bazylia128
Fanka BB :)
hehehehe wiedzialam ze tego nie przeoczyszTy ostatnio pisałaś że burza u ciebie była [emoji23][emoji23][emoji23]. I się teraz wydało, Łukasz za szybko pompował [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hehehehe wiedzialam ze tego nie przeoczyszTy ostatnio pisałaś że burza u ciebie była [emoji23][emoji23][emoji23]. I się teraz wydało, Łukasz za szybko pompował [emoji23]
Rosnie fasoleczkaA wiecie, że mam takie głupie wrażenie, że coś tam na dole mnie smyra... jakbym robaka miała i się wiercił czasem [emoji23]
Chyba, że to zrosty się rozciągają bo tego na ewno mam mnóstwo...
Ty sie nawet nie oszukuj bo nie odstawiasz schabowych heheheheWłaśnie, ty jesz mięso i od razu zaszłaś[emoji848]. To dlatego dziewczyny chcą go unikać [emoji848]
O to nie dla mnie ja tylko z warzywamiJa na mięsie bardzo dobrze się czuję. Jak go nie jem to aż mnie nosi. Najlepiej w sumie w kombinacji z owocami nie warzywami o dziwo.
Kurcze juz powoli zaczynam panikowacdziwne u mnie zawsze jak w zegarkunic w razie czego zostaniemy w Polsce dłużejU mnie brak okresu oznaczało torbiel. Przed laparo miałam tak dwa razy w życiu. Po laparoskopi to już inna historia.
Tez mi sie tak wydaje musze jakis resecik z winem zrobićPewnie to stres, kurczę.....
Nawet nie próbuję odstawiać [emoji23] Prędzej Ziemia się zatrzyma[emoji23]Ty sie nawet nie oszukuj bo nie odstawiasz schabowych hehehehe
Ostatnio krotkie maks 5 dni ale wiesz różnie bywaA długie masz @? Może spokojnie do poniedziałku sie skończy?
Tylko na naturalnymNie nie. zle sie zroumialysmy Chodzilo mi o to ze jesli nie ma wogole implantacji czyli jak beta wogole nie ruszyla to warto np zmienic sobie cykl ze sztucznego na naturalny. Czytalam troche ze na naturalnym sa troche wieksze szanse...
Zrobie immuno, receptywność i może zdecyduje się na podanie dwóch najsłabszych ???? Skoro to zwiększa szansę, zobaczymy jak wynikiNie nie. zle sie zroumialysmy Chodzilo mi o to ze jesli nie ma wogole implantacji czyli jak beta wogole nie ruszyla to warto np zmienic sobie cykl ze sztucznego na naturalny. Czytalam troche ze na naturalnym sa troche wieksze szanse...
O matkoNa szkole rodzenia położne opowiadały, że przedarzyła im się dziewczyna raz, młoda bo 22lata, która w ciąży przytyła 45kg!!! Z 50!!! Ostatni miesiąc w szpitalu przed rozwiązaniem. W ciągu 2lat 2 ciąża i dobiła do 125!!! 3miesiące w szpitalu tetaz rzekomo na rencie bo organizm nie wytrzymał takiego obciążenia