Netiaskitchen
Fanka BB :)
Ale nasikaj na test faktycznie na wszelki wypadekTez mi sie tak wydaje musze jakis resecik z winem zrobić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale nasikaj na test faktycznie na wszelki wypadekTez mi sie tak wydaje musze jakis resecik z winem zrobić
Trzymam kciuki!!!Dziękuję, punkcja jutro
[emoji7][emoji7][emoji7][emoji173][emoji173][emoji173]No to wstawiam na pamiątkę[emoji3526] Niby kupiłam 3 szt, ale nie planuję wiecej na nie sikać.
@bazylia128 dopisz mnie proszę na:
3.03 usg pęcherzykowe
10.03 usg serduszkowe (oby...)
Tak mysle ze poczekam jeszcze te dwa dni. Jeżeli nic sie nie zmieni to zadzwonię do kliniki i zapytam czy moge przesunąć termin. Tez mam taka nadzieję ze w razie koncowki okresu uda się wykonać ta histeroskopie Sama jestem w szoku bo mi nigdy sie nie spóźnia. Moze dwa razy w zyciu mi sie spóźnila ale to bylo maks dwa dni. Wlasnie pije winko,zaraz zrobię kąpiel i czekam na mezaTrzymam kciuki by się ruszyło
Wiem co czujesz, ja tak mialam w grudniu, byłam po histeroskopii i mi zależało,żeby @ przyszla by byla lepsza skuteczność transferu (bo przy okazji mi podrapala) A ona jak na złość przyszla po 52 dniach.. Ale jednak się udało. Najważniejsze, by w razie czego zgodzili się przesunąć ta histeroskopie. Myślę,ze nawet jak będziesz miała taka końcówkę, końcówkę.. To już może coś zrobia.
Kochana ja jestem pewna że nie jestem w ciazy to jest poprostu nie możliweAle nasikaj na test faktycznie na wszelki wypadek
Kochana ja jestem pewna że nie jestem w ciazy to jest poprostu nie możliwe
Wlasnie tez tak mysle. Poczekam do czwartku . Rano tam zadzwonię. Kochana ciaza to raczej nie możliweAneczka a moze zadzwon do Gamety i tam Ci cos poradza Przepraszam za glupie pytanie ale napewnoe nie ciąża ?
Moze macie racje ...jutro po pracy zajadę i kupie a jak dostanę okres to przyda sie test po transferzeja tez myslalam ze u mnie to nie mozliwe Moze zrob tesciora