reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Obawiam się,że margaryna...
To jedzenie przygotowuje taki duży Dom Weselny z naszego miasta. Czasami trafiają się dobre posiłki. Tylko ostatnio mialam dietę dla cukrzyków w związku z IO A teraz już o tym nie pamiętają, a ja nie mam zamiaru im przypominać. W zasadzie dużej różnicy nie było.. jakis owoc i dodatkowa kanapka czy bułka na 2 sniadanie- nie wiem jak można tyle jeść. Moja mama leży na drugim końcu miasta na rehabilitacji i mają tam te same posilki- ja się śmieje,ze czego oni nie zjedzą to jedzie do nas...
Na szczescie w szpitalu czysto A położne bardzo fajne. Leżę sobie sama jak palec na wielkiej sali i mam niestety dużo czasu na myślenie..
Ja jak bylam po pierwszej stymulacji w szpitalu to tez bylam sama. Pojechalam w nocy bo sie zle poczulam i mialam straszliwe biegunki ale zrobili mi USG i tam nie bylo wody wiec nie wiem do konca czy to byla hiperka. Nie wzielam nawet pizamyi chcialam sie wypisac na wlasne zadanie to tyle umoralnien dostalam od lekarzy a i tak popoludniu wyszlam tylko podpisalam jakis dokument ze wychodze na wlasne ryzyko. Nie chcialam tam spedzic ani minuty dluzej. Przyjechalam do domu przespalam do wieczora a rano sie obudzilam jak nowo narodzona. Oni mi wtedy dali 4 takie wielkie kroplowy. To ja sobie sama podkrecalam tym kurkiem zeby szybciej zlecialo to mnie pielegniarka ochrzanila ze moglam dostac obrzeku pluc czy cos tam :-) :) Mnie szpital przytlacza u nas takie sciany obdrapane i wogole jak sobie pomysle ze jestem w jednym budynku gdzie tyle ludzi umiera to mnie przeraza :angry: ale z drugiej strony bylam na oddziale gdzie tyle mowych ludzi sie rodzi ;) Nie wiem po co ja ci to pisze 😂😂😂😅😅😅 cos chcialam wymyslec a po drodze zapomnialam :oops::o😅😅😅

ale amietam tez ze uwielbiasz pikantne tak jak JA :) I chyba @Natsnats tez lubi pikantne bo tak domniemam z jej przepisów ;) Wlasnie kchana jak po badanich insuliny?
Dziękuje, ze pytasz kochana -Wczoraj byłam cały dzień padnięta po tych badaniach :( ale dziś już jest dobrze :) już wrzucam zdjęcie- czy mi coś wyszło? Glukozę mam ok, bo widzę normy ale insuliny nie znam...

Załączniki

• B869704A-F141-40C0-B2E6-C7EFB7448569.jpeg
    B869704A-F141-40C0-B2E6-C7EFB7448569.jpeg
    201,9 KB · Wyświetleń: 50
Oni zrobili usg i tyle. Chyba za dużej wiedzy o in vitro nie mają.. podchodzą do tego bardziej tak jak ja im mowie,ze jest czy robi Gdynia. Najważniejsze,ze usg zrobione i dzidzia ok. Reszta nerwów pozostanie.
Ojej. Siedź tam i niech Cię badają wzdłuż i wszerz. Współczuję nerwów. Trzymam kcikui żeby było dobrze.

Dziękuje, ze pytasz kochana -Wczoraj byłam cały dzień padnięta po tych badaniach :( ale dziś już jest dobrze :) już wrzucam zdjęcie- czy mi coś wyszło? Glukozę mam ok, bo widzę normy ale insuliny nie znam...
Normalnie bardzo ladne wyniki tylko ten 3 punkt powyzej normy no i zamiast spadac to rośnie...

reklama
Do góry