Dawaj mi swoją córuchnę - taka odchowana najlepsza [emoji12]Bo ta ciąża jest realna widocznie[emoji6]
reklama
Tasza
Fanka BB :)
Na kartoflisku nie krążą sekatory [emoji23][emoji23][emoji23]JA tam moge rodzic na kartoflisku bylebym tylko zaszla w ciąże [emoji1] [emoji1]
Tasza
Liczbowo w normie ale mi się nie podoba. Po 2h masz rosnący ale mały wyrzut insuliny gdzie ppwinna spadać a w ogóle nie potrafi zbić cukru. Ja bym z tym powędrowała do lekarza.@bazylia128 to jeszcze wkleję ten cukier bo Ty się znasz i @Tasza tez to mi coś podpowiecie
@Aduś16 Kochana ja po 30 też już nie lubię urodzin nawet bardzo dojrzale usunęłam na fb informacje o urodzinach
Mimo tego, życzę Ci Spełnienia Marzeń i Szczęścia niech się dzieje u Ciebie jak najlepiej i abyś miała wokół siebie życzliwych ludzi, życzę Ci też siły i wytrwałości w staraniach o rodzeństwo dla synka
Mimo tego, życzę Ci Spełnienia Marzeń i Szczęścia niech się dzieje u Ciebie jak najlepiej i abyś miała wokół siebie życzliwych ludzi, życzę Ci też siły i wytrwałości w staraniach o rodzeństwo dla synka
Tasza
Kształty chyba na tym etapie nie decydują o niczym[emoji6] ciesz się[emoji3]Dziewczyny byłam dziś na usg. Lekarz mówi że jest dobrze, są dwa pęcherzyki ale mnie martwi ich nierówny krztalt. Zobacz załącznik 1085860
Tasza
13lutego, na początku ciąży.Moje cytokiny też niespecjalne... I chyba trochę podobne. Podobno podwyższony tnf alfa oznacza jakiś stan zapalny w organizmie. Trochę sie zastanawiam, bo ja robilam je w czasie stymulacji, a Ty?
Tasza
Dzięki, dopiero pojadę na pierwszą wizytę 17marca. Tak chora nie jestem. Kiedyś walczyłam z autoimmuno ale przysiadło i póki co w objawach nic nie czuję. No zobaczymy. Mam nadzieję, że pestka da radę.IL10 powinno byc jak najblizej 3tys I ponad, a u Ciebie 1tys, co nie jest tragedii ale przy tak wysokim IL2 ktore powinno byc w dolnej granicy ich stosunek jest trochę niepokojący.. IFN/IL10 też najlepiej jak blisko 0.1 a u Ciebie wyskoczylo.. to wygląda na jakiś stan zapalny w organizmie tak moim laickim okiem.. Leczylas się u docenta? Może podeślij mu wynik, napisz że pilne i że jesteś na początku Ciąży. Cytokiny już w trakcie ciazy to chyba tylko immunoglobulina może wyrównać
Hej jutro @szakszuka podchodzi do criotransferu i niedlygo inne dziewczynki. NApisz cos wiecej o sobie i jak ci sie u nas spodoba to zostan Zapraszamy
Tasza
Nie nie nie, bez tej paskudnej, wrednej i upierdliwej małpy trudno mi wytrzymać parę godzin, NIE ODDAM!!!!![emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Dawaj mi swoją córuchnę - taka odchowana najlepsza [emoji12]
reklama
Super, czyli będzie się działo w kwietniuDziewczynki moje kochane udalo sie mam histeroskopie w poniedziałek wiec wszystko idzie zgodnie z planema w kwietniu transfer
Podziel się: