reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Aaaaaaa dziękuję 🥰
@bazylia128 kochana i niezastąpiona!
31 lat minęło jak jeden dzień 😀
Co Wam powiem kobiety. Tak, to są szczególne urodziny, wczoraj rozpoczęłam 14 tydzień ciąży, 4 miesiąc i II trymestr. Jestem bardzo szczęśliwa ♥ ale....
Na tę chwilę czekaliśmy z mężem wiele lat. 5 lat starań, 4 lata in vitro, 3 pełne stymulacje i 6 transferów. Wyjazdy na ponad 200 i 300km w jedną stronę, to były całodniowe podróże okupione urlopami, problemami w pracy i kłótniami między nami. Około 80 tys złotych wydane na leczenie.
Dziś wiemy, że było warto. Choć jeszcze 6 miesięcy przed nami, czekamy na sierpień jak dziecko na największą niespodziankę w życiu...
Piszę to po to, aby wszystkie dziewczyny, które wciąż się starają i którym nie wychodzi wiedziały, że nie zawsze wyjdzie za 1,2,3 i 5 razem... Jeśli macie pieniądze i siły to walczcie, a każda doczeka się takich urodzin.
Dziękuję Wam za wsparcie, ja tutaj też czerpię dużo sił i wiedzy, dobrze, że jest takie miejsce ☺
A tymczasem zbieram się, bo dziś 4h mam superwizję pracy terapeutycznej więc jeszcze muszę 4h się szkolić dziś 🙃
Miłego dnia forumowiczki ♥🥰
Kochana z okazji urodzin życzę Ci dużo szczęścia, zdrowia , pieniedzy ,spełnienia wszystkich marzeń ale przede wszystkim szczęśliwego rozwiązania . Niech maluch zdrowo rośnie 😘😘😘😘 sciskam i caluje Ania

Super ;) ze taki weekend ci sie szykuje bo pamietaj ze poza in vitro musimy miec tez cos dla siebie. Nie rezygnowac z zycia towarzyskiego a wrecz przeciwnie ❤👍👍 I to mi sie podoba. Im przyjemniej spedzisz czas tym szybciej on zleci. A ja i tak jestem i bede zdania ze nasz nastroj i kondycja psychiczna ma bardzo duze znaczenie na sukces 😍✊✊ Tak pamietam o twojej histeroskopii ;) Niech cie tam dobrze przeskrobia ;)
Tak staram sie zyc normalnie. Kiedys tego nie umiałam. Wolalam sie odciąć od ludzi😔 ale teraz mysle ze mam przy sobie prawdziwych przyjaciół ktorzy widza nasza walke i wspierają nas. Kiedy mam ochote na towarzystwo to sa a kiedy nie to rozumieja. Milego dnia kochana 😘😘😘odpoczywaj po imprezce😉

Ja zawsze mowilam ze dzieci sa straszne bo zawsze na glos mowia to co mysla :o Masz racje to straszne a takie krzywdy zostaja na cale zycie. Mysle sobie ze to jest tez takie zjawisko ze jedno zacznie sie smiac i nekac a cala rezta pojdzie w jego slady bo tez nie bedzie chcialo byc gorszym i pewnie nawet nie wiedza z czego sie smieja. No a naszym nauczycilom duzo brakuje do pedagogicznego podejscia ...
Dzieci mowia co mysla i to co slysza w domu. Jesli dziecko jest zlosliwe i okrutne to nie bierze sie to z powietrza, tak zostalo wychowane, takie dostalo wzorce. Albo "bezstresowe wychowanie" wychodzi w praniu... Tak czy siak ogromna jest wina rodzicow.

Aaaaaaa dziękuję 🥰
@bazylia128 kochana i niezastąpiona!
31 lat minęło jak jeden dzień 😀
Co Wam powiem kobiety. Tak, to są szczególne urodziny, wczoraj rozpoczęłam 14 tydzień ciąży, 4 miesiąc i II trymestr. Jestem bardzo szczęśliwa ♥ ale....
Na tę chwilę czekaliśmy z mężem wiele lat. 5 lat starań, 4 lata in vitro, 3 pełne stymulacje i 6 transferów. Wyjazdy na ponad 200 i 300km w jedną stronę, to były całodniowe podróże okupione urlopami, problemami w pracy i kłótniami między nami. Około 80 tys złotych wydane na leczenie.
Dziś wiemy, że było warto. Choć jeszcze 6 miesięcy przed nami, czekamy na sierpień jak dziecko na największą niespodziankę w życiu...
Piszę to po to, aby wszystkie dziewczyny, które wciąż się starają i którym nie wychodzi wiedziały, że nie zawsze wyjdzie za 1,2,3 i 5 razem... Jeśli macie pieniądze i siły to walczcie, a każda doczeka się takich urodzin.
Dziękuję Wam za wsparcie, ja tutaj też czerpię dużo sił i wiedzy, dobrze, że jest takie miejsce ☺
A tymczasem zbieram się, bo dziś 4h mam superwizję pracy terapeutycznej więc jeszcze muszę 4h się szkolić dziś 🙃
Miłego dnia forumowiczki ♥🥰
Kochana wszystkiego najlepszego! To wyjatkowe urodziny wiec ten dzien nalezy do Ciebie:):) piekny czas juz sie zaczal...juz bedzie tylko piekniej:):) zdrowka zycze i pieniazkow, przydadza sie napewno chociazby do urzadzania pokoiku dzieciecego:) ale zdrowko dla Ciebie i dzidzi przedewszystkim:)🎂🎁🍬
P.S Jesteś moj rocznik :):)

Kochana wszystkiego najwspanialszego! Oby ten rok był najpiękniejszym w Waszym życiu, a każdy kolejny jeszcze piękniejszy!
A dzisiejszy dzień niech będzie Twoim, daj sie traktować jak prawdziwa Księżniczka [emoji173][emoji173][emoji173][emoji511][emoji510][emoji517][emoji513][emoji512][emoji516]
Tak, chyba ten rok będzie najpiękniejszy w NASZYM życiu 🙃😘 i Tobie Kochana spokojnych już niecałych 8 miesięcy ♥️

Kochana wszystkiego najlepszego! To wyjatkowe urodziny wiec ten dzien nalezy do Ciebie:):) piekny czas juz sie zaczal...juz bedzie tylko piekniej:):) zdrowka zycze i pieniazkow, przydadza sie napewno chociazby do urzadzania pokoiku dzieciecego:) ale zdrowko dla Ciebie i dzidzi przedewszystkim:)🎂🎁🍬
P.S Jesteś moj rocznik :):)
Dziękuję Nadziejko! Twój piękny czas też już się zaczął! ♥️ 89 wiadomo, najlepszy rocznik 😁😅

reklama
Do góry