Vinszka
Fanka BB :)
Wyniki zawsze są ok, teraz nie sprawdzałam ale to raczej kwestia ciąży i kp. Chciałabym jakoś to zatrzymać. [emoji17]Jak z tarczycą stoisz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wyniki zawsze są ok, teraz nie sprawdzałam ale to raczej kwestia ciąży i kp. Chciałabym jakoś to zatrzymać. [emoji17]Jak z tarczycą stoisz?
Tak zrobie. Tylko ze ja znam nasze wyniki i lekarz powiedział ze na naturalnia ciążę nie mamy szans moj maz ma slabe nasienie. U mnie tarczyca i kir aa. Nie mam genow odpowiedzialnych za zagniezdzenie i ochrone zarodka. Wiec raczej szanse marne. Ale zrobie dla pewności. Pewnie gdyby nie wy to bym nie brala tego pod uwagęKoniecznie zrób test. Nie nakręcam sytuacji bo wiadomo różnie może być. U mnie były to torbiele czynnościowe. Łatwe do zaleczenia i nie powtarzało się w następnych cyklach. Po prostu raz na kilka lat takie coś mnie spotykało i zawsze byłam pewna że ciąża.
Tez tak myślę. Nie znam was ale myślę ze świetna z was para. Uwielbiam ludzi uśmiechniętych, radosnych i wesolych. Mysle ze właśnie wy tacy jestescie ❤Mysle ze sie dobralismy
Ale jajowody sa drozne wiec wszystko jest mozliwe I prosze bez takich smutnych minek Ok? Nie nakrecaj sie poprostu trzeba to sparwdzic... Sa rozne przyczyny spoznien ale ciazy nie mozna wykluczacTak zrobie. Tylko ze ja znam nasze wyniki i lekarz powiedział ze na naturalnia ciążę nie mamy szans moj maz ma slabe nasienie. U mnie tarczyca i kir aa. Nie mam genow odpowiedzialnych za zagniezdzenie i ochrone zarodka. Wiec raczej szanse marne. Ale zrobie dla pewności. Pewnie gdyby nie wy to bym nie brala tego pod uwagę
Nom punkcja w porównaniu do drożności pikus zresztą to jest taki moment ważny w całej procedurze że się nie myśli o bólu .Paryż - Lille, niedaleko. Tak, wiem, ze punkcja ze znieczuleniem miejscowym. Przeżyłam histerografie bez znieczulenia, także mam nadzieje, ze dam rade.
A jakim lekiem byłaś stymulowana? Przed inseminecjami robilam zastrzyki z gonal f, dawka 50. Przy takiej malej dawce czulam sie jak balon i pobolewalo...
Jejku ile ja dzisiaj od was komplementow dostalam Wiesz, rownie dobrze sie kłocimy ale to fakt lubimy sie smiac. Opowiadalam juz kiedys ze mialam innego narzeczonego i w sumie do tej pory nie wiem po co i gdyby Lukasz nie stanal na mjej drodze a ja dalej bym zostala z tym smutasem powazniakiem to bylabym naprawde bardzo nieszczesliwa kobietaTez tak myślę. Nie znam was ale myślę ze świetna z was para. Uwielbiam ludzi uśmiechniętych, radosnych i wesolych. Mysle ze właśnie wy tacy jestescie ❤
Czarna ja też nie wierzyłam. Niedrożne jajowody i pierwszy raz okres się spoźniał poszłam do gin po wywołanie bo chciałam do novum jechać a tam....pęcherzyk ciążowy. Natura czasami ma swoje ścieżki.widze ze twoj maz to tez niezly agent
@mary.m jak sie czujesz przed jutrzejszym dniem? Nie denerwujesz sie?