reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Aha, no ja poza profamilia znam niestety tylko krew w zylach mrozace opowiesci o poloznych i przebiegach porodu. Jak np 24h bez znieczulenia, postepu porodu ani jakiejkolwiek pomocy, po to zeby zakonczyc to ratujaca zycie cesarka [emoji58]
Ale rozumiem argumenty.
Tak czy siak, dobrze ze nie musze takiej decyzji podejmowac, bo porod w PL jak zawsze mowie, mnie przeraza.
JA tam moge rodzic na kartoflisku bylebym tylko zaszla w ciąże 😄 😄
:-) :)

reklama
Nie stresuj się na zapas. Widzisz jak się wyliczenia sprawdzają;)). Ja dziś z rana test zrobiłam. Oczywiście negatywny. A @brak. Nawet objawów nie mam. Pierwszy raz w życiu tyle okres mi się spóźnia. Dziś może trochę go zaleje alkoholem przy początku weekandu :))
Powodzenia na wizycie. Dawaj znać
I ja jeszcze nie ma okresu, a tak sie denerwowalam zeby za wczesnie nie przyszedl a we wtrorek wizyta i juz mialam zaczac zastrzyki!!!

Nie dziwię sie kochana. Ja pewnie tez bym nie miała ,ale dobrze ze masz kochanego mezusia to o Ciebie zadba[emoji6]
Ja właśnie powolutku wstaje i sie ogarniam bo na 9.20 wizyta u Czecha. Ciekawe co mi powie. Mam nadzieję ze uda sie jeszcze zrobic te badanie i wroce z mezem do uk. Tylko z moich obliczen wychodzi ze transfer w swieta a przecież oni nie pracuja to co w takiej sytuacji[emoji848]
Cale Swieta klinika jest zamknieta? No co Ty, serio?

Tylko nie wiadomo czy to jest masło ;)
Obawiam się,że margaryna...
To jedzenie przygotowuje taki duży Dom Weselny z naszego miasta. Czasami trafiają się dobre posiłki. Tylko ostatnio mialam dietę dla cukrzyków w związku z IO A teraz już o tym nie pamiętają, a ja nie mam zamiaru im przypominać. W zasadzie dużej różnicy nie było.. jakis owoc i dodatkowa kanapka czy bułka na 2 sniadanie- nie wiem jak można tyle jeść. Moja mama leży na drugim końcu miasta na rehabilitacji i mają tam te same posilki- ja się śmieje,ze czego oni nie zjedzą to jedzie do nas...
Na szczescie w szpitalu czysto A położne bardzo fajne. Leżę sobie sama jak palec na wielkiej sali i mam niestety dużo czasu na myślenie..

A ja dziewczyny znow w szpitalu;( znow mnie krew zalała, mocniej niż ostatnio. Póki co ciagle leci.. Z dzidzia ok, serce wali jak dzwon. Ale na usg widzi jakies rozwarstwienie, coś powiedział o małym krwiaczku, którego nie widać.. i,ze to takie przypuszczenia bo to mogą być też skutki ciąży in vitro, bo wiadomo one niensa doskonale, organizm po prostu jakbu szaleje.. jeszcze coś z czymś się nie zgrywa...
Nie chcą mnie puścić do domu, bo to zawsze zagrożenie poronieniem..Ale ciaza bardzo dobrze rokuje...
Napisalam do Gdyni, póki co lekarz odpisał,że na tym etapie ciąży leżenie, leki dalej ale kazal odstawic heparynę mimo wskazań hematologicznych.. acardu nie kazal dalej brac o napisal,ze wtorkowa wizyta nie jest konieczna, teraz leżenie i spokoj.. Czekam na wiadomość na kiedy mam ta wizyte przełożyć.
Cieszę sie,ze z Kropkiem ok Ale chce mi się płakać;(
Ojej. Siedź tam i niech Cię badają wzdłuż i wszerz. Współczuję nerwów. Trzymam kcikui żeby było dobrze.

reklama
Do góry