reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
hahahha jak otwierasz na raty ;)???
Normalnie😆 Najpierw w okolicy godziny kiedy się spodziewam wyniku wpisuje te wszystkie dane, robię sprawdź czy coś tam.
Jak nie ma wyniku to wyskakuje czerwony napis ze nie znaleziono wyniku. A jak wynik jest to przewijam na dół, a na dole jest przycisk pobierz. Czasem jestem już tak zdenerwowana, ze odkladam telefon na kilka minut i po tych kilku minutach muszę powtórzyć wszystko od poczatku... Albo jak jestem odważna to klikam pobierz (i jak to fajnie @Dakita30 napisała) dojrzale odkładam telefon zanim cokolwiek zobaczę 😆I tak leży ten bidny telefon, odłożony ekranem do dołu.Czasem 5 minut, czasem 10,czasem 15...W tym czasie wali mi serducho, a ja mam w głowie wszystkie możliwe zwykle negatywne scenariusze. I jak już sie zbiorę w sobie to drżącymi rekami biore telefon i patrze na ściągnięty wynik.
Wy tak nie robicie? 😂😆😂

No dobra dziewczyny, już jestem z ostatnim pingwinem. Blastka 4BB skąpana w embryoglue wjechała w moją zamkniętą na amen macice 😂 nie mógł się lekarz przebić tak mialam wszystko ze stresu zaciśnięte 🤦🏻 trzymajcie kciuki tak mocno jak ja za Was 😘

Mam L4 na 2 tygodnie. Tyle wolnego ze chyba zrobię remont na chacie 👷

reklama
Do góry