reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ja tych z Googlebox tez nie mogę zdzierzyc, szczególnie tego łysego[emoji2368][emoji85]
Wieczne z życia niezadowolony i wszystko krytykuje. Chyba ze mną jeat cos nie tak, nie wiem czy oni przed tv sie tak zachowują ale nie wytrzymalabym obok za dlugo [emoji23][emoji1787][emoji23][emoji1787]
A ja się właśnie z nich śmieję [emoji23]. Łysy to taki typowy hejter [emoji23]. Rozśmiesza mnie [emoji23]

reklama
A ja się właśnie z nich śmieję [emoji23]. Łysy to taki typowy hejter [emoji23]. Rozśmiesza mnie [emoji23]
Każdy ma swoich ulubieńców;)
Kefir lubi Dagmarke, jak pańcia [emoji23]
20200301_191244.jpeg

Mój mąż się na mnie drze że mam to wyłączyć jak oni się pojawiają w telewizorze [emoji23]. Tak szczerze, to ja też z nich nie mogę [emoji849]. Jeśli chodzi o gejusów to lubię bardzo tych z Googlebox - oni są tam normalni
Mój się na mnie drze jak ja w ogóle to włączam 🤣ale czesem sam siada i dopytuje kto, kim tam jest itp😅
A ja tam to lubię, taki odmóżdżacz dla mnie

Ja tych z Googlebox tez nie mogę zdzierzyc, szczególnie tego łysego[emoji2368][emoji85]
Wieczne z życia niezadowolony i wszystko krytykuje. Chyba ze mną jeat cos nie tak, nie wiem czy oni przed tv sie tak zachowują ale nie wytrzymalabym obok za dlugo [emoji23][emoji1787][emoji23][emoji1787]
To jako ciekawostk powiem, ze wychowawca mojego dziecka w zlobku jest gej, z reszta jego chlopak tez pracuje w tym zlibku w grupie maluszkow. Moja corka kocha ich bezwarunkowo i bardzo sie ciesze, ze na nich trafilismy [emoji4]

To jako ciekawostk powiem, ze wychowawca mojego dziecka w zlobku jest gej, z reszta jego chlopak tez pracuje w tym zlibku w grupie maluszkow. Moja corka kocha ich bezwarunkowo i bardzo sie ciesze, ze na nich trafilismy [emoji4]
Ja tez znam kilku gejów i lesbijke i bardzo ich lubię.
Potrafią się zachowywać "normalnie".. Ci z tv są "wyjatkowi"... I strasznie swoim zachowaniem tracą w moich oczach. Wiem, ze każdy ma inny gust i nie wszystkim się każdy musi podobać.

Ja mam takie huśtawki w ogole przez ten progesteron ze szok. Od wczoraj sie żremy z M. Okropnie 🤦🏻 przez te hormony juz sama nie wiem kto ma rację a komu odjebało 😭 najgorsze ze sie nie powinnam stresować a jestem tak napięta że wystarczy mnie dotknąć i wybucham. Mxm nadzieję ze to kropkowi nie zaszkodzi.. Ciągle mi tam cos bulgocze w macicy. W kaftan i do psychiatryka 😂
Wyluzuj i myśl tylko pozytywnie!😘
Będzie dobrze 😊
Ja miałam wszystkie objawy okresowe 🙈
I okresu brak 😁
A bulgotki miewam codziennie więc to dobry znak 😋

A moge
@bazylia128 pokazuj co tam Ci pięknego teściowa kupiła [emoji1622][emoji1622][emoji1622]
jutro porobic zdjecia ;) Dostalam swieczki w ksztalcie jajeczech, duzo chrobotka, jakies zające, nie ma kuri ikaczek bo wszyscy wiedza ze tego nie lubie ;) sa nawet biedronki przyklejane to bede chyba na oknie, taka fajna wloczke, kilka rodzaji piórek 😍, lubie tez tasmi takie klejace z wzorkami to tez dostalam, takie fajne naczynie w ksztalcie jajka i takie tam pierdoly. Jutro wam powysylam. Ona ma dusze iz mysl atystyczny caly czas robi albo stroiki albo decupage i tak nam kupuje mi i tej drugiej ;) synowej:) probujac nas zarazic. No a ja to jak juz cos zrobie to do niczego podobne :o:D:angry:

reklama
😀A ja mam trzech super znajomych gejów. Jeden z nich ma dziecko☺️Czasami mam wrażenie, że na nich mogłabym liczyć o każdej porze. Zajebiści goście!!! Dlatego tak mnie wkurza ta atmosfera wrogości w PL wokół innych orientacji... Zwykle Ci wrogo nastawieni albo nie znają zadnej osoby LGBT, albo nawet nie wiedzą że znają...

Do góry