reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Klucze dopiero za miesiąc , ale już teraz wpadłam w szał urządzania i latania po sklepach z meblami [emoji2957]wszystkie stare graty zostawiamy i musimy urządzić chatę od A-Z [emoji7]cieszę się , ale znaleźć coś co nam obojgu się spodoba , będzie funkcjonalne i jeszcze w przyzwoitej cenie to ... ju noł [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji2358] Poza tym w pracy mamy Meksyk przez tego koronowirusa - wszystkie olbrzymie dostawy dla wielkich klientów jak Shell, KLM czy Campina mamy wstrzymane , albo przechodzą kwarantannę wprowadzona przez urzad celny.. musimy szukać zamienników , innych dostawców itd ... wracam do domu i często padam na twarz [emoji31]jutro mamy wizytę w nowej klinice o 15stej i dopiero teraz zaczynam się stresować .. co nam powiedzą , jaki plan wymyśla, kiedy wystartujemy ...także już chce , żeby było jutro i będziemy wiedzieć w końcu co i jak [emoji18][emoji18][emoji18]
To się super zgrało te urządzanie - nie będziesz się za dużo zamartwiała i mniej czas na myślenie będzie [emoji8]. Ale ci zazdroszczę tego szału w meblowych [emoji7].
Pewnie, ma być wygodnie, ładnie i niedrogo [emoji8]. Ten Twój taras mam ciągle przed oczami [emoji7]
Jutro wizyta? Cudownie, ciekawe co ci powiedzą? Dawaj od razu znać [emoji8]

reklama
Klucze dopiero za miesiąc , ale już teraz wpadłam w szał urządzania i latania po sklepach z meblami 🤪wszystkie stare graty zostawiamy i musimy urządzić chatę od A-Z 😍cieszę się , ale znaleźć coś co nam obojgu się spodoba , będzie funkcjonalne i jeszcze w przyzwoitej cenie to ... ju noł 🤣🤣🤣🤣🤣🤦🏻‍♀️ Poza tym w pracy mamy Meksyk przez tego koronowirusa - wszystkie olbrzymie dostawy dla wielkich klientów jak Shell, KLM czy Campina mamy wstrzymane , albo przechodzą kwarantannę wprowadzona przez urzad celny.. musimy szukać zamienników , innych dostawców itd ... wracam do domu i często padam na twarz 😫jutro mamy wizytę w nowej klinice o 15stej i dopiero teraz zaczynam się stresować .. co nam powiedzą , jaki plan wymyśla, kiedy wystartujemy ...także już chce , żeby było jutro i będziemy wiedzieć w końcu co i jak 😌😌😌
Tak sie wlasnie zastanawialam jaki wplyw korona bedzie mial na gospodarke ;) Ale sie u was dzieje ale tak fajnie pozytywnie. Tryzmam kciuki zebys i ty juz mogla wystartowac ;)

Oglądacie dziewczyny "Królowe zycia" czasami? Ja dość często, ale jak pokazują Gabriela i Rafała... No z tego Rafała to ja nie mogę.. niby jestem tolerancyjna ale flaki mi sie przywracają.. brakuje mi nawet słów, żeby opisać o co mi chodzi..

Oglądacie dziewczyny "Królowe zycia" czasami? Ja dość często, ale jak pokazują Gabriela i Rafała... No z tego Rafała to ja nie mogę.. niby jestem tolerancyjna ale flaki mi sie przywracają.. brakuje mi nawet słów, żeby opisać o co mi chodzi..
Mój mąż się na mnie drze że mam to wyłączyć jak oni się pojawiają w telewizorze [emoji23]. Tak szczerze, to ja też z nich nie mogę [emoji849]. Jeśli chodzi o gejusów to lubię bardzo tych z Googlebox - oni są tam normalni

Mój mąż się na mnie drze że mam to wyłączyć jak oni się pojawiają w telewizorze [emoji23]. Tak szczerze, to ja też z nich nie mogę [emoji849]. Jeśli chodzi o gejusów to lubię bardzo tych z Googlebox - oni są tam normalni
Ja tych z Googlebox tez nie mogę zdzierzyc, szczególnie tego łysego[emoji2368][emoji85]
Wieczne z życia niezadowolony i wszystko krytykuje. Chyba ze mną jeat cos nie tak, nie wiem czy oni przed tv sie tak zachowują ale nie wytrzymalabym obok za dlugo [emoji23][emoji1787][emoji23][emoji1787]

Hej dziewczyny. Kiedyś już tu pytałam Was o coś.... Poradzicie jeszcze raz... Powiedzcie mi, czy któraś z Was miała problem z faza lutealna? Że okres przychodził od dnia owulacji w 8-9 dni?

Jesli tak, jak to rozwiązano u Was? Czy po transferach dostajecie jakieś wielkie dawki progesteronu? Ja narazie na naturalnych cyklach i pregnylu, biorę dupka 2x1 lub 3x1 i właśnie w tym cyklu szybki okres wymiótł mi ciążę. :(

Hej dziewczyny. Kiedyś już tu pytałam Was o coś.... Poradzicie jeszcze raz... Powiedzcie mi, czy któraś z Was miała problem z faza lutealna? Że okres przychodził od dnia owulacji w 8-9 dni?

Jesli tak, jak to rozwiązano u Was? Czy po transferach dostajecie jakieś wielkie dawki progesteronu? Ja narazie na naturalnych cyklach i pregnylu, biorę dupka 2x1 lub 3x1 i właśnie w tym cyklu szybki okres wymiótł mi ciążę. :(
Ja mam lutealną 11-13 dni, lekarz nie mówił ze to za krótko.. Ale mowil ze powinno się przyjmowac tyle PRG zeby okres nie przyszedl i zzawsze mnie uspokaja ze to sie nie wydarzy. Ja biorę dziennie 1200- 600 doustnie i 600 dowcipnie i @ przylazila około 3 dni po odstawieniu...

reklama
Ja mam takie huśtawki w ogole przez ten progesteron ze szok. Od wczoraj sie żremy z M. Okropnie 🤦🏻 przez te hormony juz sama nie wiem kto ma rację a komu odjebało 😭 najgorsze ze sie nie powinnam stresować a jestem tak napięta że wystarczy mnie dotknąć i wybucham. Mxm nadzieję ze to kropkowi nie zaszkodzi.. Ciągle mi tam cos bulgocze w macicy. W kaftan i do psychiatryka 😂

Do góry