reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Nie znajo takich rarytasow. Ja nie jem w ogóle ryb. W żadnej postaci. Nie lubię. No czasem jakis filet ale to tylko białe mięsko i to bardziej na siłę dla zdrowotności. Ewentualnie makrele wędzona na kanapkę. Maz na tym cierpi, bo jak ma ochotę to mu zostają wlasnie takie jakies gotowe sledziki.
A ja bym zjadła pulki z sosem z kawą zbożową i do tego śledzik w śmietanie z jabłuszkiem i cebulką 🥰🥰🥰 rozmarzyłam się 😔

reklama
No na taka pozycje u szefa musialam troche popracowac co nie zmiena faktu ze praca - pracą i musze byc dobra w tym co robie... Nie wiem co z ta pamiecia w ciazy bo chyba twoja 😂 😂 😂 @sandra777.12 ostatnio kiedys pisala ze w pracy tez ma problem z pamiecia i o kims zapomniala.. mam nadzieje tylko ze z poczuciem humory w ciazy jest bez zmian :-) :) Dzisiaj moja mama mi pokazywala sukienke rozm 40 i mowi ze najwyzej mi ja przeszyje a ja zostaw moze jak bede w ciazy to sie przyda i za chwile sie postukalam po glowie O CZYM JA WOGOLE MYSLE ;) To tak jak z zostawianiem ubran w szafie bo moze jeszcze kiedys schudne ;) Mam jeszcze nie ktore ubrania z liceum :-) :)
Tak przyznaje, mam amnezje 😂 ale nie jest aż tak źle. Jak czujesz się dobrze to i humor dopisuje 😎

A co do ciąży to niedługo będziesz s tym gronie 😘

A jak kiedys wrzucalas swoje zdjecie to na talerzu mialas panierowana rybke na w pol dojedzona :-D:-D:-D wiem jestem przerazajaca :-D:-D:-D powstrzymajcie mnie jakos :baffled::baffled::baffled:
Nie pamiętam, ale jeśli tak, po pewnie było tylko pół rybki i resztę zjadł mój odkurzacz Marek ;)
A tak serio, kiedyś pracowałam na sezon u teściów w sklepie spożywczym i mielibyśmy takie na wagę leczo rybne, takie w sosie pomidorowo- paprykowych i jak spróbowałam to potem codziennie je jadlam.. malo tam było ryby, ale taki okres byl w moim życiu. Potem, kilka lat po bylam w sano, chciałam kupić ser A obok sprzedawali rozne ryby na wagę, takie gotowe i zobaczyłam śledzia po cygańsku.. kupilam bo tak mnie naszła ochota.. przyszłam do domu, zaczęłam jeść i jak poczułam rybę to skończyło się na tym,że zjadlam sam ten sos.

jeeeeejjjuuuuuujaka ja jestem dzisiaj najedzona normalnie zaraz pekne [emoji23][emoji23][emoji23] nie wiem czy znacie taka potrawe jak woda sledziowa taka na zimno z sledziem i cebulka a do tego ugotowane ziemniaki. Poszlam dzisiaj do rodzicow a ze dzisiaj post i jak zobaczylam ta wode to mi sie juz ulewalo a ja dalej wciagalam :o:o:o a Lukaszowi kupilam puszke szprotek z pomidorami :-D:-D:-D

Boże czy ty właśnie powiedziałaś zupa sledziowa? U nas zawsze na postny dzień były śledzie w śmietankowej zupce 🤣 i ziemniaczki w mundurkach. Boże mam ślinotok [emoji38]🤣🤣🤣[emoji14]

reklama
jeeeeejjjuuuuuujaka ja jestem dzisiaj najedzona normalnie zaraz pekne 😂😂😂 nie wiem czy znacie taka potrawe jak woda sledziowa taka na zimno z sledziem i cebulka a do tego ugotowane ziemniaki. Poszlam dzisiaj do rodzicow a ze dzisiaj post i jak zobaczylam ta wode to mi sie juz ulewalo a ja dalej wciagalam :o:o:o a Lukaszowi kupilam puszke szprotek z pomidorami :-D:-D:-D

Co to za cudo ta woda śledziowa? 🤷‍♀️ uwielbiam śledziki, ale nigdy o tym nie słyszałam :)

Do góry