reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Oglądacie dziewczyny "Królowe zycia" czasami? Ja dość często, ale jak pokazują Gabriela i Rafała... No z tego Rafała to ja nie mogę.. niby jestem tolerancyjna ale flaki mi sie przywracają.. brakuje mi nawet słów, żeby opisać o co mi chodzi..
Ja oglądam 😉 no Rafał to nawet głos ma odpowiedni do swojej roli że tak powiem 😄

reklama
Ja mam lutealną 11-13 dni, lekarz nie mówił ze to za krótko.. Ale mowil ze powinno się przyjmowac tyle PRG zeby okres nie przyszedl i zzawsze mnie uspokaja ze to sie nie wydarzy. Ja biorę dziennie 1200- 600 doustnie i 600 dowcipnie i @ przylazila około 3 dni po odstawieniu...
Czyli razem to i to?doustnie i dowcipnie. A doustnie to co dostajesz? Ja wczoraj 9 dni po owu miałam test pozytywny a cały dzień plamilam mimo dupka. I dzisiaj test już negatywny i okres. A mam 10 dni po owu.

Tam jest dużo fajnych odmużdżaczy[emoji12]. Tylko z tymi jebanymi reklamami to przesadzają, kuźwa co 10minut[emoji49]
No moja mama to oglada 😍 i ciagle mi to opowiada jak jedziemy np do kliniki ze jakis tam ktos schudl 130 kg :o Moja mama lubie ze mna jezdzic do kliniki bo zawsze pozniej jezdzimy po ciuchach. Przeciez w Rzgowie jest najwieksze zaglebie hurtowni odziezowej PTAK ;) Poza tym ja tez lubie z nia jezdzic bo przynajmniej spedzamy ze soba duzo czasu a w tygodniu ciezko mi do nich podskoczyc codziennie ;) chodze co trzeci dzien ;) Wogole moja mama jest moja najlpsza przyjaciolka jak sie nie widzimy ze trzy dni to zwyczajnie tesknie ;)

[emoji3]A ja mam trzech super znajomych gejów. Jeden z nich ma dziecko[emoji3526]Czasami mam wrażenie, że na nich mogłabym liczyć o każdej porze. Zajebiści goście!!! Dlatego tak mnie wkurza ta atmosfera wrogości w PL wokół innych orientacji... Zwykle Ci wrogo nastawieni albo nie znają zadnej osoby LGBT, albo nawet nie wiedzą że znają...
Ja pochodze z podkarpacia, z mega katolickiej rodziny. Nigdy nie zapomne wyrazu twarzy ciotek i wujkow, a nawet kuzynow jak powiedzialam, ze w zlobku mamy pare gejow. Noo jakby to Maklowicz powiedzial - poezja [emoji16][emoji23] Oczywiscie nikt glosno nic nie powiedzial, alw juz sobie wyobrazam te komentarze potem [emoji38][emoji38]
Ja homofobie uwazam za ograniczenie umyslowe i nigdy tego nie ukrywalam.

Czyli razem to i to?doustnie i dowcipnie. A doustnie to co dostajesz? Ja wczoraj 9 dni po owu miałam test pozytywny a cały dzień plamilam mimo dupka. I dzisiaj test już negatywny i okres. A mam 10 dni po owu.
Doustnie Progesterone besins a dowcipnie utrogestan. No i estrofem też- ale go się bierze na cyklu sztucznym tylko chyba :/

Hmmm.... A mialas zastrzyk z bhcg?

No moja mama to oglada [emoji7] i ciagle mi to opowiada jak jedziemy np do kliniki ze jakis tam ktos schudl 130 kg :o Moja mama lubie ze mna jezdzic do kliniki bo zawsze pozniej jezdzimy po ciuchach. Przeciez w Rzgowie jest najwieksze zaglebie hurtowni odziezowej PTAK ;) Poza tym ja tez lubie z nia jezdzic bo przynajmniej spedzamy ze soba duzo czasu a w tygodniu ciezko mi do nich podskoczyc codziennie ;) chodze co trzeci dzien ;) Wogole moja mama jest moja najlpsza przyjaciolka jak sie nie widzimy ze trzy dni to zwyczajnie tesknie ;)
To tylko pozazdrościć takich kontaktów [emoji7][emoji7][emoji7]. Też taki miałam ze swoją, ale przez mojego ojca już ze 2 lata się u nich nie pokazuję. Mój tata to taki tyran z chorymi zasadami i się pokłóciliśmy o głupotę. Mama za nim stoi jak ta niewolnica Izaura co kiedyś o niej pisałyście. I teraz to porozmawiamy raz w miesiącu chwilę przez telefon bo kontakty się baaaardzo rozluźniły. Zresztą ona ma moją siostrę i wnuka teraz, a za tydzień drugi wnuk się urodzi[emoji849]. Ja to w odstawkę poszłam a nie mam zamiaru się płaszczyć jak nie moja wina

Doustnie Progesterone besins a dowcipnie utrogestan. No i estrofem też- ale go się bierze na cyklu sztucznym tylko chyba :/

Hmmm.... A mialas zastrzyk z bhcg?
Miałam w zeszły czwartek rano. I tak dziwnie, bo w piątek zrobiłam test i byl negatywny a w sobotę już pozytywny. No i dzisiaj negatywny

Ja pochodze z podkarpacia, z mega katolickiej rodziny. Nigdy nie zapomne wyrazu twarzy ciotek i wujkow, a nawet kuzynow jak powiedzialam, ze w zlobku mamy pare gejow. Noo jakby to Maklowicz powiedzial - poezja [emoji16][emoji23] Oczywiscie nikt glosno nic nie powiedzial, alw juz sobie wyobrazam te komentarze potem [emoji38][emoji38]
Ja homofobie uwazam za ograniczenie umyslowe i nigdy tego nie ukrywalam.
Nooooo, też bym chciała zobaczyć ich miny [emoji23][emoji23][emoji23]. Przykro pisać , ale mój mąż to właśnie taki homofob [emoji853]. Może kiedyś mu się odmieni

A moge

jutro porobic zdjecia ;) Dostalam swieczki w ksztalcie jajeczech, duzo chrobotka, jakies zające, nie ma kuri ikaczek bo wszyscy wiedza ze tego nie lubie ;) sa nawet biedronki przyklejane to bede chyba na oknie, taka fajna wloczke, kilka rodzaji piórek [emoji7], lubie tez tasmi takie klejace z wzorkami to tez dostalam, takie fajne naczynie w ksztalcie jajka i takie tam pierdoly. Jutro wam powysylam. Ona ma dusze iz mysl atystyczny caly czas robi albo stroiki albo decupage i tak nam kupuje mi i tej drugiej ;) synowej:) probujac nas zarazic. No a ja to jak juz cos zrobie to do niczego podobne :o:D:angry:
Wow, to bardzo duzo i zapowiada się pieknie;) jutro czekam na fotki. Uwielbiam takie rzeczy ;)

reklama
Tam jest dużo fajnych odmużdżaczy[emoji12]. Tylko z tymi jebanymi reklamami to przesadzają, kuźwa co 10minut[emoji49]
Jedyne wiadomosci jakie ogladamy to ekspres na ttv, bo tam nie ma polityki, Google box, królowe życia, zamianę zon polska ( w jednym z odcinków wystąpił moj kuzyn [emoji85][emoji85][emoji85]ale wiecej nic nie powiem).. No naprawdę można się pośmiać [emoji23]

Do góry