Z takimi efektami specjalnymi to powinien choć stówę daća nie zaproponowal ci 50 zl ?
reklama
Laurka2019
Fanka BB :)
Z USG nie ma problemu, choć musze dopytać czy aby moja doktor nie planuje jakiegoś urlopu czy cos,ale nie wiem kiedy to sie wybrać,bo moja beta bardziej leniwa w porownaniu do Twojej choćby wiec pewnie dłużej mojemu maluchowi zajmie rozkręcenie się.No właśnie bałam się pisać, bo Ty tyle się musisz naczekać, że takie dopytywanie to pewnie nie pomaga.
A na termin usg też musisz czekać? Bo może od razu się umów. Pewnie jakoś za tydzień/półtora już jest szansa na serduszko?
Ja dzis jestem 4+4 dopiero.
Wow! Wow! Wow! ❤ piekne dwie kreseczkiNo to wstawiam na pamiątkę☺ Niby kupiłam 3 szt, ale nie planuję wiecej na nie sikać.
@bazylia128 dopisz mnie proszę na:
3.03 usg pęcherzykowe
10.03 usg serduszkowe (oby...)
Serio, to jakaś zawieche życiowa złapałam na pare dni, ale już się ogarnelam ,szkoda życia żeby siedzieć w krzaczorach.Skąd Ty w ogóle te krzaki o tej porze roku wytrzasnęłaś? Bo faktycznie wcięło Cię konkretnie
Ale tak miło mi się zrobiło ze o mnie pamiętacie
Netiaskitchen
To ten wynik z 16dpt Ci już pozwoli policzyćZ USG nie ma problemu, choć musze dopytać czy aby moja doktor nie planuje jakiegoś urlopu czy cos,ale nie wiem kiedy to sie wybrać,bo moja beta bardziej leniwa w porownaniu do Twojej choćby wiec pewnie dłużej mojemu maluchowi zajmie rozkręcenie się.
Ja dzis jestem 4+4 dopiero.
Ja czekając na dzisiejszy wynik już mialam zrobioną rozpiskę jakie powinny być minimalnie przyrosty i na kiedy umawiać wizyty (bo u mnie w klinice teraz jest dramat z terminami i koniecznie trzeba umawiać się z wyprzedzeniem). A jak zobaczyłam wynik i opadł pierwszy szok to musiałam wszystko pozmieniać i jeszcze raz przeliczyć
Netiaskitchen
Dobrze że jesteś zawiecha życiowa czasem jest nie do uniknięcia. Grunt, że minęłaSerio, to jakaś zawieche życiowa złapałam na pare dni, ale już się ogarnelam ,szkoda życia żeby siedzieć w krzaczorach.
Ale tak miło mi się zrobiło ze o mnie pamiętacie
Netiaskitchen
Wiesz, co jest najlepsze? Że dla laików to takie 2 krechy są jakoś bardziej wymowne niż beta... Moj mąż tez jakoś bardziej chyba wierzy w te kreski niż w wydruk z wynikami...Wow! Wow! Wow! ❤ piekne dwie kreseczki
A to tylko sikacz. Pamiątkowy ale sikacz. Zresztą nie najlepszy chyba bo myślałam, że krecha będzie turbo ciemna, a jest bladzioch.
Ale grunt że jest
Nastepna wizyte mam dopiero 15 maja. Bardzo dlugo sie u nas czeka, ale w rejestracji mowili, ze trzeba dzwonic i pytać, bo nieraz ktos rezygnuje. W przyszla środe ide do anestezjologa, więc tam wpadne i popytam o wcześniejsze terminy. A tak, to pewnie przelom maj/czerwiec bedzie stymulacja. Mam nadzieje, ze zleci.Tak, to rzut beretem! Byłam kiedyś w Lille na szkoleniu, piękne miasto. Jeśli histero była dla Ciebie bolesna, to punkcja to pikus. Mnie np histero wcale nie bolała, punkcja troszkę, ale całkowicie do przejścia [emoji6].
Ja byłam najpierw na tabletkach anty, później gonal f 187,5 i po ok 10 dniach dodatkowo orgalutran przez 7 dni chyba.
Ja miałam wrażenie ze exploduje i jak się ruszałam to bałam się ze wszystkie jajka potłukę, wiec to normalne [emoji1]. Kiedy zaczynasz stymulację? Ja w przyszłym cyklu mam sporo badań do zrobienia i jeśli będzie ok lub nie, a dostanę jakieś leki to myśle ze w kwietniu [emoji846]
Kwiecien to juz za chwile. Zwlaszcza, ze masz badania do porobienia, bedziesz zajeta[emoji6]
Netiaskitchen
!!! Paśnik 27.02 wolny termin!!!
Fredzia się nie odzywa, no a nie chcę zeby się zmarnowało. Będę pewnie jutro zwalniać wizytę u Paśnika na czwartek 27.02 godz. 14.20 (APC Łódź). Jednak zdecydowaliśmy z M ze nie jedziemy.
Może którejś z Was wizyta się bardziej przyda. My zdajemy się na Kropka.
Dajcie znać, bo ja jestem zielona jak to zrobić z tym oddawaniem terminów. Ale wolę, żeby jak się uda to skorzystała któraś z Was niz przypadkowa osoba z grupy fb.
Jak coś to piszcie
Fredzia się nie odzywa, no a nie chcę zeby się zmarnowało. Będę pewnie jutro zwalniać wizytę u Paśnika na czwartek 27.02 godz. 14.20 (APC Łódź). Jednak zdecydowaliśmy z M ze nie jedziemy.
Może którejś z Was wizyta się bardziej przyda. My zdajemy się na Kropka.
Dajcie znać, bo ja jestem zielona jak to zrobić z tym oddawaniem terminów. Ale wolę, żeby jak się uda to skorzystała któraś z Was niz przypadkowa osoba z grupy fb.
Jak coś to piszcie
reklama
Masz bete i krechy tyyyyle wygrać ❤❤❤Wiesz, co jest najlepsze? Że dla laików to takie 2 krechy są jakoś bardziej wymowne niż beta... Moj mąż tez jakoś bardziej chyba wierzy w te kreski niż w wydruk z wynikami...
A to tylko sikacz. Pamiątkowy ale sikacz. Zresztą nie najlepszy chyba bo myślałam, że krecha będzie turbo ciemna, a jest bladzioch.
Ale grunt że jest❤
To najlepsza pamiątka! Sama chętnie tez taką zrobię
Podziel się: