bazylia128
Fanka BB :)
Co do l4 ja po tym "poronieniu" bylam tydzien na zwolnieniu lekarskim i mialam kontrol z ZUSDobra rada
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co do l4 ja po tym "poronieniu" bylam tydzien na zwolnieniu lekarskim i mialam kontrol z ZUSDobra rada
Kochana z okazji urodzin życzę Ci dużo szczęścia, zdrowia , pieniedzy ,spełnienia wszystkich marzeń ale przede wszystkim szczęśliwego rozwiązania . Niech maluch zdrowo rośnie sciskam i caluje AniaAaaaaaa dziękuję ♥
@bazylia128 kochana i niezastąpiona!
31 lat minęło jak jeden dzień
Co Wam powiem kobiety. Tak, to są szczególne urodziny, wczoraj rozpoczęłam 14 tydzień ciąży, 4 miesiąc i II trymestr. Jestem bardzo szczęśliwa ♥ ale....
Na tę chwilę czekaliśmy z mężem wiele lat. 5 lat starań, 4 lata in vitro, 3 pełne stymulacje i 6 transferów. Wyjazdy na ponad 200 i 300km w jedną stronę, to były całodniowe podróże okupione urlopami, problemami w pracy i kłótniami między nami. Około 80 tys złotych wydane na leczenie.
Dziś wiemy, że było warto. Choć jeszcze 6 miesięcy przed nami, czekamy na sierpień jak dziecko na największą niespodziankę w życiu...
Piszę to po to, aby wszystkie dziewczyny, które wciąż się starają i którym nie wychodzi wiedziały, że nie zawsze wyjdzie za 1,2,3 i 5 razem... Jeśli macie pieniądze i siły to walczcie, a każda doczeka się takich urodzin.
Dziękuję Wam za wsparcie, ja tutaj też czerpię dużo sił i wiedzy, dobrze, że jest takie miejsce ☺
A tymczasem zbieram się, bo dziś 4h mam superwizję pracy terapeutycznej więc jeszcze muszę 4h się szkolić dziś
Miłego dnia forumowiczki ♥
Tak staram sie zyc normalnie. Kiedys tego nie umiałam. Wolalam sie odciąć od ludzi ale teraz mysle ze mam przy sobie prawdziwych przyjaciół ktorzy widza nasza walke i wspierają nas. Kiedy mam ochote na towarzystwo to sa a kiedy nie to rozumieja. Milego dnia kochana odpoczywaj po imprezceSuper ze taki weekend ci sie szykuje bo pamietaj ze poza in vitro musimy miec tez cos dla siebie. Nie rezygnowac z zycia towarzyskiego a wrecz przeciwnie ❤ I to mi sie podoba. Im przyjemniej spedzisz czas tym szybciej on zleci. A ja i tak jestem i bede zdania ze nasz nastroj i kondycja psychiczna ma bardzo duze znaczenie na sukces Tak pamietam o twojej histeroskopii Niech cie tam dobrze przeskrobia
Dzieci mowia co mysla i to co slysza w domu. Jesli dziecko jest zlosliwe i okrutne to nie bierze sie to z powietrza, tak zostalo wychowane, takie dostalo wzorce. Albo "bezstresowe wychowanie" wychodzi w praniu... Tak czy siak ogromna jest wina rodzicow.Ja zawsze mowilam ze dzieci sa straszne bo zawsze na glos mowia to co mysla Masz racje to straszne a takie krzywdy zostaja na cale zycie. Mysle sobie ze to jest tez takie zjawisko ze jedno zacznie sie smiac i nekac a cala rezta pojdzie w jego slady bo tez nie bedzie chcialo byc gorszym i pewnie nawet nie wiedza z czego sie smieja. No a naszym nauczycilom duzo brakuje do pedagogicznego podejscia ...
Kochana wszystkiego najlepszego! To wyjatkowe urodziny wiec ten dzien nalezy do Ciebie piekny czas juz sie zaczal...juz bedzie tylko piekniej zdrowka zycze i pieniazkow, przydadza sie napewno chociazby do urzadzania pokoiku dzieciecego ale zdrowko dla Ciebie i dzidzi przedewszystkimAaaaaaa dziękuję ♥
@bazylia128 kochana i niezastąpiona!
31 lat minęło jak jeden dzień
Co Wam powiem kobiety. Tak, to są szczególne urodziny, wczoraj rozpoczęłam 14 tydzień ciąży, 4 miesiąc i II trymestr. Jestem bardzo szczęśliwa ♥ ale....
Na tę chwilę czekaliśmy z mężem wiele lat. 5 lat starań, 4 lata in vitro, 3 pełne stymulacje i 6 transferów. Wyjazdy na ponad 200 i 300km w jedną stronę, to były całodniowe podróże okupione urlopami, problemami w pracy i kłótniami między nami. Około 80 tys złotych wydane na leczenie.
Dziś wiemy, że było warto. Choć jeszcze 6 miesięcy przed nami, czekamy na sierpień jak dziecko na największą niespodziankę w życiu...
Piszę to po to, aby wszystkie dziewczyny, które wciąż się starają i którym nie wychodzi wiedziały, że nie zawsze wyjdzie za 1,2,3 i 5 razem... Jeśli macie pieniądze i siły to walczcie, a każda doczeka się takich urodzin.
Dziękuję Wam za wsparcie, ja tutaj też czerpię dużo sił i wiedzy, dobrze, że jest takie miejsce ☺
A tymczasem zbieram się, bo dziś 4h mam superwizję pracy terapeutycznej więc jeszcze muszę 4h się szkolić dziś
Miłego dnia forumowiczki ♥
DziękujęSto lat kochana
Ania dziękuję bardzo i Tobie spełnienia marzeńKochana z okazji urodzin życzę Ci dużo szczęścia, zdrowia , pieniedzy ,spełnienia wszystkich marzeń ale przede wszystkim szczęśliwego rozwiązania . Niech maluch zdrowo rośnie sciskam i caluje Ania
Tak, chyba ten rok będzie najpiękniejszy w NASZYM życiu i Tobie Kochana spokojnych już niecałych 8 miesięcyKochana wszystkiego najwspanialszego! Oby ten rok był najpiękniejszym w Waszym życiu, a każdy kolejny jeszcze piękniejszy!
A dzisiejszy dzień niech będzie Twoim, daj sie traktować jak prawdziwa Księżniczka [emoji173][emoji173][emoji173][emoji511][emoji510][emoji517][emoji513][emoji512][emoji516]
Dziękuję Nadziejko! Twój piękny czas też już się zaczął! 89 wiadomo, najlepszy rocznikKochana wszystkiego najlepszego! To wyjatkowe urodziny wiec ten dzien nalezy do Ciebie piekny czas juz sie zaczal...juz bedzie tylko piekniej zdrowka zycze i pieniazkow, przydadza sie napewno chociazby do urzadzania pokoiku dzieciecego ale zdrowko dla Ciebie i dzidzi przedewszystkim
P.S Jesteś moj rocznik