reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
No właśnie bałam się pisać, bo Ty tyle się musisz naczekać, że takie dopytywanie to pewnie nie pomaga.
A na termin usg też musisz czekać? Bo może od razu się umów. Pewnie jakoś za tydzień/półtora już jest szansa na serduszko?
Z USG nie ma problemu, choć musze dopytać czy aby moja doktor nie planuje jakiegoś urlopu czy cos,ale nie wiem kiedy to sie wybrać,bo moja beta bardziej leniwa w porownaniu do Twojej choćby wiec pewnie dłużej mojemu maluchowi zajmie rozkręcenie się.
Ja dzis jestem 4+4 dopiero.

Z USG nie ma problemu, choć musze dopytać czy aby moja doktor nie planuje jakiegoś urlopu czy cos,ale nie wiem kiedy to sie wybrać,bo moja beta bardziej leniwa w porownaniu do Twojej choćby wiec pewnie dłużej mojemu maluchowi zajmie rozkręcenie się.
Ja dzis jestem 4+4 dopiero.
To ten wynik z 16dpt Ci już pozwoli policzyć☺️✊✊✊
Ja czekając na dzisiejszy wynik już mialam zrobioną rozpiskę jakie powinny być minimalnie przyrosty i na kiedy umawiać wizyty (bo u mnie w klinice teraz jest dramat z terminami i koniecznie trzeba umawiać się z wyprzedzeniem). A jak zobaczyłam wynik i opadł pierwszy szok to musiałam wszystko pozmieniać i jeszcze raz przeliczyć 😉

Wow! Wow! Wow! ❤ piekne dwie kreseczki :)
Wiesz, co jest najlepsze? Że dla laików to takie 2 krechy są jakoś bardziej wymowne niż beta... Moj mąż tez jakoś bardziej chyba wierzy w te kreski niż w wydruk z wynikami...
A to tylko sikacz. Pamiątkowy ale sikacz. Zresztą nie najlepszy chyba bo myślałam, że krecha będzie turbo ciemna, a jest bladzioch.
Ale grunt że jest❤️

Tak, to rzut beretem! Byłam kiedyś w Lille na szkoleniu, piękne miasto. Jeśli histero była dla Ciebie bolesna, to punkcja to pikus. Mnie np histero wcale nie bolała, punkcja troszkę, ale całkowicie do przejścia [emoji6].
Ja byłam najpierw na tabletkach anty, później gonal f 187,5 i po ok 10 dniach dodatkowo orgalutran przez 7 dni chyba.
Ja miałam wrażenie ze exploduje i jak się ruszałam to bałam się ze wszystkie jajka potłukę, wiec to normalne [emoji1]. Kiedy zaczynasz stymulację? Ja w przyszłym cyklu mam sporo badań do zrobienia i jeśli będzie ok lub nie, a dostanę jakieś leki to myśle ze w kwietniu [emoji846]
Nastepna wizyte mam dopiero 15 maja. Bardzo dlugo sie u nas czeka, ale w rejestracji mowili, ze trzeba dzwonic i pytać, bo nieraz ktos rezygnuje. W przyszla środe ide do anestezjologa, więc tam wpadne i popytam o wcześniejsze terminy. A tak, to pewnie przelom maj/czerwiec bedzie stymulacja. Mam nadzieje, ze zleci.
Kwiecien to juz za chwile. Zwlaszcza, ze masz badania do porobienia, bedziesz zajeta[emoji6]

!!! Paśnik 27.02 wolny termin!!!

Fredzia się nie odzywa, no a nie chcę zeby się zmarnowało. Będę pewnie jutro zwalniać wizytę u Paśnika na czwartek 27.02 godz. 14.20 (APC Łódź). Jednak zdecydowaliśmy z M ze nie jedziemy.
Może którejś z Was wizyta się bardziej przyda. My zdajemy się na Kropka.
Dajcie znać, bo ja jestem zielona jak to zrobić z tym oddawaniem terminów. Ale wolę, żeby jak się uda to skorzystała któraś z Was niz przypadkowa osoba z grupy fb.
Jak coś to piszcie☺️

reklama
Wiesz, co jest najlepsze? Że dla laików to takie 2 krechy są jakoś bardziej wymowne niż beta... Moj mąż tez jakoś bardziej chyba wierzy w te kreski niż w wydruk z wynikami...
A to tylko sikacz. Pamiątkowy ale sikacz. Zresztą nie najlepszy chyba bo myślałam, że krecha będzie turbo ciemna, a jest bladzioch.
Ale grunt że jest❤
Masz bete i krechy 😁 tyyyyle wygrać ❤❤❤
To najlepsza pamiątka! Sama chętnie tez taką zrobię 🤗

Do góry