Przyrost jest w porządkuWłaśnie odebrałam wyniki z 3 weryfikacji, pomożecie? Bo chyba za mały przyrost...
6dpt- beta 23
8dpt- beta 102
Dzis 12dpt- beta 384
reklama
bazylia128
Fanka BB :)
to masz trzy psy ?Moja suczka to Lena i mam ja od szczeniaka a jej mamusia to Luna [emoji12]. Samiec ten ciemny taki nazywa się Rocky - jego dostałam jak miał 2lata bo poprzedni właściciele się rozstali i dziewczyna nie miała sumienia go trzymać w bloku. Szukała mu nowego domu i ja go przygarnęłam [emoji3590]
Zojka- fajne imię [emoji7]
bazylia128
Ja zawsze widze tylko dwato masz trzy psy ?
Nieee, mamusia mojej Leny mieszka u moich rodzicówto masz trzy psy ?
Czarna1985
Niewiem, ja tak mam. Wstydze . Nie zebym miała źle, ale wiesz tu anglikow gusta to jest jakas masakra duzo rzeczy sciagalismy z Polski. Ale jak wroce do domku to zrobie kilka zdjec i wstawie.OOOO a dlaczego sie wstydzilas? A widzialas moje drzwi
A twoje drzwi nie przejmuj sie przyjda dzieci to je chetnie pomaluja
Czarna1985
Jakie ty masz dobre serduszko ze go przygarnelas❤a szybko sie zaklimatyzowal?Moja suczka to Lena i mam ja od szczeniaka a jej mamusia to Luna [emoji12]. Samiec ten ciemny taki nazywa się Rocky - jego dostałam jak miał 2lata bo poprzedni właściciele się rozstali i dziewczyna nie miała sumienia go trzymać w bloku. Szukała mu nowego domu i ja go przygarnęłam [emoji3590]
Zojka- fajne imię [emoji7]
bazylia128
dzieCKO jedno chociaz Nie nadaje sie na mame dwoch dzieci chybaNiewiem, ja tam mam. Wstydze . Nie zebym miała źle, ale wiesz tu anglikow gusta to jest jakas masakra duzo rzeczy sciagalismy z Polski. Ale jak wroce do domku to zrobie kilka zdjec i wstawie.
A twoje drzwi nie przejmuj sie przyjda dzieci to je chetnie pomaluja
Czarna1985
Ale ty glupoty gadasz. Oczywiście ze sie nadajesz i będziesz zajebista mama. Jestem tego pewnadzieCKO jedno chociaz Nie nadaje sie na mame dwoch dzieci chyba
@bazylia128 dziś Lena specjalnie dla ciebie zapozowała, no i ja też, tylko z deka spocona po bieganiu
Ostatnia edycja:
reklama
Czarna1985
Jakie piękności@bazylia128 dziś Lena specjalnie dla ciebie zapozowała, no i ja też, tylko z deka spocona po bieganiuZobacz załącznik 1086690
Podziel się: