reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

No mnie niestety też te leki i stres strasznie ryja beret[emoji39]
Ja mam takie huśtawki w ogole przez ten progesteron ze szok. Od wczoraj sie żremy z M. Okropnie [emoji1750] przez te hormony juz sama nie wiem kto ma rację a komu odjebało [emoji24] najgorsze ze sie nie powinnam stresować a jestem tak napięta że wystarczy mnie dotknąć i wybucham. Mxm nadzieję ze to kropkowi nie zaszkodzi.. Ciągle mi tam cos bulgocze w macicy. W kaftan i do psychiatryka [emoji23]

reklama
To jeszcze nie homofobia. Mnie na rowni obrzydza lizaca sie publicznie para homo co hetero. I nie mowie tu o dawaniu sobie buziaka czy chodzeniu w objeciach, tylko o oblesnym lizaniu. A co kto robi w domu i w lozku to jest mi mega totalnie obojetne.
Ale fakt, najlepsze dyskoteki w Barcelonie to te gejowskie i takie ciacha jakie tam maja i to w dodatku polnagie to maskra, szkoda ze sie marnuja majac inna orientacje, ale co zrobic [emoji38][emoji23][emoji1787]
a mnie to Totto Lotto zupelnie ;) Kiedys jak bylismy w lazienkach warszawskich wyslalam Łukasza zey stala w kolejce za goframi ja usiadlam na lawce i widzialam jak sobie szli ale kurna jeden z nich byl tak przystojny, pieknie ubrany usiedli obok mnie i polecieli w lizocha 😍 Ja probowalam pokazac ze nic mnie to nie obeszlo ale od razu pobieglam do Łukasza mu opowiedziec ;) Swoja droga to mi sie przypomnialo z ja wogole ssie z Łukasem juz nie lizochuje 😍 NAwet nie wiem koedy przestalismy ;) Kiedys to chodzilam z czerwonym ustami bo potrafilismy godzinami ;) A teraz tylko podczas seksu wyciagnie tego jezora :biggrin2:

To jeszcze nie homofobia. Mnie na rowni obrzydza lizaca sie publicznie para homo co hetero. I nie mowie tu o dawaniu sobie buziaka czy chodzeniu w objeciach, tylko o oblesnym lizaniu. A co kto robi w domu i w lozku to jest mi mega totalnie obojetne.
Ale fakt, najlepsze dyskoteki w Barcelonie to te gejowskie i takie ciacha jakie tam maja i to w dodatku polnagie to maskra, szkoda ze sie marnuja majac inna orientacje, ale co zrobic [emoji38][emoji23][emoji1787]
[emoji23][emoji23][emoji1787] na jestem właśnie takiego samego zdania;) krzywdy mi nie robią, są tacy bo tak ich natura stworzyła ale nie lubię patrzeć na publiczne "obmacywanie". I trochę mnie jeszcze razi styl ubioru niektórych, ale to tez kwestia gustu.. tylko jak czasami patrzę na tych chlopaczkow w rurkach i różowych kurtkach do pępka to z chęcią bym ich do wojska wyslala [emoji85] oczywiscie nie wrzucam wszystkich do jednego worka..Ale..

No moja mama to oglada 😍 i ciagle mi to opowiada jak jedziemy np do kliniki ze jakis tam ktos schudl 130 kg :o Moja mama lubie ze mna jezdzic do kliniki bo zawsze pozniej jezdzimy po ciuchach. Przeciez w Rzgowie jest najwieksze zaglebie hurtowni odziezowej PTAK ;) Poza tym ja tez lubie z nia jezdzic bo przynajmniej spedzamy ze soba duzo czasu a w tygodniu ciezko mi do nich podskoczyc codziennie ;) chodze co trzeci dzien ;) Wogole moja mama jest moja najlpsza przyjaciolka jak sie nie widzimy ze trzy dni to zwyczajnie tesknie ;)
Czyżbyś chodziła do Gamety? Któraś z Was mi polecala ta klinikę we wrześniu ale nie pamiętam która. Narazie jestem zadowolona.

Nooooo, też bym chciała zobaczyć ich miny [emoji23][emoji23][emoji23]. Przykro pisać , ale mój mąż to właśnie taki homofob [emoji853]. Może kiedyś mu się odmieni
Odmieniłoby się może jakby się dowiedzial ze ktoś kogo naprawdę lubi i ceni jest innej orientacji. Moj M tez nie jest ideałem tolerancji w tym zakresie, ale fobem na szczęście nie jest. Pewnie własnie dlatego, ze znamy takie super osoby☺️

Moja droga Weronisiu ❤ Mysle ze w takiej sytuacji mamie napewno ciezko i powinnas sie troszke przelamac ;) Przeciez Ciebie nie mozna NIE KOCHAC ❤ Poza tym ty i twoj maz to tez rodzina. Bedziecie ja sobie teraz powiekszac i jak urodzisz dzidziusia to poczujesz to co czuje twoja mama do ciebie ;) Tylko nie mow ze sie polocilscie o polityke ;) Ja ogladam telefonistki i jednak @sandra777.12 powoli sie wciagam ;)
Coś w tym jest. Ja mam dużo lepszy kontakt szczególnie z mamą od kiedy jest młody ❤️Może i u Was to się jeszcze pozmienia na lepsze ✊✊✊

reklama
Taaak ja Gameta rzgow ;) Ty tez? U kogo jestes? Opowiadaj i ja te ci moge duzo opowiedziec ;)
U najmłodszego z wielkiej Trójcy. Pierwsza wizyta była koszmarna. Nie wiem czy miał zły dzień czy co ale jak mu powiedziałam że chce się tu przenieść z innej kliniki to mnie tak wypytal o wszystko że szczegółami których już nie pamiętałam. Pytanie za pytaniem. 6 razy pytał o to samo. Był znudzony podpieral twarz na lokciu żeby mu nie opadła. Masakra. Po wyjściu mój m stwierdził że koleś mnie zmiazdzyl psychicznie. Nie czułam się komfortowo. Miałam zmieniać lekarza ale dałam mu 2 szansę i na kolejną wizytę przyjechałam sama. Było o niebo lepiej. Nie wiem czy się chciał wtedy popisac czy co, albo może miał zły dzień. Później robił mi histeroskopie i owszem jest trochę zakręcony ale go polubiłam 😊

Do góry