Nawet w najlepszym małżenstwie dochodzi do kłotni i nieporozumien... Zazwyczaj te małżenstwa, ktore sa na pokaz IDEALNE koncza sie rozwodem z wielkim hukiem ;( Nasze forum jest jak małżenstwo
Uwielbiamy sie, wspieramy i rozumiemy dlatego to bardzo dobrze ze zachodzi od czasu do czasu do wymiany zdan. Ale dzisiaj chyba ja sie z wami rozwiode
@Netiaskitchen Nulka no dlaczego piszesz o tym ze sie cieszymy czy nie cieszymy z pozytwnej bety ? Nikt nie napisal ze komus zrobilas jakas krzywde wrzucajac kilka fotek z ciuszkami
Nasza radosc z pozytywnej bety u ciebie jest autentyczna
Tyle juz przeszlas jestes taka zdeterminowana. Tak mocno walczysz o rodzenstwo dla swojego Maksika ❤ Przeciez ktos musialby byc jakims
ZWYROLEM , kto nie cieszylby sie z Twjego szcescia. Przeciez ty jestes nasza duszyczka forumowa, naszym sloneczkiem, naszym oparciem, nasza bystra główką, promyczkiem, mądrością, pocieszeniem, śmieszką i dobrym nastrojem ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ I nie zgadzam sie, zebys ty czy
@Liliana87, czy
@sandra777.12 gdzie kolwiek sie stad wybieraly. BO WAS UWIELBIAM i to forum nie bedzie takie same bez was, BO MY TUTAJ WAS BARDZO POTRZEBUJEMY !!!!!
Ale w pelni popieram @fredka84... Przeczytalam ten watek dwa razy i naprawde nie widze nic czym mogla by kogos urazic. Popieram ja tym bardziej ze uwazam ze ma racje zwracajac uwage ze to nie jest chyba miejsce na wymiane zdan o wyprawce dla dziecka. Niestety kazda, ktora dalej walczy albo wlasnie przegrala w tym momencie wyobraza sobie jakby bylo pieknie gdyby mogly juz rozmyslac na takie tematy. Nulka fredzioszka broszka jest w ciebie wpatrzona jak w obrazek i napewno teraz przezywa cale wczorajsze zajscie a mysle ze nie zasluzyla sobie na to. Swoja droga wiesz ze ja tez bardzo lubie szperalnie tak nazywam ciucholandy czy lumpeksy. Swojego czasu namietnie kupowalam ubranka dla dzieci zwlaszcza sukienki, ale dlatego ze ubieralam w sukienki moja alutke i razem z Łukim smialismy sie z tego do lez. A to chyba raczej smutne niz wesole
Tak bardzo pragniemy tego dziecka a ciagle niestety mamy pod gorke
A jedna sukienke nawet wyprasowalam i schowalam do szafy z mysla o naszej przyszlej corce bo tak bardzo chcielibysmy coreczke
Teraz sie nad tym zastanawiam czy jej nie wyrzucic... Ja sie ciesze z kazdej jedne pozytywnej bety i nie jest to na pokaz wybujale. Ciesze sie bo kazda jedna pozytywna beta - wiem powtarzam sie
bardzo mnie dopinguje do dalszej walki. Usiwadamia mi ze in vitro jednak ma sens i ze jest o co walczyc... Ale zostawmy tematy wyprawek dla dziecka ... Mam propozycje popiszcie sobie o tym na priv i kazdy bedzie zadowolony.
@nieagatka w pore sie zreflektrowala ze moze nas to troche meczyc... Ja pisze teraz bezosobowo, do nikogo a do wszystkich. Na forum od czau do czasu dochodzi do takich konfliktow. Jeszcze nie dawno pamietam jak
@Apola zareagowala kiedy byla jeszcze przed transferem a chyba
@redferrari wrzucila jakiegos posta ze chetnie sprzeda ciuszki po swoim dziecku. I ja wtedy tez jako jedna z nielicznych ja poparlam. I pamietam ze
@Aduś16 tez mocno na to zareagowala i nie bala sie glosno o tym NAPISAC
ale za chwile wszystko wrocilo do normy
Wiekszosc dziewczyn dołaczajac do tego forum szuka schronienia przed swiatem. Bo tylko my tutaj jestesmy w stanie taka kobiete zrozumiec... Dlatego tutaj nam tak dobrze
I mysle sobie ze to forum dla nas to nie tylko ciagle wymiany porad i rozmowy o in vitro... I bardzo dobrze bo musimy sie troche od tego oderwac
To forum to poradnik o wszystkim i niczym
Ja sama glupia wam tu tyle zdjec wrzucam i to takie glupoty ze jeszcze chyba tylko brakuje zebym wam wrzucila zdjcie swoich majciorow
Ja sama popadlam tutaj w konflikt z jedna osoba Czzy zaluje? Tak zaluje bo pewnie w realu moglysmy byc dobrymi kumpelami. Kazda z nas jest inna, ma inny temperament, inne zdanie inny gust, I TO JEST DOBRE.Bo nie kazdy mu sie lubiec... Tak juz jest swiat dzieki temu jest roznorodny i mozemy duzo sie od nnych nauczyc. Konczac ten moj krotki wyklad
Prosze podajcie sobie lapki, przeslijcie buziaki albo dajcie plaskacza po razie
@fredka84 jak dla mnie nie mialas zlych zamiarow, bylas odwazna i nie jena sie pewnie dzieki tobie zastanowila. A ja oswiadczam i moze to nikogoe nie obejdzie
ze dopoki nie zagosci tu spowrotem HARMONIA, SMIECH, DOBRY HUMOR, WYCZUCIE, WSPOLCZUCIE, MOBILIZACJA, DOPING to ja uciekam stad, nie ide w to dalej, nie chce mi sie
To trzymajcie sie pa ❤❤❤