reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć dziewczynki ostatnio w ogóle się nie udzielam bo zaczęłam nowa prace i dosłownie nie nadarzam czytać po pracy 😉 a poza tym u mnie nic się nie dzieje. Jedna małpa się skonczyla czekam na druga i na ten wymarzony transfer ❤ Zastanawiam się czy starać się w tym miesiącu naturalnie ?? Wiem ze szanse są jak 1:10000000 bo tyle lat się nie udało ale .... nadzieja umiera ostatnia ❤❤
starac sie ;)

Zrob sobie test a najlpeiej dwa rozne ;) Ale by byla niespodzianka :-D ❤ ❤ A zmienialas cos ostatniow diecie? Dodaalas jakies suple? Pamietasz moze czy mialas owulacje?
Raczej w to nie wierze. Ale zrobie. Od dwoch miesięcy biore te prenatal uno. Wcześniej bralam tylko folik. Owulacje zazwyczaj czuje ale po ciazy biochemicznej nic nie czuje

reklama
Do góry