Liliana87
Fanka BB :)
No i teraz znow zaczelam się martwić;(Ja tak miałam z acardem, ale ze względu na moje problemy z krzepliwością Profesor powiedział, żeby pod żadnym pozorem heparyny nie odstawiać i ja się tego trzymam. A do acardu wróciłam w 13TC i póki co jest ok, nawet mam zwiększyć dawkę z 75 na 150mg, bo miewam za wysokie ciśnienie.
Co do heparyny, to ja też jestem aktywna na wątku poronienia nawykowe i tam z 3/4 dziewczyny zanim mialammodpiwiedz od profesora mi mówiły aby pod żadnym pozorem, nawet obfitego krwawienia nie odstawiać heparyny bo ona robi więcej dobrego niż złego i tego się trzymałam.
Nie wiem co Ci doradzić, bo ja wiedziałam kogo chce sluchac- w końcu dzięki Niemu po 4 latach w końcu zobaczyłam betę pozytywną więc ufam mu w 100%, ale nie wiem co On by zalecił w Twojej sytuacji i przy Twoich wynikach.
Ja jeśli mam być szczera to na Twoim miejscu odstawiłabym acard, ale heparynę nie, bardziej bym się bała skrzepów między Tobą i dzieckiem i w związku z tym poronienia, niż tej krwi, skoro dzidziuś ciągle żyje i daje radę..
A możesz mi przypomnieć co u Ciebie z krzepliwoscia?
Ostatnia edycja: