reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Lepiej 😊 dzięki! Morfologia z wczoraj okazała się ok. Dzisiaj lekarz do mnie napisal, żebym nie brała dostinexu. Sama wczoraj byłam tak mądra i to zrobiłam. Jeść dalej nie mogę. Może rano wcisnęłam pół szklanki zupy krem z soczewicy. Piję na siłę izotoniki i może coś ze mnie będzie 🤷🏻‍♀️ kurcze wydaje mi się, że u mnie problem jest z tym powiększonym brzuchem dlatego mam taki problem z żołądkiem? Obwód 110 cm!

To dobrze, że jest lepiej :) też mam wielki brzuch i ciągle boli 😕 ale poza tym ok, jutro już wracam do pracy

Ale ma piękne te psy [emoji7][emoji7][emoji7]. Jakiej są płci?
I piękny polbruk widzę czy jak to się fachowo nazywa [emoji12]. To taras?
Ale jestem wścibska, co nie [emoji12]
To sa dwie suczki Zojka i Luna🥰uwielbiam je.
Tak kochana to taras. Moj brat się wybudował jakies 3 lata temu ale bratowa ciagle wprowadza jakies zmiany😂co przyjezdzam to zmiany😂
Kochana nie jestes wscibska tylko ciekawa a to różnica 😉ja tez uwielbiam ogladac domy i ich wnetrza. Jak ostatnio wszystkie dziewuszki wrzucaly zdjęcia swoich domków to chetnie ogladalam ale swoich jakos sie wstydzilam🙈

A przyjrzałaś się pieskom dokładnie???
Lena akurat srała jak robiłam zdjęcie [emoji23][emoji23][emoji23]
jusuuuuu 😂😂😂😂😂😂😂 chodzi ci o to ze nie skomentowalam :-) :):-) :):-) :)Tak widzialam twojego srajcego pieska. JAk to zobaczylam to od razu sobie przypomnialam ze ja tez musze ;) A ty kiedy ostatnio bylas? Lepiej ?? 😂😂😂 Psy maja zawsze poprawna pozycje przy sraniu :D:D:D kiedys wlasnie czytalam ze ludzie tez powinni przybrac taka zgeiat pozycje w pałąg ;)

To sa dwie suczki Zojka i Luna🥰uwielbiam je.
Tak kochana to taras. Moj brat się wybudował jakies 3 lata temu ale bratowa ciagle wprowadza jakies zmiany😂co przyjezdzam to zmiany😂
Kochana nie jestes wscibska tylko ciekawa a to różnica 😉ja tez uwielbiam ogladac domy i ich wnetrza. Jak ostatnio wszystkie dziewuszki wrzucaly zdjęcia swoich domków to chetnie ogladalam ale swoich jakos sie wstydzilam🙈
OOOO a dlaczego sie wstydzilas? A widzialas moje drzwi 😂😂😂

reklama
To sa dwie suczki Zojka i Luna[emoji3059]uwielbiam je.
Tak kochana to taras. Moj brat się wybudował jakies 3 lata temu ale bratowa ciagle wprowadza jakies zmiany[emoji23]co przyjezdzam to zmiany[emoji23]
Kochana nie jestes wscibska tylko ciekawa a to różnica [emoji6]ja tez uwielbiam ogladac domy i ich wnetrza. Jak ostatnio wszystkie dziewuszki wrzucaly zdjęcia swoich domków to chetnie ogladalam ale swoich jakos sie wstydzilam[emoji85]
Moja suczka to Lena i mam ja od szczeniaka a jej mamusia to Luna [emoji12]. Samiec ten ciemny taki nazywa się Rocky - jego dostałam jak miał 2lata bo poprzedni właściciele się rozstali i dziewczyna nie miała sumienia go trzymać w bloku. Szukała mu nowego domu i ja go przygarnęłam [emoji3590]
Zojka- fajne imię [emoji7]

Do góry