Te moje z Leną to dzisiejsze zdjęcie a tamte z tamtego roku. Nad jezioro z nimi wtedy częściej chodziłam, z okna widzę te jezioro, mam ok 0,5km do niego i dlatego marzy mi się lodka. Ale wiecznie pieniądze są bardziej potrzebne na badania.A co to za woda? Prze prze prze sliczna psina i pancia Zacalowala bym Uciekajcie
reklama
bazylia128
Fanka BB :)
I to mi sie podoba ze ktos tak odpowiedzialnie podcodzi do sprawy znam ludzi kotrzy kupili labradorka bo dzieciak sie uparł a za chwile chceli go oddac bo im kopal w ogrodzie No jak tak mozna... Wiadomo ze labradorki takie sa z natury i trzeba bylo to brac wczesniej pod uwage... Chcialabym zebyscie mieli i dzieciatko i kolejnego psiaczka zeby szogunek nie byl zazdrosny ale byloby wtedy wesolo w domkuOj masz pojemne zgadzam się. My tak naprawde dopoki nie zakończymy sprawy z ivf to nie zdecydujemy sie na kolejnego. Nie mamy czasu . A dla nawego czlonka rodziny to troche czasu potrzeba. Zreszta my ciagle kursujemy Polska Anglia
Ja zaraz w kepnie bede musialam zatankowac
, Ty wszystko dojrzysz . Połowa była do sprzedania to kupiliśmy, w drugiej mieszkają jacyś starsi ludzie. To są dwie oddzielne posesje ale przez płot się widzimyDlaczego macie polowe. Wlasnie ja kolejna wscibska widzialam na zdjeciach przez polowe przechodzilo ogrodzenie
No widzisz, to i dwójkę dzieci serce też pomieściJa sie balam ze nie bede oziego kochac tak mocno jak Alutke a to wszystko sie pieknie wyposrodkowoalo a roznice ztarly Jednak pojemne mam serducho
bazylia128
ale masz fajnie ja u siebie mam 300 metrow do rzeki Warta u mnie plynie Ale bym poszla z toba na spacerek Wyobrazasz sobie ty ze swoimi wilkami i ja z Ozimi i AlutkąTe moje z Leną to dzisiejsze zdjęcie a tamte z tamtego roku. Nad jezioro z nimi wtedy częściej chodziłam, z okna widzę te jezioro, mam ok 0,5km do niego i dlatego marzy mi się lodka. Ale wiecznie pieniądze są bardziej potrzebne na badania.
Necia, a ty co dziś porabiasz?Piękne Laski❤❤❤
Rocky jest miły i porządny dla innych psów, tylko Lena ta łajza nie za bardzo. Ona jest taka szajbnięta jak Ty. Też ma ADHDale masz fajnie ja u siebie mam 300 metrow do rzeki Warta u mnie plynie Ale bym poszla z toba na spacerek Wyobrazasz sobie ty ze swoimi wilkami i ja z Ozimi i Alutką
O kuźwa, ale u nas wichura się zrobiła i leje. No w mgnieniu oka
bazylia128
Mi sie akurat tak trafilo ze mam duzy dom ale spokojnie mogla bym mieszkac w mieszkaniu Poza tym ja nie lubie duzych domow. Lubie jak jest ciasno, Ty wszystko dojrzysz . Połowa była do sprzedania to kupiliśmy, w drugiej mieszkają jacyś starsi ludzie. To są dwie oddzielne posesje ale przez płot się widzimy
Netiaskitchen
Nic. Wróciliśmy ze spaceru, bylo fajnie. Ale cos się zmieniło bo teraz mlody wyje od kilku dobrych minut i nie wiadomo o co mu chodzi, więc jest extra... Ostatnia szansa, ze uśnie, bo inaczej to chyba będę nadawała się za chwilę do psychiatryka...Necia, a ty co dziś porabiasz?
reklama
bazylia128
Brala bym wszystkoNo widzisz, to i dwójkę dzieci serce też pomieści
Podziel się: