Netiaskitchen
Fanka BB :)
Pomysł na pamiątkę polecamOby już wkrótce u Ciebie zaświeciło słońceMasz bete i krechy tyyyyle wygrać ❤❤❤
To najlepsza pamiątka! Sama chętnie tez taką zrobię
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pomysł na pamiątkę polecamOby już wkrótce u Ciebie zaświeciło słońceMasz bete i krechy tyyyyle wygrać ❤❤❤
To najlepsza pamiątka! Sama chętnie tez taką zrobię
No i koniec. Już nic innego nie będę robila tylko TV..Dziewczyny juz wkrotce na TVP nowosci:
Różaniec z gwiazdami
Jaka to modlitwa
Miliard na tacy
M jak modlitwa
Szansa na odpust
[emoji23] [emoji23] [emoji23]
@Aneczka85_01 wlasnie ogladamy pierwszy odcinek dom z papieru jakos udalo mi sie lukasza na to namowic. Tylko ze ja z tego malo wiem bo pierdoly z na forum pociskam A widzialas @Alicja90 posta o depilacji [emoji23] [emoji23] [emoji23]
TakTez juz przechodzilas procedure?
Ha ha ha [emoji23]@Czarna1985
Moj zboczuch to sie mnie nawet czasami nie pyta czy chce czy nie chce tylko jak on to mowi: Podpina pendriva [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Nie, patrzenie jest za free[emoji23][emoji23] [emoji23] [emoji23] a nie zaproponowal ci 50 zl ?
No ja jestem takim właśnie przypadkiem- miałam niewydolność łożyska i od 21 tc do 36 spędziłam w szpitalu na sterydach wyszłam z waga 115 kg a przed ciąża ważyłam 65. Masakra dziewczyny to jest!!! Jak wychodziłam a był to listopad to miałam sandały mojego męża bo w swoje buty się nie zamieściłam!!! Przeżycie nie do pozazdroszczenia!!! Ale na szczęście młody zdrowy wiec jest okNa szkole rodzenia położne opowiadały, że przedarzyła im się dziewczyna raz, młoda bo 22lata, która w ciąży przytyła 45kg!!! Z 50!!! Ostatni miesiąc w szpitalu przed rozwiązaniem. W ciągu 2lat 2 ciąża i dobiła do 125!!! 3miesiące w szpitalu tetaz rzekomo na rencie bo organizm nie wytrzymał takiego obciążenia
W szpitalu długo się czeka na termin, ja chodzę do swojego lekarza do gabinetu, wiec zawsze jakiś termin się znajdzie w miarę szybko.Nastepna wizyte mam dopiero 15 maja. Bardzo dlugo sie u nas czeka, ale w rejestracji mowili, ze trzeba dzwonic i pytać, bo nieraz ktos rezygnuje. W przyszla środe ide do anestezjologa, więc tam wpadne i popytam o wcześniejsze terminy. A tak, to pewnie przelom maj/czerwiec bedzie stymulacja. Mam nadzieje, ze zleci.
Kwiecien to juz za chwile. Zwlaszcza, ze masz badania do porobienia, bedziesz zajeta[emoji6]