reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

A co to za woda? Prze prze prze sliczna psina i pancia ;) Zacalowala bym ;) Uciekajcie ;)
Te moje z Leną to dzisiejsze zdjęcie a tamte z tamtego roku. Nad jezioro z nimi wtedy częściej chodziłam, z okna widzę te jezioro, mam ok 0,5km do niego i dlatego marzy mi się lodka. Ale wiecznie pieniądze są bardziej potrzebne na badania.

reklama
Oj masz pojemne zgadzam się. My tak naprawde dopoki nie zakończymy sprawy z ivf to nie zdecydujemy sie na kolejnego. Nie mamy czasu . A dla nawego czlonka rodziny to troche czasu potrzeba. Zreszta my ciagle kursujemy Polska Anglia🙄
I to mi sie podoba ze ktos tak odpowiedzialnie podcodzi do sprawy ;) znam ludzi kotrzy kupili labradorka bo dzieciak sie uparł a za chwile chceli go oddac bo im kopal w ogrodzie :o No jak tak mozna... Wiadomo ze labradorki takie sa z natury i trzeba bylo to brac wczesniej pod uwage... Chcialabym zebyscie mieli i dzieciatko i kolejnego psiaczka zeby szogunek nie byl zazdrosny 😍😍😍 ale byloby wtedy wesolo w domku 😍😍😍
Ja zaraz w kepnie bede ;) musialam zatankowac ;)

Dlaczego macie polowe. Wlasnie ja kolejna wscibska widzialam na zdjeciach przez polowe przechodzilo ogrodzenie ;)
😂😂😂, Ty wszystko dojrzysz 😂. Połowa była do sprzedania to kupiliśmy, w drugiej mieszkają jacyś starsi ludzie. To są dwie oddzielne posesje ale przez płot się widzimy

Te moje z Leną to dzisiejsze zdjęcie a tamte z tamtego roku. Nad jezioro z nimi wtedy częściej chodziłam, z okna widzę te jezioro, mam ok 0,5km do niego i dlatego marzy mi się lodka. Ale wiecznie pieniądze są bardziej potrzebne na badania.
ale masz fajnie ja u siebie mam 300 metrow do rzeki Warta u mnie plynie ;) Ale bym poszla z toba na spacerek 😍😍😍 Wyobrazasz sobie ty ze swoimi wilkami i ja z Ozimi i Alutką 😅😅😅

ale masz fajnie ja u siebie mam 300 metrow do rzeki Warta u mnie plynie ;) Ale bym poszla z toba na spacerek 😍😍😍 Wyobrazasz sobie ty ze swoimi wilkami i ja z Ozimi i Alutką 😅😅😅
Rocky jest miły i porządny dla innych psów, tylko Lena ta łajza nie za bardzo. Ona jest taka szajbnięta jak Ty😂. Też ma ADHD
O kuźwa, ale u nas wichura się zrobiła i leje. No w mgnieniu oka 😱

😂😂😂, Ty wszystko dojrzysz 😂. Połowa była do sprzedania to kupiliśmy, w drugiej mieszkają jacyś starsi ludzie. To są dwie oddzielne posesje ale przez płot się widzimy
Mi sie akurat tak trafilo ze mam duzy dom ale spokojnie mogla bym mieszkac w mieszkaniu ;) Poza tym ja nie lubie duzych domow. Lubie jak jest ciasno 😂😂😂

reklama
Do góry