bazylia128
Fanka BB :)
moj by skakal z radosciPrawdziwy comfort food☺☺☺Jakbym mojemu M zaproponowała taki obiad zamiast zupy, to by się mega ucieszył ☺
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moj by skakal z radosciPrawdziwy comfort food☺☺☺Jakbym mojemu M zaproponowała taki obiad zamiast zupy, to by się mega ucieszył ☺
Wspolzyjemy. Ale raczej mysle ze u mnie cudu nie bedzieJeśli nie wspolzyliscie to jedyne wytłumaczenie. Nie takie cuda tu się dzieją
Ja też czekam. Już po terminie kilka dni. Gorące kąpiele codziennie i nawet nie czuję że ma przyjść. Franca ti francaMam bilet na czwartek a w poniedziałek mam histeroskopie. Zawsze mam regularnie. Nie wiem co sie dzieje . Moze to stres. Ale zawsze mam wcześniej niz później. Najgorsze jest to ze nic mnie nie boli
Kochana ja jestem pewna że nie jestem w ciazy to jest poprostu nie możliwe
Kupuj i sikajZnając zycie to jak tylko kupisz to dostaniesz @,ale jakby się okazało ze jednak cud to chcialabym zobaczyć Twoją minęWspolzyjemy. Ale raczej mysle ze u mnie cudu nie bedzie
Kurcze u mnie to samo wino, kapiel , sex i nic się nie dziejeJa też czekam. Już po terminie kilka dni. Gorące kąpiele codziennie i nawet nie czuję że ma przyjść. Franca ti franca
Wspolzyjemy. Ale raczej mysle ze u mnie cudu nie bedzie [emoji20]
Ale tuman ze mnie No faktoza przecie o Rozenek pisałaś czytałam szybko, bo klientka z maska leżała i już zasychala jak mumiahehehe no to napewno i to juz niedlugo tylko teraz chodizlo mi o to czy rozenkowa wrzucic w kalendarz
Co to za oby. Beta tak rośnie to nie może być inaczej !!No to wstawiam na pamiątkę☺ Niby kupiłam 3 szt, ale nie planuję wiecej na nie sikać.
@bazylia128 dopisz mnie proszę na:
3.03 usg pęcherzykowe
10.03 usg serduszkowe (oby...)
Zrobie ci fotke jezeli bedziesz miała racje . Ja szczerze w to nie wierzę. Dobrze kochane jutro po pracy jade do sklepu i kupie test dla pewności.Kupuj i sikaj☺Znając zycie to jak tylko kupisz to dostaniesz @,ale jakby się okazało ze jednak cud to chcialabym zobaczyć Twoją minę
Zrob sobie test a najlpeiej dwa rozne Ale by byla niespodzianka ❤ ❤ A zmienialas cos ostatniow diecie? Dodaalas jakies suple? Pamietasz moze czy mialas owulacje?Wlasnie tez tak mysle. Poczekam do czwartku . Rano tam zadzwonię. Kochana ciaza to raczej nie możliwe