reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
No to wstawiam na pamiątkę☺️ Niby kupiłam 3 szt, ale nie planuję wiecej na nie sikać.
@bazylia128 dopisz mnie proszę na:
3.03 usg pęcherzykowe
10.03 usg serduszkowe (oby...)

Załączniki

• IMG_20200225_114606.jpg
    IMG_20200225_114606.jpg
    2,3 MB · Wyświetleń: 92
Trzymam kciuki by się ruszyło
Wiem co czujesz, ja tak mialam w grudniu, byłam po histeroskopii i mi zależało,żeby @ przyszla by byla lepsza skuteczność transferu (bo przy okazji mi podrapala) A ona jak na złość przyszla po 52 dniach.. Ale jednak się udało. Najważniejsze, by w razie czego zgodzili się przesunąć ta histeroskopie. Myślę,ze nawet jak będziesz miała taka końcówkę, końcówkę.. To już może coś zrobia.
Tak mysle ze poczekam jeszcze te dwa dni. Jeżeli nic sie nie zmieni to zadzwonię do kliniki i zapytam czy moge przesunąć termin. Tez mam taka nadzieję ze w razie koncowki okresu uda się wykonać ta histeroskopie Sama jestem w szoku bo mi nigdy sie nie spóźnia. Moze dwa razy w zyciu mi sie spóźnila ale to bylo maks dwa dni. Wlasnie pije winko,zaraz zrobię kąpiel i czekam na meza 😜

reklama
Cześć dziewczynki ostatnio w ogóle się nie udzielam bo zaczęłam nowa prace i dosłownie nie nadarzam czytać po pracy 😉 a poza tym u mnie nic się nie dzieje. Jedna małpa się skonczyla czekam na druga i na ten wymarzony transfer ❤️ Zastanawiam się czy starać się w tym miesiącu naturalnie ?? Wiem ze szanse są jak 1:10000000 bo tyle lat się nie udało ale .... nadzieja umiera ostatnia ❤️❤️

Do góry