Netiaskitchen
Fanka BB :)
No racja. Ty WSZYSTKO pamiętaszNo przeciez wiesz ze to pamietam Pamietam nawet ze jak czekalas na bete to pilas kawe na miescie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No racja. Ty WSZYSTKO pamiętaszNo przeciez wiesz ze to pamietam Pamietam nawet ze jak czekalas na bete to pilas kawe na miescie
Ale ja się nie lecze u Pasnika. Nigdy nie byłam u immunologa...Przecież Docent odpisuje na maile. Wyślij maila z tytułem PILNE i poproś o szybką odpowiedź z zaznaczeniem, że jesteś w szpitalu, na pewno Ci odpowie w ciągu 2/3 dni.
A to przepraszam, coś pomyliłam w takim razie. Popytaj w szpitalu i lekarza, tyle możesz zrobić.Ale ja się nie lecze u Pasnika. Nigdy nie byłam u immunologa...
Nic. Jutro napiszę do swojego z Gamety,ze nie daje mi to spokoju. Może się wkurzy ale na pewno odpisze. I popytam jeszcze tutaj ordynatora.
Nie pytaj... pokazac kolację? Bo obiadu nie sfotografowalam. Watrobka z kaszą i tarta marchewka...@Liliana87 co ci am dobrego dzisiaj do jedzenia dali ?
Moze ja cierpie na jakąś pamięciowke imunnologiczna i dlatego nie moge zajsc w ciążę A ta kawe to nie byla przypadkiem z NERO ??? Czy ja nie jestem strasznaNo racja. Ty WSZYSTKO pamiętasz
Jedzenie to jest JEDYNY powód (dla mnie dość poważny), dla którego biorę pod uwagę poród w szpitalu prywatnym a nie na NFZ... Który oczywiście ciężarne i cała opiekę okołoporodowa i tak ma w ramach NFZ więc bezpłatnie...Nie pytaj... pokazac kolację? Bo obiadu nie sfotografowalam. Watrobka z kaszą i tarta marchewka...Zobacz załącznik 1085757
To chyba nawet lasterki szynki masz wydzieloneNie pytaj... pokazac kolację? Bo obiadu nie sfotografowalam. Watrobka z kaszą i tarta marchewka...Zobacz załącznik 1085757
hehehehehe kochanie to ty lakmoczuszek jestesJedzenie to jest JEDYNY powód (dla mnie dość poważny), dla którego biorę pod uwagę poród w szpitalu prywatnym a nie na NFZ... Który oczywiście ciężarne i cała opiekę okołoporodowa i tak ma w ramach NFZ więc bezpłatnie...
ale amietam tez ze uwielbiasz pikantne tak jak JA I chyba @Natsnats tez lubi pikantne bo tak domniemam z jej przepisów Wlasnie kchana jak po badanich insuliny?hehehehehe kochanie to ty lakmoczuszek jestes