reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
No na taka pozycje u szefa musialam troche popracowac co nie zmiena faktu ze praca - pracą i musze byc dobra w tym co robie... Nie wiem co z ta pamiecia w ciazy bo chyba twoja 😂 😂 😂 @sandra777.12 ostatnio kiedys pisala ze w pracy tez ma problem z pamiecia i o kims zapomniala.. mam nadzieje tylko ze z poczuciem humory w ciazy jest bez zmian :-) :) Dzisiaj moja mama mi pokazywala sukienke rozm 40 i mowi ze najwyzej mi ja przeszyje a ja zostaw moze jak bede w ciazy to sie przyda i za chwile sie postukalam po glowie O CZYM JA WOGOLE MYSLE ;) To tak jak z zostawianiem ubran w szafie bo moze jeszcze kiedys schudne ;) Mam jeszcze nie ktore ubrania z liceum :-) :)
Dobrze, że o tym myslisz☺️ten moment się zbliża ❤️🤰

Przynajmniej będziesz wiedziała czy serduszko już w czwartek zobaczycie.
No jest [emoji3]15945 beta i 190 progesteron

I juz głupia głowa pracuje czemu spadek tempa przyrostu, bo jest tylko 100% na 48h a nie 144% jak było[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] i po co ja tam szłam to nie wiem[emoji23]

I juz głupia głowa pracuje czemu spadek tempa przyrostu, bo jest tylko 100% na 48h a nie 144% jak było[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] i po co ja tam szłam to nie wiem[emoji23]

Teraz już tylko usg prawdę Ci powie, a przy takiej wartości bety to dużo pokaże

Też się kiedyś krzywiłam. A teraz lubię i na kwaśno i na słodko[emoji3] ale ja to potrafię nawet świnię zrobić w sosie czekoladowym z orzechami, więc wiesz.... jadam specyficznie[emoji23][emoji23][emoji23]
😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 swinia w czekoladzie to musi byc COS ;) od razu sobie wyobrazam jak pieczesz taka swinie w calosci nad ogniskiem z jakblkiem w ryjku a ty ja jeszcze oblewasz czekolada ;)

Hahaha. Beta piekna;) im wyższa to chyba mniej rosnie;) dlatego mi lekarka powiedziała,ze mam nie robić, bo sensu nie ma. Ale progesteron tez piękny
Aż jestem ciekawa jaki ja mam.

reklama
Jak Ty wszystko rejestrujesz [emoji23][emoji23][emoji23] jak czegoś zapomnę to zapytam Ciebie czy pamiętasz 🤦🏻‍♀️[emoji85]
No pamietam duzo i pamietam tez ze @fredka84 dzien przed swoja wizyta u pasikonika wrzucila zdjecie swojej nogi - ze niby kota nam chciala pokazac a pewnie chciala sie pochwalic jak jest ladnie wydepilowana 😂 pewnie dzisiaj znowu nadszedl ten dzien i nam cos wrzuci :-D

Do góry