reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

A ja zupelnie jestem nieśledziowa... No moze od bidy rolmopsy bo kwaśne, ale na kanapkę a nie z ziemniorami. Za to pieczona, smażona czy w sumie dowolna rybka na ciepło to i owszem☺ostatnio najlepiej wchodzi mi dorsz. Albo łosoś pieczony z sosem teriyaki☺
tej potrawie nie chodzi o sledzie tylko o ta wode na smietanie z cytrynka ⭕-) :):-) :):-) :):-) :) smak tegodanai jest nie do opisania ;) Podaj prosze przepis tego sosu... Jak juz wspomnialam @Natsnats od piatku tylko rybki wiec w sobote mam zaplanowanego lososia wiec moze uda sie zrobic jakis ciekawy sosik ;)

reklama
Powyżej 1000 przyrost może być mniejszy ale 100 % to bardzo dobrze baaaardzo dobrze.[emoji173] gratulacje
No jest [emoji3]15945 beta i 190 progesteron

I juz głupia głowa pracuje czemu spadek tempa przyrostu, bo jest tylko 100% na 48h a nie 144% jak było[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] i po co ja tam szłam to nie wiem[emoji23]

Dobrze, że o tym myslisz☺ten moment się zbliża ❤🤰
Nie wiem wlasnie dzisiaj sie jakos podlamalam ze bez pasnika sie nie uda a i tak juz jest zapozno na jakiekolwiek dzialanie w tym temacie... Ale zapisalam sie dzisiaj na badanie komorek nk. Na wtoerek i srode dostalam wolne. We wtorek jade do kliniki to w srode pojade na te badania. Musze jechac az do belchatowa bo u nas tego nie robia. Jak mi cos z tego wyjdzie to sama sobieprzepisze jakas wieksza dawke encortonu... chociaz tyle ;)

A czemu piszesz,ze moja Sandra? Wszystkie jesteście moje [emoji39]
Ja tez mam pelno takich ubrań, kiedyś mialam duzo takich, które kupilam w lumpie bo fajne, a na ciaze.. ale po kilku latach je wywalilam, bo stwierdziłam,ze to bez sensu..
Bo poza dobra pamiecia potrafie czytac jeszcze miedzy wierszami ;) zartuje tak poprostu chyba bez wiekszego powodu. Mam wrazenie ze jestescie ostatnio w dobrej komitywie. Co oczywiscie bardzo pochwalam ;) Ja sie wkurzam na caly swiat jak w sklepach widze spodnie ciażowe i oczywiscie wtedy przeklinam w myslach ;)

A ja bym zjadła pulki z sosem z kawą zbożową i do tego śledzik w śmietanie z jabłuszkiem i cebulką 🥰🥰🥰 rozmarzyłam się 😔
Ja mam na jutro zaplanowane: Kawa zbozowa, bialy twarozek rozrobiony z kapka smietany a w tym rzodkiewka starta troche cebulki i czosnku i koniecznie szczypiorek :-) :):-) :):-) :) do tego dogotuje kilka jajek dla lukasza bo on samym tawrozkiem sie nie naje ;)

No jest [emoji3]15945 beta i 190 progesteron

I juz głupia głowa pracuje czemu spadek tempa przyrostu, bo jest tylko 100% na 48h a nie 144% jak było[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] i po co ja tam szłam to nie wiem[emoji23]
Bedzie serducho jak dzwon!!!!!!!!! ❤️❤️❤️SUPER!!! 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍✊✊Po 6tys beta zwalnia. Ja już raz dostalam opierdziel od lekarza, jak panikowałam ze za mało urosło 😀😀😀to teraz wiem😂

Nie pamiętam, ale jeśli tak, po pewnie było tylko pół rybki i resztę zjadł mój odkurzacz Marek ;)
A tak serio, kiedyś pracowałam na sezon u teściów w sklepie spożywczym i mielibyśmy takie na wagę leczo rybne, takie w sosie pomidorowo- paprykowych i jak spróbowałam to potem codziennie je jadlam.. malo tam było ryby, ale taki okres byl w moim życiu. Potem, kilka lat po bylam w sano, chciałam kupić ser A obok sprzedawali rozne ryby na wagę, takie gotowe i zobaczyłam śledzia po cygańsku.. kupilam bo tak mnie naszła ochota.. przyszłam do domu, zaczęłam jeść i jak poczułam rybę to skończyło się na tym,że zjadlam sam ten sos.
Przeciez wy nad morzem tych ryb to chyba macie od zatrzesienia ;) Ja uwielbiam owoce morza - wszystkie i tez sobie na nie pozwalam a podobno w ciazy zabronione ;(

tej potrawie nie chodzi o sledzie tylko o ta wode na smietanie z cytrynka ⭕-) :):-) :):-) :):-) :) smak tegodanai jest nie do opisania ;) Podaj prosze przepis tego sosu... Jak juz wspomnialam @Natsnats od piatku tylko rybki wiec w sobote mam zaplanowanego lososia wiec moze uda sie zrobic jakis ciekawy sosik ;)
Nie pomogę chyba z sosem😀bo ja po prostu łososia posolonego i posypanego pieprzem polewam sosem teriyaki takim z azjatyckiego sklepu lub azjatyckiego działu w markecie i tak zapiekam. Ten sos się karmelizuje i w jakichś 80% wchłania w mięsko, wiec tylko smak zostaje w rybie, a sos to tyle co nic zostaje luzem...

Właśnie pichci się cały gar ogórzastej[emoji4] do tego boczuś, kurka, śmietanka i będzie git [emoji39]
Jak napisalas KURKA - to przez chwile pomyslalam ze chodzi ci o grzyby ktore uwielbiam ALE za chwile doszlam do wnoisku ze chodzi ci pewnie o te brzydkie i okropne stworzenia na dwoch nogach i oblednym wzroku 😂 😂 😂

reklama
Boże czy ty właśnie powiedziałaś zupa sledziowa? U nas zawsze na postny dzień były śledzie w śmietankowej zupce 🤣 i ziemniaczki w mundurkach. Boże mam ślinotok [emoji38]🤣🤣🤣[emoji14]
TAAAAAAAAAAAAAKKKKKKKKKK to jest wlasnie ta potrawa ;) Przyznaj ze to pyszne i dodatkowo jeszcze wzmaga apetyt a jak sie zacznie ja jesc to nie da sie skonczyc :-) :):-) :):-) :) Skad jestes z PL?

Do góry