reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
I to mi sie podoba ze ktos tak odpowiedzialnie podcodzi do sprawy ;) znam ludzi kotrzy kupili labradorka bo dzieciak sie uparł a za chwile chceli go oddac bo im kopal w ogrodzie :o No jak tak mozna... Wiadomo ze labradorki takie sa z natury i trzeba bylo to brac wczesniej pod uwage... Chcialabym zebyscie mieli i dzieciatko i kolejnego psiaczka zeby szogunek nie byl zazdrosny 😍😍😍 ale byloby wtedy wesolo w domku 😍😍😍
Ja zaraz w kepnie bede ;) musialam zatankowac ;)
Oj tak marzy mi sie dwoje dzieci, dwa psiaki i maly domek kolo Bolesławca 😍ale nie wierze ze bede miala takie szczęście wiec zeby chociaz jedno maleństwo bylo😉 to i tak będę szczęśliwa 🥰

Oj tak marzy mi sie dwoje dzieci, dwa psiaki i maly domek kolo Bolesławca [emoji7]ale nie wierze ze bede miala takie szczęście wiec zeby chociaz jedno maleństwo bylo[emoji6] to i tak będę szczęśliwa [emoji3059]
Właśnie, czy my od życia za wiele oczekujemy??? Kochana, jesteś młoda i wszystko przed tobą [emoji3590][emoji3590][emoji3590]

Właśnie, czy my od życia za wiele oczekujemy??? Kochana, jesteś młoda i wszystko przed tobą [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Właśnie moim zdaniem nie. Dzis jak poszliśmy na spacer nad morze to jak widzialam jak ta polska patologia idzie z tymi swoimi dziecmi i sie do nich odzywa to mnie szlag trafia. Ciagle pytam się dlaczego?! Oni maja a my nie😞
No kochana racja jestesmy mlode i walczymyo te nasze marzenia. Oby nam się spełniły jak najszybciej spełniły

reklama
@Lola83 widzę Cię 😘. Jak nowa chawira???
Klucze dopiero za miesiąc , ale już teraz wpadłam w szał urządzania i latania po sklepach z meblami 🤪wszystkie stare graty zostawiamy i musimy urządzić chatę od A-Z 😍cieszę się , ale znaleźć coś co nam obojgu się spodoba , będzie funkcjonalne i jeszcze w przyzwoitej cenie to ... ju noł 🤣🤣🤣🤣🤣🤦🏻‍♀️ Poza tym w pracy mamy Meksyk przez tego koronowirusa - wszystkie olbrzymie dostawy dla wielkich klientów jak Shell, KLM czy Campina mamy wstrzymane , albo przechodzą kwarantannę wprowadzona przez urzad celny.. musimy szukać zamienników , innych dostawców itd ... wracam do domu i często padam na twarz 😫jutro mamy wizytę w nowej klinice o 15stej i dopiero teraz zaczynam się stresować .. co nam powiedzą , jaki plan wymyśla, kiedy wystartujemy ...także już chce , żeby było jutro i będziemy wiedzieć w końcu co i jak 😌😌😌

Do góry