reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wiecie co ja kiedyś zrobiłam 😂😂😂 z 10 lat temu byłam na starzu w salonie, po starzu zatrudnili mnie tam, szefowej mąż nagle zmarł i zostałam sama z prowadzeniem całego salonu, wszystko na mojej głowie....

Przyszła pani na depilację bikini, miała tak ciężko czarny obfity zarost, że ja nie wiedziałam jak to usunąć, bylam mało doświadczona do tego zestresowana mega...
Noi tej paniusi te włosy wystawały aż po sam odbyt, za daleko pojechałam woskiem, rwę raz- nic... Drugi- nic... Mówię babie krwiaki porobię... Zrobił się taki kluch na tych kudłach, że ja nie wiedziałam co zrobić mam🤣 mało tego jak się stresuje to reaguje śmiechem, jak patrzyłam na tego klucha z dupy jak wystawał tak śmiać mi się chciało, że masakra 🤣
Finalnie troszkę nożyczkami wycięłam i jakoś poszło...
Klientka nie była zadowolona 🤔 no ale mówię rzucili mnie taka biedna na głęboka wodę to jakoś chciałam dać radę, no ale wyszło jak zawsze 🤣
🤣🤣🤣 dobre

Jejku przerazilas mnie ze tak zle to znosisz ;( Ja tez mysle ze stres duzo wnosi takich nawet dolegliwosci fizycznych... Ja poprzednim razem mialam 12 na prawym i 10 na lewym. Ten lewy u mnie zawsze slabszy... Popieram i brawo za checi ;) Mysle basen powinnas sobie teraz odpuscic ze wzgledu na to zeby nie zlapac jakiegos dziadostwa... Jesli chodzi osilke to teraz tez raczej bez jakisc silowych dzialan. Mysle ze najlpesza teraz bedzie bieznia i takie piechto tuchty ;) Pol godzinki i zobaczysz roznice ;) Trzymam kciuki... bede sie dopytywac ;)
Wiesz co u mnie wszystko wygląda bardzo podobnie jak ostatnio. Wtedy skonczylam z estradiolem ponad 6000. Teraz miałam odrobinę niższe dawki leku do stymulacji, ale wyższe AMH. Będzie dobrze :*
Tak by mi się przydał ktoś taki jak Ty! Nikt z moich znajomych nie chodzi na siłownie, a ja nigdy nie byłam i dzik ze mnie :D
Na bank masz wiecej niż widać na usg☺
Jak Ci jajnik doskwiera to pewnie ciężko to dobrze zobaczyć na usg, ale przy takiej wielkosci to tam ciasno się zrobiło. Byle do punkcji✊✊✊
Tak mi się wydaje :) Ale zobaczymy co tam ze mnie wyciągną. Na usg wyglądało jakby było sporo, choć różnie może z tym być
Ja też miałam nadzieję na transfer, ale w sumie może to i lepiej jak organizm trochę odpocznie po tej stymulacji. Jak się czujesz przy takim estradiolu? 😲
Czuję się jakbym miała zaraz pęknąć. Nie mogę zgiąć lewej nogi, kręci mi się często w głowie i od niedzieli ciężko oddycha. Jakbym miejsca nie miała 🙄 Wyglądam jak ciężarna. Aby do czwartku!
Denerwuję się bardzo, chyba bardziej niż za pierwszym razem 😬 najbardziej martwię się o ilość komórek, czy się zapłodnią, czy będą zarodki ... takie nasze typowe lęki 😉 ale cieszę się, że już będę mieć to z głowy
Będzie dobrze :* Trzymam kciuki za jutro!

Wiesz co u mnie wszystko wygląda bardzo podobnie jak ostatnio. Wtedy skonczylam z estradiolem ponad 6000. Teraz miałam odrobinę niższe dawki leku do stymulacji, ale wyższe AMH. Będzie dobrze :*
Tak by mi się przydał ktoś taki jak Ty! Nikt z moich znajomych nie chodzi na siłownie, a ja nigdy nie byłam i dzik ze mnie :D

Tak mi się wydaje :) Ale zobaczymy co tam ze mnie wyciągną. Na usg wyglądało jakby było sporo, choć różnie może z tym być

Czuję się jakbym miała zaraz pęknąć. Nie mogę zgiąć lewej nogi, kręci mi się często w głowie i od niedzieli ciężko oddycha. Jakbym miejsca nie miała 🙄 Wyglądam jak ciężarna. Aby do czwartku!

Będzie dobrze :* Trzymam kciuki za jutro!
No przeciez mnie masz ❤ To tobie tez AMH urosło ?

No przeciez mnie masz ❤ To tobie tez AMH urosło ?
a w sensie na siłece bys mnie chciala ;) Przelam sie naprawde BO WARTO ;) Zrob to dla siebie i pokazesz znajomym jaka jeste super ;) Wez sobie sluchawki wejdz na bieznie i smigaj np 3 min szybszego marszu i dwie minuty truchtu i tak 6 razy to masz juz pol godziny. Wiesz ile ci to da endorfin:-) :):-) :):-) :) a ile energi, dziewczyno jak zlapiesz bakcyla to za toba nie nadążą ;)

reklama
@Laurka2019 kochana powiedz jak u Ciebie sytuacja?? Bardzo Ci kobicuje!! Niestety nie sposob w tym gąszczu odszukac
[emoji8][emoji8][emoji8][emoji1307][emoji1307][emoji1307] mocne kciuki !!
Dziekuje
Ja wyniki bede miec czwartek-piatek,takze jeszcze troche stresu przede mną,ale dziękuję że zapytałaś 😘

Do góry