reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

To już coś sensownego mi podpowiedziałaś :D Jeszcze pooglądam filmiki na youtubie i coś może z tego mi wyjdzie. Niedoczekanie, żebym to ja Cię dogoniła :D
EEe tam dogonisz chociaz mam nadzieje ze nie bo ZARAZ BEDZIESZ W CIĄZY ❤❤❤ Ja zaczynalam od malutkich kroczkow. Powolutku i nic na sile. Potem mialam kryzys bo ja wogole nie mialam kondycji i nie raz doslownie ryczalam 😂 bo mi nie wycodzilo 😂 bo bylam zmeczona, az Łukasz mi powiedzial ze mi zabroni biegac i BASTA. Ale jak to koziorozce maja probowalam dalej. I zobaczylam pierwsze efekty. Oddech mi sie unormowal, kondycja wzrosla a ja potrafilam wiecej. Zaczelam byc bardziej swiadoma swojego ciala. A jak jeszcze zobaczylam ze to naprawde dziala i zaczelam miec normalnie swoje owulacje to dostalam takiego badzca do dzialania ze zaczynalam wstawac po 5 rano zeby pobiegac. I jak w takim ciagu jak alkoholik nie moglam przestac.

reklama
Dziewczyny wrzucam część badań od immunologa . Jak ktoś coś ogarnia to proszę o info zwrotne.
Jest ogarnełam to !! W sumie tylko białko S wartość podwyższona
Nie wiem czy ktoś ci już odpowiedział bo nadrabiam prawie 100 postów [emoji33]. Musisz do @Aduś16 napisać na priv i ona ci pomoże. Mi wczoraj ogarnęła wyniki : to nasz prywatny forumowy Paśniczek[emoji12].
Ona pisała że trochę rzadziej będzie się udzielała bo ma dużo nauki

!!! Paśnik 27.02 wolny termin!!!

Fredzia się nie odzywa, no a nie chcę zeby się zmarnowało. Będę pewnie jutro zwalniać wizytę u Paśnika na czwartek 27.02 godz. 14.20 (APC Łódź). Jednak zdecydowaliśmy z M ze nie jedziemy.
Może którejś z Was wizyta się bardziej przyda. My zdajemy się na Kropka.
Dajcie znać, bo ja jestem zielona jak to zrobić z tym oddawaniem terminów. Ale wolę, żeby jak się uda to skorzystała któraś z Was niz przypadkowa osoba z grupy fb.
Jak coś to piszcie☺
Nulka nie oddawaj fredka chyba chce tylko zaraz ci odpisze ❤

reklama
Do góry