reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

No moja mama to oglada 😍 i ciagle mi to opowiada jak jedziemy np do kliniki ze jakis tam ktos schudl 130 kg :o Moja mama lubie ze mna jezdzic do kliniki bo zawsze pozniej jezdzimy po ciuchach. Przeciez w Rzgowie jest najwieksze zaglebie hurtowni odziezowej PTAK ;) Poza tym ja tez lubie z nia jezdzic bo przynajmniej spedzamy ze soba duzo czasu a w tygodniu ciezko mi do nich podskoczyc codziennie ;) chodze co trzeci dzien ;) Wogole moja mama jest moja najlpsza przyjaciolka jak sie nie widzimy ze trzy dni to zwyczajnie tesknie ;)
A no schudł rzeczywiście ten chłopak z Googlboxa 😂😂😂
Ale fajnie, że masz taki kontakt z mamą... Ja też mam ale na odległość, jesteśmy zbyt podobne do siebie...
I jak cała moja wielka rodzina przylatuje do nas, to wszyscyyy mogą siedzieć dwa tygodnie....
A mamę po dwóch dniach mam ochotę odwieść na lotnisko

reklama
U najmłodszego z wielkiej Trójcy. Pierwsza wizyta była koszmarna. Nie wiem czy miał zły dzień czy co ale jak mu powiedziałam że chce się tu przenieść z innej kliniki to mnie tak wypytal o wszystko że szczegółami których już nie pamiętałam. Pytanie za pytaniem. 6 razy pytał o to samo. Był znudzony podpieral twarz na lokciu żeby mu nie opadła. Masakra. Po wyjściu mój m stwierdził że koleś mnie zmiazdzyl psychicznie. Nie czułam się komfortowo. Miałam zmieniać lekarza ale dałam mu 2 szansę i na kolejną wizytę przyjechałam sama. Było o niebo lepiej. Nie wiem czy się chciał wtedy popisac czy co, albo może miał zły dzień. Później robił mi histeroskopie i owszem jest trochę zakręcony ale go polubiłam 😊
U Pawelka ?? 😍 😍 😍 Ja tez :biggrin2::biggrin2::biggrin2: Kocham go ❤❤❤ On jest mega naprawde. zakrecony masakrycznie ja jestem u niegu juz dwa lata... Piszemy nawet do siebie smsy ;) Jak 4 miesiace po nie udanym transferze sie nie odzywalam to sam mi napisal kiedo do niego przyjade ;) Zakrecony na maksa. Nie radzi sobie z dokumentami zawse ja go pilnuje;) Bo kiedys wrzucil do zniszcarki aktualne badania i musialam powtarac ;) A te ci rysuje na karteczce :biggrin2::biggrin2::biggrin2: On taki seksus troche jest 😂😂😂 zawsze z nim flirtuje. Oczywiscie tak tylko niewinnie ;) Gameta ma siwtne loboo wiec jestes w dobrych rekach ;)

No moja mama to oglada 😍 i ciagle mi to opowiada jak jedziemy np do kliniki ze jakis tam ktos schudl 130 kg :o Moja mama lubie ze mna jezdzic do kliniki bo zawsze pozniej jezdzimy po ciuchach. Przeciez w Rzgowie jest najwieksze zaglebie hurtowni odziezowej PTAK ;) Poza tym ja tez lubie z nia jezdzic bo przynajmniej spedzamy ze soba duzo czasu a w tygodniu ciezko mi do nich podskoczyc codziennie ;) chodze co trzeci dzien ;) Wogole moja mama jest moja najlpsza przyjaciolka jak sie nie widzimy ze trzy dni to zwyczajnie tesknie ;)
Może w końcu uda mi się wybrać do tego ptaszka 😎 przejeżdżaliśmy kilka razy z mężem ale wiadomo „niiiii ma czasu” 😂

U Pawelka ?? 😍 😍 😍 Ja tez :biggrin2::biggrin2::biggrin2: Kocham go ❤❤❤ On jest mega naprawde. zakrecony masakrycznie ja jestem u niegu juz dwa lata... Piszemy nawet do siebie smsy ;) Jak 4 miesiace po nie udanym transferze sie nie odzywalam to sam mi napisal kiedo do niego przyjade ;) Zakrecony na maksa. Nie radzi sobie z dokumentami zawse ja go pilnuje;) Bo kiedys wrzucil do zniszcarki aktualne badania i musialam powtarac ;) A te ci rysuje na karteczce :biggrin2::biggrin2::biggrin2: On taki seksus troche jest 😂😂😂 zawsze z nim flirtuje. Oczywiscie tak tylko niewinnie ;) Gameta ma siwtne loboo wiec jestes w dobrych rekach ;)
Właśnie porównując do invicty jast zupełnie inaczej. Tam wszystko było nowoczesnej a tu mam teczkę z dokumentacją. W invicta jak już był jakiś dokument drukowany to dla mnie a tak to wszystko mieli w systemie. Tu jest trochę inaczej wszystko trzymają w papierze. Tak jest zakręcony i to bardzo. Na ostatniej wizycie 5 razy pytał się 'który dzis mamy dzień cyklu' i nie wiem czy mu mówić że już o to pytał czy udawać 😉😉no i też dał mi swój numer mogę dzwonić pisać. Jeszcze nie korzystałam ale dobrze mieć taką opcję. W invicta czegoś takiego nie było a za konsultacje telefoniczną z lekarzem się płacilo. No i invicta jest droga i jeszcze podnieśli ceny. W gamecie jest taniej i mam lepszy dojazd. Jestem że Skierniewic

Właśnie porównując do invicty jast zupełnie inaczej. Tam wszystko było nowoczesnej a tu mam teczkę z dokumentacją. W invicta jak już był jakiś dokument drukowany to dla mnie a tak to wszystko mieli w systemie. Tu jest trochę inaczej wszystko trzymają w papierze. Tak jest zakręcony i to bardzo. Na ostatniej wizycie 5 razy pytał się 'który dzis mamy dzień cyklu' i nie wiem czy mu mówić że już o to pytał czy udawać 😉😉no i też dał mi swój numer mogę dzwonić pisać. Jeszcze nie korzystałam ale dobrze mieć taką opcję. W invicta czegoś takiego nie było a za konsultacje telefoniczną z lekarzem się płacilo. No i invicta jest droga i jeszcze podnieśli ceny. W gamecie jest taniej i mam lepszy dojazd. Jestem że Skierniewic
Tak ja tez zawsze udaje i odpowiadam po raz kolejny ;) Jak raz zareagowalam i mu powiedzialamze przeciez juz o tym rozzmawialismy to mi przybil piatke i smialismy sie jak dzieci 😍 😍 😍 Dobry specjalista. Doprowadzil mnie do ciazy alenajprawdopodobniej zarodek byl wadliwy. Teraz robi proesure i przyjmuje tylko trzy razy w tygodniu. Wlasnie mialam pisac ze jakos zle na mnie podzialal widok mojej TEKI :o Malo sie w niej juz miesci ;) Na poczatku zawsze mylil moje imie i miejsce zamieszkania a teraz wychodzi po mnie na poczekalnie i wola po imnieniu : Monika chodz 😍😍😍 Mysle ze dobry z niego czlowiek. Ja jak bede miala punkcje to mi zrobi plukanie jajeczek a przy okazji ma zobaczyc endo i wszystko w cenie wiec chyba mam u niego specjalne wzgledy. Prace dyplomowa pisal na temat widoku USG i tego cośa w stanie zobaczyc, duzo z nim na ten temaat rozmawalam. Czesto mi proponowal darmowa wizyte u psychologa ale niegdy nie poszlam ;)

reklama
I te naklejki zz kodami na dokumentach 😁

Do góry