reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Klucze dopiero za miesiąc , ale już teraz wpadłam w szał urządzania i latania po sklepach z meblami [emoji2957]wszystkie stare graty zostawiamy i musimy urządzić chatę od A-Z [emoji7]cieszę się , ale znaleźć coś co nam obojgu się spodoba , będzie funkcjonalne i jeszcze w przyzwoitej cenie to ... ju noł [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji2358] Poza tym w pracy mamy Meksyk przez tego koronowirusa - wszystkie olbrzymie dostawy dla wielkich klientów jak Shell, KLM czy Campina mamy wstrzymane , albo przechodzą kwarantannę wprowadzona przez urzad celny.. musimy szukać zamienników , innych dostawców itd ... wracam do domu i często padam na twarz [emoji31]jutro mamy wizytę w nowej klinice o 15stej i dopiero teraz zaczynam się stresować .. co nam powiedzą , jaki plan wymyśla, kiedy wystartujemy ...także już chce , żeby było jutro i będziemy wiedzieć w końcu co i jak [emoji18][emoji18][emoji18]
To się super zgrało te urządzanie - nie będziesz się za dużo zamartwiała i mniej czas na myślenie będzie [emoji8]. Ale ci zazdroszczę tego szału w meblowych [emoji7].
Pewnie, ma być wygodnie, ładnie i niedrogo [emoji8]. Ten Twój taras mam ciągle przed oczami [emoji7]
Jutro wizyta? Cudownie, ciekawe co ci powiedzą? Dawaj od razu znać [emoji8]

reklama
Klucze dopiero za miesiąc , ale już teraz wpadłam w szał urządzania i latania po sklepach z meblami 🤪wszystkie stare graty zostawiamy i musimy urządzić chatę od A-Z 😍cieszę się , ale znaleźć coś co nam obojgu się spodoba , będzie funkcjonalne i jeszcze w przyzwoitej cenie to ... ju noł 🤣🤣🤣🤣🤣🤦🏻‍♀️ Poza tym w pracy mamy Meksyk przez tego koronowirusa - wszystkie olbrzymie dostawy dla wielkich klientów jak Shell, KLM czy Campina mamy wstrzymane , albo przechodzą kwarantannę wprowadzona przez urzad celny.. musimy szukać zamienników , innych dostawców itd ... wracam do domu i często padam na twarz 😫jutro mamy wizytę w nowej klinice o 15stej i dopiero teraz zaczynam się stresować .. co nam powiedzą , jaki plan wymyśla, kiedy wystartujemy ...także już chce , żeby było jutro i będziemy wiedzieć w końcu co i jak 😌😌😌
Tak sie wlasnie zastanawialam jaki wplyw korona bedzie mial na gospodarke ;) Ale sie u was dzieje ale tak fajnie pozytywnie. Tryzmam kciuki zebys i ty juz mogla wystartowac ;)

Oglądacie dziewczyny "Królowe zycia" czasami? Ja dość często, ale jak pokazują Gabriela i Rafała... No z tego Rafała to ja nie mogę.. niby jestem tolerancyjna ale flaki mi sie przywracają.. brakuje mi nawet słów, żeby opisać o co mi chodzi..

Oglądacie dziewczyny "Królowe zycia" czasami? Ja dość często, ale jak pokazują Gabriela i Rafała... No z tego Rafała to ja nie mogę.. niby jestem tolerancyjna ale flaki mi sie przywracają.. brakuje mi nawet słów, żeby opisać o co mi chodzi..
Mój mąż się na mnie drze że mam to wyłączyć jak oni się pojawiają w telewizorze [emoji23]. Tak szczerze, to ja też z nich nie mogę [emoji849]. Jeśli chodzi o gejusów to lubię bardzo tych z Googlebox - oni są tam normalni

Mój mąż się na mnie drze że mam to wyłączyć jak oni się pojawiają w telewizorze [emoji23]. Tak szczerze, to ja też z nich nie mogę [emoji849]. Jeśli chodzi o gejusów to lubię bardzo tych z Googlebox - oni są tam normalni
Ja tych z Googlebox tez nie mogę zdzierzyc, szczególnie tego łysego[emoji2368][emoji85]
Wieczne z życia niezadowolony i wszystko krytykuje. Chyba ze mną jeat cos nie tak, nie wiem czy oni przed tv sie tak zachowują ale nie wytrzymalabym obok za dlugo [emoji23][emoji1787][emoji23][emoji1787]

Hej dziewczyny. Kiedyś już tu pytałam Was o coś.... Poradzicie jeszcze raz... Powiedzcie mi, czy któraś z Was miała problem z faza lutealna? Że okres przychodził od dnia owulacji w 8-9 dni?

Jesli tak, jak to rozwiązano u Was? Czy po transferach dostajecie jakieś wielkie dawki progesteronu? Ja narazie na naturalnych cyklach i pregnylu, biorę dupka 2x1 lub 3x1 i właśnie w tym cyklu szybki okres wymiótł mi ciążę. :(

Hej dziewczyny. Kiedyś już tu pytałam Was o coś.... Poradzicie jeszcze raz... Powiedzcie mi, czy któraś z Was miała problem z faza lutealna? Że okres przychodził od dnia owulacji w 8-9 dni?

Jesli tak, jak to rozwiązano u Was? Czy po transferach dostajecie jakieś wielkie dawki progesteronu? Ja narazie na naturalnych cyklach i pregnylu, biorę dupka 2x1 lub 3x1 i właśnie w tym cyklu szybki okres wymiótł mi ciążę. :(
Ja mam lutealną 11-13 dni, lekarz nie mówił ze to za krótko.. Ale mowil ze powinno się przyjmowac tyle PRG zeby okres nie przyszedl i zzawsze mnie uspokaja ze to sie nie wydarzy. Ja biorę dziennie 1200- 600 doustnie i 600 dowcipnie i @ przylazila około 3 dni po odstawieniu...

reklama
Ja mam takie huśtawki w ogole przez ten progesteron ze szok. Od wczoraj sie żremy z M. Okropnie 🤦🏻 przez te hormony juz sama nie wiem kto ma rację a komu odjebało 😭 najgorsze ze sie nie powinnam stresować a jestem tak napięta że wystarczy mnie dotknąć i wybucham. Mxm nadzieję ze to kropkowi nie zaszkodzi.. Ciągle mi tam cos bulgocze w macicy. W kaftan i do psychiatryka 😂

Do góry