reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

A co to za woda? Prze prze prze sliczna psina i pancia ;) Zacalowala bym ;) Uciekajcie ;)
Te moje z Leną to dzisiejsze zdjęcie a tamte z tamtego roku. Nad jezioro z nimi wtedy częściej chodziłam, z okna widzę te jezioro, mam ok 0,5km do niego i dlatego marzy mi się lodka. Ale wiecznie pieniądze są bardziej potrzebne na badania.

reklama
Oj masz pojemne zgadzam się. My tak naprawde dopoki nie zakończymy sprawy z ivf to nie zdecydujemy sie na kolejnego. Nie mamy czasu . A dla nawego czlonka rodziny to troche czasu potrzeba. Zreszta my ciagle kursujemy Polska Anglia🙄
I to mi sie podoba ze ktos tak odpowiedzialnie podcodzi do sprawy ;) znam ludzi kotrzy kupili labradorka bo dzieciak sie uparł a za chwile chceli go oddac bo im kopal w ogrodzie :o No jak tak mozna... Wiadomo ze labradorki takie sa z natury i trzeba bylo to brac wczesniej pod uwage... Chcialabym zebyscie mieli i dzieciatko i kolejnego psiaczka zeby szogunek nie byl zazdrosny 😍😍😍 ale byloby wtedy wesolo w domku 😍😍😍
Ja zaraz w kepnie bede ;) musialam zatankowac ;)

Dlaczego macie polowe. Wlasnie ja kolejna wscibska widzialam na zdjeciach przez polowe przechodzilo ogrodzenie ;)
😂😂😂, Ty wszystko dojrzysz 😂. Połowa była do sprzedania to kupiliśmy, w drugiej mieszkają jacyś starsi ludzie. To są dwie oddzielne posesje ale przez płot się widzimy

Te moje z Leną to dzisiejsze zdjęcie a tamte z tamtego roku. Nad jezioro z nimi wtedy częściej chodziłam, z okna widzę te jezioro, mam ok 0,5km do niego i dlatego marzy mi się lodka. Ale wiecznie pieniądze są bardziej potrzebne na badania.
ale masz fajnie ja u siebie mam 300 metrow do rzeki Warta u mnie plynie ;) Ale bym poszla z toba na spacerek 😍😍😍 Wyobrazasz sobie ty ze swoimi wilkami i ja z Ozimi i Alutką 😅😅😅

ale masz fajnie ja u siebie mam 300 metrow do rzeki Warta u mnie plynie ;) Ale bym poszla z toba na spacerek 😍😍😍 Wyobrazasz sobie ty ze swoimi wilkami i ja z Ozimi i Alutką 😅😅😅
Rocky jest miły i porządny dla innych psów, tylko Lena ta łajza nie za bardzo. Ona jest taka szajbnięta jak Ty😂. Też ma ADHD
O kuźwa, ale u nas wichura się zrobiła i leje. No w mgnieniu oka 😱

😂😂😂, Ty wszystko dojrzysz 😂. Połowa była do sprzedania to kupiliśmy, w drugiej mieszkają jacyś starsi ludzie. To są dwie oddzielne posesje ale przez płot się widzimy
Mi sie akurat tak trafilo ze mam duzy dom ale spokojnie mogla bym mieszkac w mieszkaniu ;) Poza tym ja nie lubie duzych domow. Lubie jak jest ciasno 😂😂😂

reklama
Do góry