reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
No na taka pozycje u szefa musialam troche popracowac co nie zmiena faktu ze praca - pracą i musze byc dobra w tym co robie... Nie wiem co z ta pamiecia w ciazy bo chyba twoja 😂 😂 😂 @sandra777.12 ostatnio kiedys pisala ze w pracy tez ma problem z pamiecia i o kims zapomniala.. mam nadzieje tylko ze z poczuciem humory w ciazy jest bez zmian :-) :) Dzisiaj moja mama mi pokazywala sukienke rozm 40 i mowi ze najwyzej mi ja przeszyje a ja zostaw moze jak bede w ciazy to sie przyda i za chwile sie postukalam po glowie O CZYM JA WOGOLE MYSLE ;) To tak jak z zostawianiem ubran w szafie bo moze jeszcze kiedys schudne ;) Mam jeszcze nie ktore ubrania z liceum :-) :)
Dobrze, że o tym myslisz☺️ten moment się zbliża ❤️🤰

Przynajmniej będziesz wiedziała czy serduszko już w czwartek zobaczycie.
No jest [emoji3]15945 beta i 190 progesteron

I juz głupia głowa pracuje czemu spadek tempa przyrostu, bo jest tylko 100% na 48h a nie 144% jak było[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] i po co ja tam szłam to nie wiem[emoji23]

I juz głupia głowa pracuje czemu spadek tempa przyrostu, bo jest tylko 100% na 48h a nie 144% jak było[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] i po co ja tam szłam to nie wiem[emoji23]

Teraz już tylko usg prawdę Ci powie, a przy takiej wartości bety to dużo pokaże

Też się kiedyś krzywiłam. A teraz lubię i na kwaśno i na słodko[emoji3] ale ja to potrafię nawet świnię zrobić w sosie czekoladowym z orzechami, więc wiesz.... jadam specyficznie[emoji23][emoji23][emoji23]
😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 swinia w czekoladzie to musi byc COS ;) od razu sobie wyobrazam jak pieczesz taka swinie w calosci nad ogniskiem z jakblkiem w ryjku a ty ja jeszcze oblewasz czekolada ;)

Hahaha. Beta piekna;) im wyższa to chyba mniej rosnie;) dlatego mi lekarka powiedziała,ze mam nie robić, bo sensu nie ma. Ale progesteron tez piękny
Aż jestem ciekawa jaki ja mam.

reklama
Jak Ty wszystko rejestrujesz [emoji23][emoji23][emoji23] jak czegoś zapomnę to zapytam Ciebie czy pamiętasz 🤦🏻‍♀️[emoji85]
No pamietam duzo i pamietam tez ze @fredka84 dzien przed swoja wizyta u pasikonika wrzucila zdjecie swojej nogi - ze niby kota nam chciala pokazac a pewnie chciala sie pochwalic jak jest ladnie wydepilowana 😂 pewnie dzisiaj znowu nadszedl ten dzien i nam cos wrzuci :-D

Do góry