Ja oglądam no Rafał to nawet głos ma odpowiedni do swojej roli że tak powiemOglądacie dziewczyny "Królowe zycia" czasami? Ja dość często, ale jak pokazują Gabriela i Rafała... No z tego Rafała to ja nie mogę.. niby jestem tolerancyjna ale flaki mi sie przywracają.. brakuje mi nawet słów, żeby opisać o co mi chodzi..
reklama
KiedyPytam
Fanka BB :)
Czyli razem to i to?doustnie i dowcipnie. A doustnie to co dostajesz? Ja wczoraj 9 dni po owu miałam test pozytywny a cały dzień plamilam mimo dupka. I dzisiaj test już negatywny i okres. A mam 10 dni po owu.Ja mam lutealną 11-13 dni, lekarz nie mówił ze to za krótko.. Ale mowil ze powinno się przyjmowac tyle PRG zeby okres nie przyszedl i zzawsze mnie uspokaja ze to sie nie wydarzy. Ja biorę dziennie 1200- 600 doustnie i 600 dowcipnie i @ przylazila około 3 dni po odstawieniu...
bazylia128
No moja mama to oglada i ciagle mi to opowiada jak jedziemy np do kliniki ze jakis tam ktos schudl 130 kg Moja mama lubie ze mna jezdzic do kliniki bo zawsze pozniej jezdzimy po ciuchach. Przeciez w Rzgowie jest najwieksze zaglebie hurtowni odziezowej PTAK Poza tym ja tez lubie z nia jezdzic bo przynajmniej spedzamy ze soba duzo czasu a w tygodniu ciezko mi do nich podskoczyc codziennie chodze co trzeci dzien Wogole moja mama jest moja najlpsza przyjaciolka jak sie nie widzimy ze trzy dni to zwyczajnie tesknieTam jest dużo fajnych odmużdżaczy[emoji12]. Tylko z tymi jebanymi reklamami to przesadzają, kuźwa co 10minut[emoji49]
nieagatka
Ja pochodze z podkarpacia, z mega katolickiej rodziny. Nigdy nie zapomne wyrazu twarzy ciotek i wujkow, a nawet kuzynow jak powiedzialam, ze w zlobku mamy pare gejow. Noo jakby to Maklowicz powiedzial - poezja [emoji16][emoji23] Oczywiscie nikt glosno nic nie powiedzial, alw juz sobie wyobrazam te komentarze potem [emoji38][emoji38][emoji3]A ja mam trzech super znajomych gejów. Jeden z nich ma dziecko[emoji3526]Czasami mam wrażenie, że na nich mogłabym liczyć o każdej porze. Zajebiści goście!!! Dlatego tak mnie wkurza ta atmosfera wrogości w PL wokół innych orientacji... Zwykle Ci wrogo nastawieni albo nie znają zadnej osoby LGBT, albo nawet nie wiedzą że znają...
Ja homofobie uwazam za ograniczenie umyslowe i nigdy tego nie ukrywalam.
Doustnie Progesterone besins a dowcipnie utrogestan. No i estrofem też- ale go się bierze na cyklu sztucznym tylko chyba :/Czyli razem to i to?doustnie i dowcipnie. A doustnie to co dostajesz? Ja wczoraj 9 dni po owu miałam test pozytywny a cały dzień plamilam mimo dupka. I dzisiaj test już negatywny i okres. A mam 10 dni po owu.
Hmmm.... A mialas zastrzyk z bhcg?
To tylko pozazdrościć takich kontaktów [emoji7][emoji7][emoji7]. Też taki miałam ze swoją, ale przez mojego ojca już ze 2 lata się u nich nie pokazuję. Mój tata to taki tyran z chorymi zasadami i się pokłóciliśmy o głupotę. Mama za nim stoi jak ta niewolnica Izaura co kiedyś o niej pisałyście. I teraz to porozmawiamy raz w miesiącu chwilę przez telefon bo kontakty się baaaardzo rozluźniły. Zresztą ona ma moją siostrę i wnuka teraz, a za tydzień drugi wnuk się urodzi[emoji849]. Ja to w odstawkę poszłam a nie mam zamiaru się płaszczyć jak nie moja winaNo moja mama to oglada [emoji7] i ciagle mi to opowiada jak jedziemy np do kliniki ze jakis tam ktos schudl 130 kg Moja mama lubie ze mna jezdzic do kliniki bo zawsze pozniej jezdzimy po ciuchach. Przeciez w Rzgowie jest najwieksze zaglebie hurtowni odziezowej PTAK Poza tym ja tez lubie z nia jezdzic bo przynajmniej spedzamy ze soba duzo czasu a w tygodniu ciezko mi do nich podskoczyc codziennie chodze co trzeci dzien Wogole moja mama jest moja najlpsza przyjaciolka jak sie nie widzimy ze trzy dni to zwyczajnie tesknie
KiedyPytam
Miałam w zeszły czwartek rano. I tak dziwnie, bo w piątek zrobiłam test i byl negatywny a w sobotę już pozytywny. No i dzisiaj negatywnyDoustnie Progesterone besins a dowcipnie utrogestan. No i estrofem też- ale go się bierze na cyklu sztucznym tylko chyba :/
Hmmm.... A mialas zastrzyk z bhcg?
Nooooo, też bym chciała zobaczyć ich miny [emoji23][emoji23][emoji23]. Przykro pisać , ale mój mąż to właśnie taki homofob [emoji853]. Może kiedyś mu się odmieniJa pochodze z podkarpacia, z mega katolickiej rodziny. Nigdy nie zapomne wyrazu twarzy ciotek i wujkow, a nawet kuzynow jak powiedzialam, ze w zlobku mamy pare gejow. Noo jakby to Maklowicz powiedzial - poezja [emoji16][emoji23] Oczywiscie nikt glosno nic nie powiedzial, alw juz sobie wyobrazam te komentarze potem [emoji38][emoji38]
Ja homofobie uwazam za ograniczenie umyslowe i nigdy tego nie ukrywalam.
Liliana87
Wow, to bardzo duzo i zapowiada się pieknie jutro czekam na fotki. Uwielbiam takie rzeczyA moge
jutro porobic zdjecia Dostalam swieczki w ksztalcie jajeczech, duzo chrobotka, jakies zające, nie ma kuri ikaczek bo wszyscy wiedza ze tego nie lubie sa nawet biedronki przyklejane to bede chyba na oknie, taka fajna wloczke, kilka rodzaji piórek [emoji7], lubie tez tasmi takie klejace z wzorkami to tez dostalam, takie fajne naczynie w ksztalcie jajka i takie tam pierdoly. Jutro wam powysylam. Ona ma dusze iz mysl atystyczny caly czas robi albo stroiki albo decupage i tak nam kupuje mi i tej drugiej synowej probujac nas zarazic. No a ja to jak juz cos zrobie to do niczego podobne
reklama
Liliana87
Jedyne wiadomosci jakie ogladamy to ekspres na ttv, bo tam nie ma polityki, Google box, królowe życia, zamianę zon polska ( w jednym z odcinków wystąpił moj kuzyn [emoji85][emoji85][emoji85]ale wiecej nic nie powiem).. No naprawdę można się pośmiać [emoji23]Tam jest dużo fajnych odmużdżaczy[emoji12]. Tylko z tymi jebanymi reklamami to przesadzają, kuźwa co 10minut[emoji49]
Podziel się: