reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Jakie ty masz dobre serduszko ze go przygarnelas[emoji173]a szybko sie zaklimatyzowal?
To było akurat jak świeżo zamieszkaliśmy w naszym domu (połowie), i tak chcieliśmy zawsze 2 psy wiec to nie był problem dla nas żeby go wziąć. Bardzo szybko się u nas ogarnął, ja nawet na początku urlop wzięłam żeby z nim siedzieć [emoji8]

reklama
Ja jutro też z rana zrobię betę tak jak mi kazali w 12dpt [emoji12] ciekawa jestem ile będzie [emoji3]
Kurczę wiecie co chciałabym bliźniaki bardzo może akurat się przyfarci [emoji12]
Muszę poinformować też klinikę o ciąży [emoji3526]
I umówić się za 7-9dni na usg tak jak jest napisane
I kurczę młodemu nowemu lekarzowi się udało a tak się bałam jak odszedł nasz Doświadczony lekarz z kliniki[emoji85]

@cikulinka Gdzie się podziewasz kochana ?
Wracaj po mrożaczki! Tobie też się uda [emoji3590]
Ale super;)

jusuuuuu [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] chodzi ci o to ze nie skomentowalam :-) :):-) :):-) :)Tak widzialam twojego srajcego pieska. JAk to zobaczylam to od razu sobie przypomnialam ze ja tez musze ;) A ty kiedy ostatnio bylas? Lepiej ?? [emoji23][emoji23][emoji23] Psy maja zawsze poprawna pozycje przy sraniu :D:D:D kiedys wlasnie czytalam ze ludzie tez powinni przybrac taka zgeiat pozycje w pałąg ;)
Tak, też czytalam;) powinniśmy podkładać pod nogi miskę czy taborecik;)

To było akurat jak świeżo zamieszkaliśmy w naszym domu (połowie), i tak chcieliśmy zawsze 2 psy wiec to nie był problem dla nas żeby go wziąć. Bardzo szybko się u nas ogarnął, ja nawet na początku urlop wzięłam żeby z nim siedzieć [emoji8]
Wow ale fajnie. Widzę ze bardzo dobrzy z was ludzie. Super ze psiak tak szybko sie u was oswoil.
Ja ciagle sie bije z myślami, bo bardzo chcemy miec jeszcze jednego 🤔

Dlaczego macie polowe. Wlasnie ja kolejna wscibska widzialam na zdjeciach przez polowe przechodzilo ogrodzenie ;)

Wow ale fajnie. Widzę ze bardzo dobrzy z was ludzie. Super ze psiak tak szybko sie u was oswoil.
Ja ciagle sie bije z myślami, bo bardzo chcemy miec jeszcze jednego 🤔
Ja sie balam ze nie bede oziego kochac tak mocno jak Alutke a to wszystko sie pieknie wyposrodkowoalo a roznice ztarly ;) Jednak pojemne mam serducho ;)

reklama
Ja sie balam ze nie bede oziego kochac tak mocno jak Alutke a to wszystko sie pieknie wyposrodkowoalo a roznice ztarly ;) Jednak pojemne mam serducho ;)
Oj masz pojemne zgadzam się. My tak naprawde dopoki nie zakończymy sprawy z ivf to nie zdecydujemy sie na kolejnego. Nie mamy czasu . A dla nawego czlonka rodziny to troche czasu potrzeba. Zreszta my ciagle kursujemy Polska Anglia🙄

Do góry