reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Denerwuję się bardzo, chyba bardziej niż za pierwszym razem 😬 najbardziej martwię się o ilość komórek, czy się zapłodnią, czy będą zarodki ... takie nasze typowe lęki 😉 ale cieszę się, że już będę mieć to z głowy
Taki lekki stresik jest zawsze wskazany. Na mnie zawsze dziala mobilizujaco. Nie martw sie zrobilas wszystko co moglas i teraz nie masz na to wplywu ;)

Jejku ile ja dzisiaj od was komplementow dostalam ;) Wiesz, rownie dobrze sie kłocimy 😂 😂 😂 ale to fakt lubimy sie smiac. Opowiadalam juz kiedys ze mialam innego narzeczonego i w sumie do tej pory nie wiem po co i gdyby Lukasz nie stanal na mjej drodze a ja dalej bym zostala z tym smutasem powazniakiem to bylabym naprawde bardzo nieszczesliwa kobieta ;)
Widoczne byliście sobie przeznaczeni❤

Dziewczyny juz wkrotce na TVP nowosci:
Różaniec z gwiazdami
Jaka to modlitwa
Miliard na tacy
M jak modlitwa
Szansa na odpust

😂 😂 😂
Uff, mój telewizor nie odbiera na szczęście żadnego tvpis
Za to szykuję się na TzG i ślub od pierwszego wejrzenia. Tylko coś mi się wydaje, że jakiś mądry człowiek wymyślił zeby oba prograny dawać w pt o tej samej porze... Wiec wygra to co będzie mi lepiej wchodzić ☺️

reklama
Do góry