reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

No moja mama to oglada 😍 i ciagle mi to opowiada jak jedziemy np do kliniki ze jakis tam ktos schudl 130 kg :o Moja mama lubie ze mna jezdzic do kliniki bo zawsze pozniej jezdzimy po ciuchach. Przeciez w Rzgowie jest najwieksze zaglebie hurtowni odziezowej PTAK ;) Poza tym ja tez lubie z nia jezdzic bo przynajmniej spedzamy ze soba duzo czasu a w tygodniu ciezko mi do nich podskoczyc codziennie ;) chodze co trzeci dzien ;) Wogole moja mama jest moja najlpsza przyjaciolka jak sie nie widzimy ze trzy dni to zwyczajnie tesknie ;)
A no schudł rzeczywiście ten chłopak z Googlboxa 😂😂😂
Ale fajnie, że masz taki kontakt z mamą... Ja też mam ale na odległość, jesteśmy zbyt podobne do siebie...
I jak cała moja wielka rodzina przylatuje do nas, to wszyscyyy mogą siedzieć dwa tygodnie....
A mamę po dwóch dniach mam ochotę odwieść na lotnisko

reklama
U najmłodszego z wielkiej Trójcy. Pierwsza wizyta była koszmarna. Nie wiem czy miał zły dzień czy co ale jak mu powiedziałam że chce się tu przenieść z innej kliniki to mnie tak wypytal o wszystko że szczegółami których już nie pamiętałam. Pytanie za pytaniem. 6 razy pytał o to samo. Był znudzony podpieral twarz na lokciu żeby mu nie opadła. Masakra. Po wyjściu mój m stwierdził że koleś mnie zmiazdzyl psychicznie. Nie czułam się komfortowo. Miałam zmieniać lekarza ale dałam mu 2 szansę i na kolejną wizytę przyjechałam sama. Było o niebo lepiej. Nie wiem czy się chciał wtedy popisac czy co, albo może miał zły dzień. Później robił mi histeroskopie i owszem jest trochę zakręcony ale go polubiłam 😊
U Pawelka ?? 😍 😍 😍 Ja tez :biggrin2::biggrin2::biggrin2: Kocham go ❤❤❤ On jest mega naprawde. zakrecony masakrycznie ja jestem u niegu juz dwa lata... Piszemy nawet do siebie smsy ;) Jak 4 miesiace po nie udanym transferze sie nie odzywalam to sam mi napisal kiedo do niego przyjade ;) Zakrecony na maksa. Nie radzi sobie z dokumentami zawse ja go pilnuje;) Bo kiedys wrzucil do zniszcarki aktualne badania i musialam powtarac ;) A te ci rysuje na karteczce :biggrin2::biggrin2::biggrin2: On taki seksus troche jest 😂😂😂 zawsze z nim flirtuje. Oczywiscie tak tylko niewinnie ;) Gameta ma siwtne loboo wiec jestes w dobrych rekach ;)

No moja mama to oglada 😍 i ciagle mi to opowiada jak jedziemy np do kliniki ze jakis tam ktos schudl 130 kg :o Moja mama lubie ze mna jezdzic do kliniki bo zawsze pozniej jezdzimy po ciuchach. Przeciez w Rzgowie jest najwieksze zaglebie hurtowni odziezowej PTAK ;) Poza tym ja tez lubie z nia jezdzic bo przynajmniej spedzamy ze soba duzo czasu a w tygodniu ciezko mi do nich podskoczyc codziennie ;) chodze co trzeci dzien ;) Wogole moja mama jest moja najlpsza przyjaciolka jak sie nie widzimy ze trzy dni to zwyczajnie tesknie ;)
Może w końcu uda mi się wybrać do tego ptaszka 😎 przejeżdżaliśmy kilka razy z mężem ale wiadomo „niiiii ma czasu” 😂

U Pawelka ?? 😍 😍 😍 Ja tez :biggrin2::biggrin2::biggrin2: Kocham go ❤❤❤ On jest mega naprawde. zakrecony masakrycznie ja jestem u niegu juz dwa lata... Piszemy nawet do siebie smsy ;) Jak 4 miesiace po nie udanym transferze sie nie odzywalam to sam mi napisal kiedo do niego przyjade ;) Zakrecony na maksa. Nie radzi sobie z dokumentami zawse ja go pilnuje;) Bo kiedys wrzucil do zniszcarki aktualne badania i musialam powtarac ;) A te ci rysuje na karteczce :biggrin2::biggrin2::biggrin2: On taki seksus troche jest 😂😂😂 zawsze z nim flirtuje. Oczywiscie tak tylko niewinnie ;) Gameta ma siwtne loboo wiec jestes w dobrych rekach ;)
Właśnie porównując do invicty jast zupełnie inaczej. Tam wszystko było nowoczesnej a tu mam teczkę z dokumentacją. W invicta jak już był jakiś dokument drukowany to dla mnie a tak to wszystko mieli w systemie. Tu jest trochę inaczej wszystko trzymają w papierze. Tak jest zakręcony i to bardzo. Na ostatniej wizycie 5 razy pytał się 'który dzis mamy dzień cyklu' i nie wiem czy mu mówić że już o to pytał czy udawać 😉😉no i też dał mi swój numer mogę dzwonić pisać. Jeszcze nie korzystałam ale dobrze mieć taką opcję. W invicta czegoś takiego nie było a za konsultacje telefoniczną z lekarzem się płacilo. No i invicta jest droga i jeszcze podnieśli ceny. W gamecie jest taniej i mam lepszy dojazd. Jestem że Skierniewic

Właśnie porównując do invicty jast zupełnie inaczej. Tam wszystko było nowoczesnej a tu mam teczkę z dokumentacją. W invicta jak już był jakiś dokument drukowany to dla mnie a tak to wszystko mieli w systemie. Tu jest trochę inaczej wszystko trzymają w papierze. Tak jest zakręcony i to bardzo. Na ostatniej wizycie 5 razy pytał się 'który dzis mamy dzień cyklu' i nie wiem czy mu mówić że już o to pytał czy udawać 😉😉no i też dał mi swój numer mogę dzwonić pisać. Jeszcze nie korzystałam ale dobrze mieć taką opcję. W invicta czegoś takiego nie było a za konsultacje telefoniczną z lekarzem się płacilo. No i invicta jest droga i jeszcze podnieśli ceny. W gamecie jest taniej i mam lepszy dojazd. Jestem że Skierniewic
Tak ja tez zawsze udaje i odpowiadam po raz kolejny ;) Jak raz zareagowalam i mu powiedzialamze przeciez juz o tym rozzmawialismy to mi przybil piatke i smialismy sie jak dzieci 😍 😍 😍 Dobry specjalista. Doprowadzil mnie do ciazy alenajprawdopodobniej zarodek byl wadliwy. Teraz robi proesure i przyjmuje tylko trzy razy w tygodniu. Wlasnie mialam pisac ze jakos zle na mnie podzialal widok mojej TEKI :o Malo sie w niej juz miesci ;) Na poczatku zawsze mylil moje imie i miejsce zamieszkania a teraz wychodzi po mnie na poczekalnie i wola po imnieniu : Monika chodz 😍😍😍 Mysle ze dobry z niego czlowiek. Ja jak bede miala punkcje to mi zrobi plukanie jajeczek a przy okazji ma zobaczyc endo i wszystko w cenie wiec chyba mam u niego specjalne wzgledy. Prace dyplomowa pisal na temat widoku USG i tego cośa w stanie zobaczyc, duzo z nim na ten temaat rozmawalam. Czesto mi proponowal darmowa wizyte u psychologa ale niegdy nie poszlam ;)

reklama
I te naklejki zz kodami na dokumentach 😁

Do góry