teraz to porozmawiamy raz w miesiącu chwilę przez telefon bo kontakty się baaaardzo rozluźniły. Zresztą ona ma moją siostrę i wnuka teraz, a za tydzień drugi wnuk się urodzi[emoji849]. Ja to w odstawkę poszłam a nie mam zamiaru się płaszczyć jak nie moja wina
Moj chyba tez. Mowi ze na lesbijki mogl by patrzec jak sie caluja ale na facetow NIE DA RADYNooooo, też bym chciała zobaczyć ich miny [emoji23][emoji23][emoji23]. Przykro pisać , ale mój mąż to właśnie taki homofob [emoji853]. Może kiedyś mu się odmieni
Masz rację, każdy dźwiga swój bagaż [emoji853].Przykre to jest. Ale powiem Ci,ze chyba w każdej rodzinie są takie kwiatki. Albo przynajmniej w większości. My tez mamy z rodzicami wzloty i upadki. Takie zycie, kiedy dzieci mają swoje zdanie i je bronią A nie muszą robić i myslec tak jak kiedyś ich wychowywali. Ja z moim tatą czesto się spinam, bo mam zupełnie inne spojrzenie na świat. No ale on już chyba powoli się przyzwyczaja
To wysle ci i zrobisz cos fajnego a ja powiem ze sama to zrobilam Obiecuje ze beda zdjecia. Tak sie ciesze Wielkanoca w tym roku ❤❤Wow, to bardzo duzo i zapowiada się pieknie jutro czekam na fotki. Uwielbiam takie rzeczy
Spoko, moj tez jest homofobem, chociaz ma przyjaciela geja. Choc i tak wiekszego rasisty i homofoba niz moja tfu tesciowa nie znam, co tylko utwierdza mnie w teorii o ograniczeniu [emoji23]Nooooo, też bym chciała zobaczyć ich miny [emoji23][emoji23][emoji23]. Przykro pisać , ale mój mąż to właśnie taki homofob [emoji853]. Może kiedyś mu się odmieni
No to rzeczywiście bardzo dziwne ale wydaje mi się że to mógł być zastrzyk jednak.. W jeden dzien beta by tak chyba nie spadła... A testy mialas takie same czy dwa inne? Bo z nimi to też bywa baaaardzo różnieMiałam w zeszły czwartek rano. I tak dziwnie, bo w piątek zrobiłam test i byl negatywny a w sobotę już pozytywny. No i dzisiaj negatywny
To jeszcze nie homofobia. Mnie na rowni obrzydza lizaca sie publicznie para homo co hetero. I nie mowie tu o dawaniu sobie buziaka czy chodzeniu w objeciach, tylko o oblesnym lizaniu. A co kto robi w domu i w lozku to jest mi mega totalnie obojetne.Moj chyba tez. Mowi ze na lesbijki mogl by patrzec jak sie caluja ale na facetow NIE DA RADY