reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Lepiej 😊 dzięki! Morfologia z wczoraj okazała się ok. Dzisiaj lekarz do mnie napisal, żebym nie brała dostinexu. Sama wczoraj byłam tak mądra i to zrobiłam. Jeść dalej nie mogę. Może rano wcisnęłam pół szklanki zupy krem z soczewicy. Piję na siłę izotoniki i może coś ze mnie będzie 🤷🏻‍♀️ kurcze wydaje mi się, że u mnie problem jest z tym powiększonym brzuchem dlatego mam taki problem z żołądkiem? Obwód 110 cm!

To dobrze, że jest lepiej :) też mam wielki brzuch i ciągle boli 😕 ale poza tym ok, jutro już wracam do pracy

Ale ma piękne te psy [emoji7][emoji7][emoji7]. Jakiej są płci?
I piękny polbruk widzę czy jak to się fachowo nazywa [emoji12]. To taras?
Ale jestem wścibska, co nie [emoji12]
To sa dwie suczki Zojka i Luna🥰uwielbiam je.
Tak kochana to taras. Moj brat się wybudował jakies 3 lata temu ale bratowa ciagle wprowadza jakies zmiany😂co przyjezdzam to zmiany😂
Kochana nie jestes wscibska tylko ciekawa a to różnica 😉ja tez uwielbiam ogladac domy i ich wnetrza. Jak ostatnio wszystkie dziewuszki wrzucaly zdjęcia swoich domków to chetnie ogladalam ale swoich jakos sie wstydzilam🙈

A przyjrzałaś się pieskom dokładnie???
Lena akurat srała jak robiłam zdjęcie [emoji23][emoji23][emoji23]
jusuuuuu 😂😂😂😂😂😂😂 chodzi ci o to ze nie skomentowalam :-) :):-) :):-) :)Tak widzialam twojego srajcego pieska. JAk to zobaczylam to od razu sobie przypomnialam ze ja tez musze ;) A ty kiedy ostatnio bylas? Lepiej ?? 😂😂😂 Psy maja zawsze poprawna pozycje przy sraniu :D:D:D kiedys wlasnie czytalam ze ludzie tez powinni przybrac taka zgeiat pozycje w pałąg ;)

To sa dwie suczki Zojka i Luna🥰uwielbiam je.
Tak kochana to taras. Moj brat się wybudował jakies 3 lata temu ale bratowa ciagle wprowadza jakies zmiany😂co przyjezdzam to zmiany😂
Kochana nie jestes wscibska tylko ciekawa a to różnica 😉ja tez uwielbiam ogladac domy i ich wnetrza. Jak ostatnio wszystkie dziewuszki wrzucaly zdjęcia swoich domków to chetnie ogladalam ale swoich jakos sie wstydzilam🙈
OOOO a dlaczego sie wstydzilas? A widzialas moje drzwi 😂😂😂

reklama
To sa dwie suczki Zojka i Luna[emoji3059]uwielbiam je.
Tak kochana to taras. Moj brat się wybudował jakies 3 lata temu ale bratowa ciagle wprowadza jakies zmiany[emoji23]co przyjezdzam to zmiany[emoji23]
Kochana nie jestes wscibska tylko ciekawa a to różnica [emoji6]ja tez uwielbiam ogladac domy i ich wnetrza. Jak ostatnio wszystkie dziewuszki wrzucaly zdjęcia swoich domków to chetnie ogladalam ale swoich jakos sie wstydzilam[emoji85]
Moja suczka to Lena i mam ja od szczeniaka a jej mamusia to Luna [emoji12]. Samiec ten ciemny taki nazywa się Rocky - jego dostałam jak miał 2lata bo poprzedni właściciele się rozstali i dziewczyna nie miała sumienia go trzymać w bloku. Szukała mu nowego domu i ja go przygarnęłam [emoji3590]
Zojka- fajne imię [emoji7]

Do góry