reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
I to mi sie podoba ze ktos tak odpowiedzialnie podcodzi do sprawy ;) znam ludzi kotrzy kupili labradorka bo dzieciak sie uparł a za chwile chceli go oddac bo im kopal w ogrodzie :o No jak tak mozna... Wiadomo ze labradorki takie sa z natury i trzeba bylo to brac wczesniej pod uwage... Chcialabym zebyscie mieli i dzieciatko i kolejnego psiaczka zeby szogunek nie byl zazdrosny 😍😍😍 ale byloby wtedy wesolo w domku 😍😍😍
Ja zaraz w kepnie bede ;) musialam zatankowac ;)
Oj tak marzy mi sie dwoje dzieci, dwa psiaki i maly domek kolo Bolesławca 😍ale nie wierze ze bede miala takie szczęście wiec zeby chociaz jedno maleństwo bylo😉 to i tak będę szczęśliwa 🥰

Oj tak marzy mi sie dwoje dzieci, dwa psiaki i maly domek kolo Bolesławca [emoji7]ale nie wierze ze bede miala takie szczęście wiec zeby chociaz jedno maleństwo bylo[emoji6] to i tak będę szczęśliwa [emoji3059]
Właśnie, czy my od życia za wiele oczekujemy??? Kochana, jesteś młoda i wszystko przed tobą [emoji3590][emoji3590][emoji3590]

Właśnie, czy my od życia za wiele oczekujemy??? Kochana, jesteś młoda i wszystko przed tobą [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Właśnie moim zdaniem nie. Dzis jak poszliśmy na spacer nad morze to jak widzialam jak ta polska patologia idzie z tymi swoimi dziecmi i sie do nich odzywa to mnie szlag trafia. Ciagle pytam się dlaczego?! Oni maja a my nie😞
No kochana racja jestesmy mlode i walczymyo te nasze marzenia. Oby nam się spełniły jak najszybciej spełniły

reklama
@Lola83 widzę Cię 😘. Jak nowa chawira???
Klucze dopiero za miesiąc , ale już teraz wpadłam w szał urządzania i latania po sklepach z meblami 🤪wszystkie stare graty zostawiamy i musimy urządzić chatę od A-Z 😍cieszę się , ale znaleźć coś co nam obojgu się spodoba , będzie funkcjonalne i jeszcze w przyzwoitej cenie to ... ju noł 🤣🤣🤣🤣🤣🤦🏻‍♀️ Poza tym w pracy mamy Meksyk przez tego koronowirusa - wszystkie olbrzymie dostawy dla wielkich klientów jak Shell, KLM czy Campina mamy wstrzymane , albo przechodzą kwarantannę wprowadzona przez urzad celny.. musimy szukać zamienników , innych dostawców itd ... wracam do domu i często padam na twarz 😫jutro mamy wizytę w nowej klinice o 15stej i dopiero teraz zaczynam się stresować .. co nam powiedzą , jaki plan wymyśla, kiedy wystartujemy ...także już chce , żeby było jutro i będziemy wiedzieć w końcu co i jak 😌😌😌

Do góry