reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Witam.Mam takie pytanie do dziewczyn ,które były u J.Paśnik.Próbuje od kilku dni dodzwonić się, by umówić wizytę,ale nikt nie odbiera.Czy jest jakiś inny możliwy kontakt?
Ja w zeszłym roku kilka razy byłam tu na forum.Dodam,że jesteśmy po trzech nieudanych transferach,jedno podejście do in vitro.Musiałamdag sobie prawie rok przerwy,by odpocząć psychicznie i teraz chce zacząć od Paśnika.Staramy się ok 10 lat ,kilka inseminacji i nigdy nie byłam w ciąży.
@fredka84 odpowie ;)

reklama
I teraz trzęsę portami bo wczoraj rozmawiałam ze znajomym który był tydzień temu w Wenecji [emoji85][emoji85] a tam koronawirus panuje

Nie martw się. Duzy estradiol, to duzo dojrzalych komórek. Zarodeczki na Ciebie zaczekają. Moja pierwsza procedura tak wyglądała. Wszystko do mrożenia a ja zdezorientowana bo nie wiedziałam ze tak tez może byc ok. Dojdziesz do siebie, przygotujesz się do crio i też bedzie dobrze. Uszka do góry 😘Najgorsze te zawiedzione oczekiwania w sumie. Bo reszta nadal bardzo ok😘
Wiesz to po prostu logistycznie trzeba znów wszystko zaplanować urlopy itp i masz racje, że najgorsze zawiedzione oczekiwania. Tak chciałam bardzo zabrać maluszka. Oby jakieś byly.
Gratuluję pięknej bety 😘
Nie martw sie. Wiesz przeciez ze lepiej zeby organizm odpaczal troche do transferu. Teraz po punkcji przenajmniej mozesz zadzialac z accofilem tak?
Tak będę mogła. Już pytałam mojej Pani dr. Stwierdziła, że da mi wszystko co chce choć ona wolałaby scratching 😉

Witam.Mam takie pytanie do dziewczyn ,które były u J.Paśnik.Próbuje od kilku dni dodzwonić się, by umówić wizytę,ale nikt nie odbiera.Czy jest jakiś inny możliwy kontakt?
Ja w zeszłym roku kilka razy byłam tu na forum.Dodam,że jesteśmy po trzech nieudanych transferach,jedno podejście do in vitro.Musiałamdag sobie prawie rok przerwy,by odpocząć psychicznie i teraz chce zacząć od Paśnika.Staramy się ok 10 lat ,kilka inseminacji i nigdy nie byłam w ciąży.
Tam odbierają telefony od 11-tej bodajże i musisz próbować do skutku. Mi się udało dodzwonić w jeden dzień po kilku próbach.
Napisz e-maila - może tak szybciej do nich dotrzesz.
Coś mi się obiło o uszy że tam będą przyjmować w kwietniu tylko z listy rezerwowej, ale ja sklerozę mam i mogę się mylić
Ja też do nich napisałam bo już mnie wkur... ją tym że ciągle nie mam wyników [emoji49]. Ale jeszcze nie odpisali

reklama
Do góry