Czarna1985
Fanka BB :)
Dobry pomysłTo może test „wywoła” okres
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobry pomysłTo może test „wywoła” okres
starac sieCześć dziewczynki ostatnio w ogóle się nie udzielam bo zaczęłam nowa prace i dosłownie nie nadarzam czytać po pracy a poza tym u mnie nic się nie dzieje. Jedna małpa się skonczyla czekam na druga i na ten wymarzony transfer ❤ Zastanawiam się czy starać się w tym miesiącu naturalnie ?? Wiem ze szanse są jak 1:10000000 bo tyle lat się nie udało ale .... nadzieja umiera ostatnia ❤❤
Stres nas zastopował )) już taki dramat że nawet krew nas nie zalewa )Kurcze u mnie to samo wino, kapiel , sex i nic się nie dzieje
Dla mnie super ale ja lubię takie dziwne rzeczyA jak to smakuje??
Aniu nie nastawiaj sie na nic tylko na spokojnie zrob test Teraz to juz musisz zrobic dla swojego spokojuWspolzyjemy. Ale raczej mysle ze u mnie cudu nie bedzie
Zrobie ci fotke jezeli bedziesz miała racje . Ja szczerze w to nie wierzę. Dobrze kochane jutro po pracy jade do sklepu i kupie test dla pewności.
To moze nie rob dzisiaj za dlugiej i cieplej kapieliKurcze u mnie to samo wino, kapiel , sex i nic się nie dzieje
To jednak immunologiaKuźwa, mój też to codziennie ogląda [emoji23][emoji23][emoji23]
Aduś napisała mi że nie jest źle z moimi wynikami, coś w cytokinach mam rozjechane trochę i na to Paśnik przepisuje immunopresje albo szczepienia
Raczej w to nie wierze. Ale zrobie. Od dwoch miesięcy biore te prenatal uno. Wcześniej bralam tylko folik. Owulacje zazwyczaj czuje ale po ciazy biochemicznej nic nie czujeZrob sobie test a najlpeiej dwa rozne Ale by byla niespodzianka ❤ ❤ A zmienialas cos ostatniow diecie? Dodaalas jakies suple? Pamietasz moze czy mialas owulacje?
Kurcze nie wierze w takie cuda ale ok. Do jutra sie wytrzymamTo moze nie rob dzisiaj za dlugiej i cieplej kapieli