Za to jak szybko wylazlam @bazylia128 ma mocTak tak, @bazylia128 musiała cię lekko zjebać bo siedziałaś w krzakach [emoji23][emoji23][emoji23]
reklama
Netiaskitchen
Fanka BB :)
No właśnie bałam się pisać, bo Ty tyle się musisz naczekać, że takie dopytywanie to pewnie nie pomaga.Dziekuje
Ja wyniki bede miec czwartek-piatek,takze jeszcze troche stresu przede mną,ale dziękuję że zapytałaś
A na termin usg też musisz czekać? Bo może od razu się umów. Pewnie jakoś za tydzień/półtora już jest szansa na serduszko?
Netiaskitchen
Halo, halo napisalam Ci priv. Jesteś tam gdzieś dzisiaj?Tak tak, @bazylia128 musiała cię lekko zjebać bo siedziałaś w krzakach [emoji23][emoji23][emoji23]
Netiaskitchen
Skąd Ty w ogóle te krzaki o tej porze roku wytrzasnęłaś? Bo faktycznie wcięło Cię konkretnieZa to jak szybko wylazlam @bazylia128 ma moc
motylek24
Jeszcze KurwizjaTVPis
Dziekuje
Ja wyniki bede miec czwartek-piatek,takze jeszcze troche stresu przede mną,ale dziękuję że zapytałaś [emoji8]
Kochana, WSZYSTKO BEDZIE CUDOWNIE zobaczysz[emoji175][emoji175][emoji175]
Bardzo sie ciesze[emoji3]dajesz nadzieje!![emoji1307][emoji1307][emoji1307]
To już coś sensownego mi podpowiedziałaś Jeszcze pooglądam filmiki na youtubie i coś może z tego mi wyjdzie. Niedoczekanie, żebym to ja Cię dogoniłaa w sensie na siłece bys mnie chciala Przelam sie naprawde BO WARTO Zrob to dla siebie i pokazesz znajomym jaka jeste super Wez sobie sluchawki wejdz na bieznie i smigaj np 3 min szybszego marszu i dwie minuty truchtu i tak 6 razy to masz juz pol godziny. Wiesz ile ci to da endorfin a ile energi, dziewczyno jak zlapiesz bakcyla to za toba nie nadążą
Tak, to rzut beretem! Byłam kiedyś w Lille na szkoleniu, piękne miasto. Jeśli histero była dla Ciebie bolesna, to punkcja to pikus. Mnie np histero wcale nie bolała, punkcja troszkę, ale całkowicie do przejścia .Paryż - Lille, niedaleko. Tak, wiem, ze punkcja ze znieczuleniem miejscowym. Przeżyłam histerografie bez znieczulenia, także mam nadzieje, ze dam rade.
A jakim lekiem byłaś stymulowana? Przed inseminecjami robilam zastrzyki z gonal f, dawka 50. Przy takiej malej dawce czulam sie jak balon i pobolewalo...
Ja byłam najpierw na tabletkach anty, później gonal f 187,5 i po ok 10 dniach dodatkowo orgalutran przez 7 dni chyba.
Ja miałam wrażenie ze exploduje i jak się ruszałam to bałam się ze wszystkie jajka potłukę, wiec to normalne . Kiedy zaczynasz stymulację? Ja w przyszłym cyklu mam sporo badań do zrobienia i jeśli będzie ok lub nie, a dostanę jakieś leki to myśle ze w kwietniu
Staram się nie zawieśćNo na ciebie zawsze mozna liczyc
reklama
O dziekujemy ❤ narazie cierpliwie czekam na 3-ego marcaJEsli bedziecie mialy jakies wazne wizyty w klinice czy e terminy to mi napiszcie i ja was wrzucam wtedy do kalendarza a cale forum wam kibicuje
Podziel się: